Gastro Helsinki 2020

Gastro2020

 

Haluamme kiittää lämpimästi osastollamme vierailleita asiakkaitamme. Me luotimme Suomen hallituksen ja THL:n arviointikykyyn kuten tekin ja luotamme edelleen. Parhaillaan valitseva tilanne on äärimmäisen valitettava etenkin meidän alamme tekijöitä kohtaan. Toivomme valtavasti voimia jokaiselle teistä tälle hyvin poikkeavalle ja haastavalle ajanjaksolle.


Gastro-messujen teemana oli vastuu innoittaa ja osastollamme olikin teeman mukaisesti esillä erilaisia tuoteratkaisuja, jotka osaltaan auttavat edistämään vastuullista työskentelyä ammattikeittiöissä. Alta löytyvien julkaisujen kautta pääset tutustumaan messutuotteisiimme. Nyt on vastuullista, että jokainen toimii hallituksemme ohjeistusten mukaan siten, että tämä yhteiskuntaamme ja koko maailmaa koskevaa uhka saadaan voitettua mahdollisimman pian. Vastuullista on myös jatkaa matkaa kohti kestävämpää tekemistä, joka huomioi niin sosiaalisen, ympäristön kuin taloudellisenkin vastuualueen – niin nyt kuin tämän epidemian jälkeenkin. Toivottavasti saamme olla mukana tukemassa teitä tällä matkalla.

Me suomalaiset olemme poikkeuksellisen sisukasta kansaa, etenkin vaikeina aikoina. Toinen toistamme henkisesti ja taloudellisesti auttaen me tulemme selviämään tästäkin.
 
Vahvistetaan toisiamme kaikessa parhaamme mukaan – ollaan toisillemme kannustavia, ostetaan lähiravintoloihin ja kahviloihin lahjakortteja, haetaan tai tilataan ruokaa kotiin. 

 

Food Print - vastuullisuus ammattikeittiössä

Dietan osaston 6c50 teemana oli Food Print.

Osastollemme 6c50 päästiin tutustumaan vastuullisiin ammattikeittiöratkaisuihimme - valitsimme mielenkiintoisimmat uutuuslaitteet, astiat ja tarvikkeet nähtäväksi osastollemme. 

Tutustu osastoomme
Food Print

Dieta Moduline -regeneraatiouuneilla ruoka kuumennetaan hellävaroen

Dieta Moduline -regeneraatiouunien toiminnallisuudet ja ominaisuudet on optimoitu alhaisiin lämpötiloihin. 

Myös luonto kiittää: energiankulutus on n. 35 % ja vedenkulutus jopa 90 % pienempi kuin kuumennettaessa ruokaa yhdistelmäuuneilla.

Lue lisää regeneraatiouunista

Cambron uutuustuotteita Gastro 2020 -messuilla

Cambro by Dieta -osastolla 6e69 oli esillä uutuusratkaisuja ja apuvälineitä tehokkaan ammattikeittiön säilytykseen ja ruuankuljetukseen. 

Lue lisää Cambron uutuustuotteista

Steeliten astiat ovat vastuullinen valinta ammattikeittiöön

Steelite on astiavalmistaja, joka pyrkii jatkuvasti seuraamaan, kehittämään ja parantamaan menetelmiään ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Lue lisää Steeliten vastuullisuudesta

Innovatiivista ja vastuullista ruoanvalmistusta Alto-Shaamin keittiölaitteilla

Alto-Shaam on jo pitkään omistautunut innovatiiviselle ja vastuulliselle työskentelylle. Alto-Shaamin energiatehokkaat keittiölaitteet olivat nähtävillä Gastro-messuilla.

Lue lisää

Dietan elinkaaripalvelut

Dietan elinkaaripalvelut yhdistävät osaamisemme, järjestelmämme, palvelumme ja tuotteemme. Haluamme olla asiakkaittemme matkassa mukana niin projektin syntyvaiheesta ja suunnittelussa kuin toteutuksessa ja ylläpidossakin.

Elinkaaripalvelumme tukevat laiteinvestointiasi ja varmistavat, että hankintasi palvelevat sinua mahdollisimman pitkään luotettavana ja suorituskyvyltään tehokkaina.

Lue lisää elinkaaripalveluistamme

Tämän hetken trendikkäimmät astiasarjat olivat esillä Gastro-messuilla

Kattaustrendeissä näkyy nyt paljon tummia värejä. Mm. RAK:in trendiastiasarjat Karbon, Shale & Shaped olivat esillä Gastro-messuilla.

Lue lisää