Tarinat

Food Print - vastuullisuus ammattikeittiössä

Dieta Oy | 10.03.2020

Gastro Helsinki 2020 -messuilla yhteisosastomme teemana oli Food Print. Teemalla halusimme herättää keskustelua siitä, mitä vastuullisuus tarkoittaa ammattikeittiöissä ja ravintoloissa. Ympäristö huomioitiin myös messuosastomme rakentamisessa. 

shutterstock_1166067622-min

Food Print -yhteisosastomme rakentui kierrätettävistä materiaaleista

Harmaa lattia kierrättiin messujen jälkeen uuden lattiamateriaalin raaka-aineeksi. Osa laittiasta otettiin myös talteen, jotta sitä voidaan uudelleen käyttää pienemmissä tulevissa tapahtumissa.

Vihreä lattia oli hankittu yhdistelemällä erivärisiä ylijäämäeriä. Messujen jälkeen materiaali toimitettiin kierrätykseen.

Suuret messuseinien tulosteet oli tehty kankaalle, jotka saivat messujen jälkeen uuden elämän Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan Uusix-verstaalla. Sen ompelimossa niistä syntyy mm. uusiokasseja, pussukoita ja penaaleja.

Osaston tiskeistä osa oli vuokrattuja ja osa oli käytössä uudelleen. Uusissa rakenteissa käytetty maali oli vesiohenteista kalustemaalia ja rakenteiden materiaalit olivat kierrätettäviä.

Somisteet ja koristeet menivät uudelleen käyttöön.

Messuosastomme henkilökunnan vaatteissa oli hyödynnetty edellisen vuoden messuvaatteita mahdollisimman paljon.

Miten vastuullisuus näkyy sinun ammattikeittiössäsi?

Gastro Helsinki 2020 -messuilla osastollamme 6c50 pääsi tutustumaan vastuullisiin ammattikeittiöratkaisuihimme - valitsimme mielenkiintoisimmat uutuuslaitteet, astiat ja tarvikkeet nähtäväksi osastollemme.

Lue lisää messuilla esitellyistä uutuuksista

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »
Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Pienennämme hiilijalanjälkeämme Kaukokiito BIO -palvelun avulla

Lue lisää »
Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Kymijoen Ravintopalvelut & keskuskeittiö Kapyysi – hyvinvointia maukkaasta ravinnosta vastuullisesti ja tehokkaasti

Lue lisää »
Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Aluemyyntipäällikkömme Sami Mäki palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita

Lue lisää »
Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Kellahden Kartano – lähiruokaa luonnon helmassa

Lue lisää »
Sampotalon henkilöstöravintola – monipuolisesti palveleva ravintolaympäristö

Sampotalon henkilöstöravintola – monipuolisesti palveleva ravintolaympäristö

Lue lisää »