Inspiraatio

Messutunnelmissa

Kirjoittanut Dieta Oy | Mar 13, 2019 7:48:28 AM

Viime viikolla Helsingin Messukeskuksessa järjestetty Fastfood & Café & Ravintola -tapahtuma keräsi yhteen yli 8000 horeca-alan ammattilaista. Kiitos kaikille vierailijoille -  toivottavasti tapahtuma tarjosi uusia ideoita ja elämyksiä!

 

Olimme messuilla suurella yhteisosastolla yhteistyökumppaneidemme (Arla, Myllyn Paras, Meira, Gavrielides Foods ja Lagerblad Foods) kanssa Foodpark 360°  -teemalla.

Esittelimme omalla osasto-osuudellamme useita ammattikeittiöiden laiteuutuuksia. Mm. uunit (CombiSlim, Atollspeed, Multi-Cook uuni Vector) olivat tapahtuman keskiössä, kun keittiömestarimme Chef Vesa valmisti niillä erilaisia maistiaisia vierailijoille. Esillä oli myös esimerkiksi Soft-Gelato -jäätelökone, josta tarjoiltiin ainutlaatuista Cherry Stout -soft gelatoa. Myös astia- ja tarvikepuolella esiteltiin paljon tämän kevään uutuuksia, kuten Karbon, Shale, Twirl & Rose Terra.

 

   

 

 

M-iClean – astianpesuteknologian uudet kasvot

Dietan osastolla oli mahdollista tutustua myös uudenlaiseen astianpesuun. Meikon M-iClean -astianpesukoneella astianpesu ei enää ole epämiellyttävää ja raskasta työtä kuumassa ja kosteassa pesutilassa. Höyrypilvet ovat kaikonneet ja laitteen lämmöntalteenotto hyödyntää ne energiatehokkaasti. Miellyttävässä työskentely-ympäristössä ja kauniisti muotoilluissa helppokäyttöisissä laitteissa yhdistyy huippu teknologia ja ympäristöystävällisyys.

Viinilasien kiillottaminen – never again!

Osastolla esittelyssä olleen M-iClean U -mallin erikoisuutena oli erityisesti viinilasinpesuun kehitelty ominaisuus, jonka ansiosta viinilaseja ei enää tarvitse pesun jälkeen erikseen kiillottaa. Viinilasinpesun vierestä löytyi komea viinivalikoima upeista Expo:n yksilöitävistä viinikaapeista. Kysy lisää myynnistämme!

 

 

 

Tapahtuman yhteydessä valittiin vuoden 2019 Pizza- ja Burgermestarit

Fastfood & Café & Ravintola -tapahtuman yhteydessä järjestettiin Pizzamestari- ja Burger Battle 2019 -kilpailut, joissa Dieta toimi laitesponsorina. Pizzamestari -kilpailun voitti keittiömestari ja ravintoloitsija Miguel Papaianni Ravintola Capperista. Toiseksi tuli Matteo Macaluso Daddy Greens Pizzabaarista, kolmanneksi Martin Harmina Strandhovetista ja neljänneksi Alberto Neri Fat Lizardista. Voittaja palkittiin 4000 € rahapalkinnolla.



Burger Battle käytiin ensimmäistä kertaa ja kilpailun voitti Pekka Koponen Ravinteli Huberista (Tampere). Kilpailussa tuli toiseksi Sami Liimatainen Jyväskylän Naughty BRGRista, kolmanneksi Petri Tauriainen Turun Ravintola Teinistä ja neljänneksi Jari Rahkola RUOK Burger Rukasta. Tässäkin kilpailussa voittaja palkittiin 4000 € rahapalkinnolla.

Kiitos vielä kerran kaikille osastollamme vieraileille!

 

Merkitsethän jo kalenteriisi ensi vuoden Fastfood & Café & Ravintola Tampere -tapahtuman, joka järjestetään 7.-8.10.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Dieta on mukana tapahtumassa osastolla 306.