Tuotteemme

Innovatiivista ja tehokasta ruoanvalmistusta

Dieta Oy | 01.07.2019

Alto-Shaamin laadukkailla keittiölaitteilla valmistat ruokaa innovatiivisella ja tehokkaalla tavalla. Uusien laitteiden myötä mm. manuaalista keittiötyöskentelyä on helpotettu eri tavoin.

Alto-Shaam_uudet nostokuvat3

Kanagrilli innovatiivisella automaattipesuohjelmalla

Eikö olisikin mahtavaa kypsentää kanaa grillillä, joka pesee itse itsensä eikä manuaalista työtä enää tarvittaisi? Alto-Shaamin kanagrillissä on käytetty patentoitua vesisuihkumallia, jonka ansiosta puhdistusohjelma käsittelee laitteen hankalimmatkin rasvat pois grillistä. Uunissa on sisäänrakennettu automaattinen rasvankeräysjärjestelmä, joka pumppaa rasvaa erilliseen rasvasäiliöön paisto-ohjelman aikana. Rasvankeräysjärjestelmä on turvallinen ja se vähentää työvoima- ja huoltokustannuksia.

Umpinaisen paistokammion ja rst-takaseinän ansiosta grilliin syntyy vähemmän lämpöhukkaa. Kanagrilli on energiatehokas, sillä se käyttää 20 % vähemmän energiaa kuin markkinoiden muut vastaavat mallit ja pesuohjelma käyttää jopa 35 % vähemmän vettä muihin vastaaviin malleihin verrattuna.

Kanagrillin tyylikäs muotoilu ja sisäänrakennettu valaistus tekevät laitteesta houkuttelevan.

Alto-Shaam_nostokuvat2   Alto-Shaam_nostokuvat4

 

Vector Multi-Cook -uuni - työtehokkuutta parhaimmillaan

Haluaisitko laajentaa yrityksesi ruokalistaa, mutta se ei ole ollut aikaisemmin mahdollista? Nyt on, sillä Vector Multi-Cook -uunilla valmistat yhtä aikaa erityyppisiä, eri valmistuslämpötilaa ja paistoaikaa vaativia ruokia. Uunikammioiden eteen muodostuvan ilmaverhon ansiosta ruoan tuoksu ei myöskään siirry kammiosta toiseen.

Uunissa on pystysuora ilmankiertojärjestelmä, mikä takaa aina ruoan tasaisen paistotuloksen. Uuni on mahdollista sijoittaa mihin vain, koska siihen ei tarvitse liittää poistohuuvaa eikä vesiliitäntää.

• Monipuolista ja tehokasta ruoanlaittoa - Vector -uunilla valmistat ruokaa jopa kaksi kertaa enemmän kuin perinteisillä uuneilla. 

• Säästä tilaa ja kustannuksia - yhdessä uunissa voi valmistaa neljää erilaista ruokaa samaan aikaan ja uunin voi asentaa mihin tahansa keittiössä.

• Erittäin helppokäyttöinen kosketusnäytön ansiosta sekä helppo puhdistaa.

Katso video, kuinka Vector-uuni on helpottanut hollantilaisen franchising-yrittäjän ravintolatoimintaa.

Alto-Shaam_uudet nostokuvat5

Lämpölasikko, joka pitää ruoan pitkään laadukkaana

Lämpölasikossa voit pitää monenlaisia grab-and-go -tuotteita, kuten grillattua kanaa, pizzaa ja lämpimiä leipiä. Lämpölasikon ansiosta voit tarjota asiakkaillesi laajemman tuotevalikoiman.

Lasikon esillepanosta tekee houkuttelevan hyllyvalaistus sekä taustavalaistut grafiikat. Ruoka pysyy pitkään laadukkaana patentoidun Halo Heat -metodin avulla, sillä lasikossa ei ole tuotteita kuivattavaa puhallusta. Hyllyillä on mahdollista pitää erilaisia ruokia, sillä lämpötilaa on mahdollista säätää hyllyittäin. Lasikko on helppokäyttöinen ja erittäin helppo puhdistaa.

Alto-Shaam_uudet nostokuvat

Maailman laadukkaimmat matalalämpöuunit ja -säilytyslaitteet

Alto-Shaam on maailman laadukkaimpien matalalämpöuunien ja -säilytyslaitteiden valmistaja. Keittiömestarit tunnustavat patentoidun HALO HEAT -metodin edut laadukkaassa ruoan kypsytyksessä ja säilytyksessä. HALO HEAT -kypsennyksen salaisuus on ohut lämpövastuskaapeli. Sen lämpötila nousee enimmillään vain +340°C:een (normaali vastuksen lämpötila +1000°C) ja lämpötilaa ohjaa tarkka elektroninen termostaatti. Kypsennyksen lämpötilavaihtelu on hyvin pieni, jolloin kosteus ja mehevyys säilyvät tuotteessa.

• Minimaalinen painohävikki - matalalämpöuunissa ruoka kypsyy tiiviissä uunitilassa, jossa ei ole kuivattavaa ilmankiertoa. Matalassa lämmössä tuotteesta poistuu vain hyvin vähän kosteutta jopa yli 20 tuntia kestävän kypsennyksen aikana.

• Kustannus- ja energiatehokkuus - Alto-Shaam säästää selvää rahaa ennenkaikkea minimaalisen painohävikin kautta, mutta myös laitteen edullisilla energiakustannuksilla. Laitteet ovat osoittautuneet USA:ssa tehdyissä testeissä vähiten sähköenergiaa / lihakilo käyttäväksi ammattikeittiön kypsennyslaitteeksi.

Tutustu matalalämpöuuneihin ja -säilytyslaitteisiin lisää verkkokaupassa.

 

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tässä ovat ammattikeittiön laitetrendit vuodelle 2020 - Host Milano 2019 -messujen parhaat palat

Tässä ovat ammattikeittiön laitetrendit vuodelle 2020 - Host Milano 2019 -messujen parhaat palat

Lue lisää »
Astia- ja tarviketrendit ja uutuudet 2020 - Host Milano 2019 -messujen antia

Astia- ja tarviketrendit ja uutuudet 2020 - Host Milano 2019 -messujen antia

Lue lisää »
Steeliten uusissa astiasarjoissa leikitellään väreillä ja kuvioilla

Steeliten uusissa astiasarjoissa leikitellään väreillä ja kuvioilla

Lue lisää »
Suositut Hobstar-lasit nyt sesonkiväreissä

Suositut Hobstar-lasit nyt sesonkiväreissä

Lue lisää »
Tehosta keittiötyöskentelyä leikkuulautakonseptilla

Tehosta keittiötyöskentelyä leikkuulautakonseptilla

Lue lisää »
Vähennä juomahävikkiä mittaviivallisilla laseilla

Vähennä juomahävikkiä mittaviivallisilla laseilla

Lue lisää »
Vihannesleikkuri helpottaa työskentelyä ja säästää aikaa keittiössä

Vihannesleikkuri helpottaa työskentelyä ja säästää aikaa keittiössä

Lue lisää »