Tuotteemme

Innovatiivista ja vastuullista ruoanvalmistusta Alto-Shaamin keittiölaitteilla

Dieta Oy | 01.07.2019

Alto-Shaam on jo pitkään omistautunut innovatiiviselle ja vastuulliselle työskentelylle. Ekologiset työskentelytavat ovatkin kulkeneet Alto-Shaamin matkassa jo 1960-luvulta lähtien, jolloin Halo Heat -teknologia kehitettiin. Alto-Shaamin valikoima keittiölaitteita oli nähtävillä Gastro-messuilla Dietan osastolla 6c50.

Vector Multi-Cook -uuni_2000x1300px 

Vector Multi-Cook -uuni - valittu Gastron Parhaaksi tuotteeksi

Vector -uuni on valittu yhdeksi Gastro Helsinki -tapahtuman kiinnostavimmaksi tuotteeksi. Raati valitsi Gastron parhaiksi tuotteiksi tuotteita, jotka mm. tuovat helpotusta keittiötyöskentelyyn, mahdollistavat ravintoloiden vastuullisuustoimia ja auttavat ymmärtämään raaka-aineiden ja annosten ympäristönäkökulmia. 

Uunissa on itsenäisesti säädettäviä uunikammioita, ja ne soveltuvat monipuoliseen käyttöön: sekä fine dining -ravintolaan, jossa valmistetaan monipuolisesti erityyppisiä ja eri raaka-aineista koostuvia ruokia, että nopean kierron fast food -ravintolaan. Itsenäisesti säädettävissä uunikammioissa on mahdollista valmistaa yhtä aikaa täysin erityyppisiä, eri valmistuslämpötilaa ja paistoaikaa vaativia ruokia. Raadin mukaan uuni edistää monipuolisuutensa ansiosta energiatehokkuutta ja mahdollistaa monipuolisen toiminnan esimerkiksi pienessäkin keittiössä.

Uunin erikoisuutena on pystysuora ilmankiertojärjestelmä, joka takaa aina ruoan tasaisen paistotuloksen. Uuni on mahdollista sijoittaa mihin vain, koska siihen ei tarvitse liittää poistohuuvaa eikä vesiliitäntää.

Yhden uunin energiankulutus – kaksinkertainen kapasiteetti
+ lisää energiatehokkuutta
- vähemmän vedenkulutusta

• Säästä tilaa ja kustannuksia - yhdessä uunissa voi valmistaa neljää erilaista ruokaa samaan aikaan ja uunin voi asentaa mihin tahansa keittiössä.

Katso videolta, miten Vector Multi-Cook -uuni on helpottanut hollantilaisen franchising-yrittäjän ravintolatoimintaa:

HubSpot Video

 

Alto-Shaam_uudet nostokuvat3

Kanagrilli innovatiivisella automaattipesuohjelmalla

Eikö olisikin mahtavaa kypsentää kanaa grillillä, joka pesee itse itsensä eikä manuaalista työtä enää tarvittaisi? Alto-Shaamin kanagrillissä on käytetty patentoitua vesisuihkumallia, jonka ansiosta puhdistusohjelma käsittelee laitteen hankalimmatkin rasvat pois grillistä. Uunissa on sisäänrakennettu automaattinen rasvankeräysjärjestelmä, joka pumppaa rasvaa erilliseen rasvasäiliöön paisto-ohjelman aikana. Rasvankeräysjärjestelmä on turvallinen ja se vähentää työvoima- ja huoltokustannuksia.

Umpinaisen paistokammion ja rst-takaseinän ansiosta grilliin syntyy vähemmän lämpöhukkaa. Kanagrilli on energiatehokas, sillä se käyttää 20 % vähemmän energiaa kuin markkinoiden muut vastaavat mallit ja pesuohjelma käyttää jopa 35 % vähemmän vettä muihin vastaaviin malleihin verrattuna.

Alto-Shaam_uudet nostokuvat

Maailman laadukkaimmat matalalämpösäilytysyksiköt

Alto-Shaam on maailman laadukkaimpien matalalämpösäilytyslaitteiden valmistaja. Halo Heat -teknologialla toimivat matalalämpösäilytysyksiköt ovat erittäin energiatehokkaita keittiölaitteita. Erinomaisten lämpösäilytysominaisuuksien avulla ruoka säilyy tarjoilukelpoisena pitkään ja ruokahävikiltä säästytään. Matalalämpösäilytysyksiköiden erinomaiset lämpösäilytysominaisuudet perustuvat patentoituun vastuslankaan, jonka pintalämpötila on ainoastaan + 170 °C. Vastustekniikan ja tarkan lämpötilan säädön ansiosta laite säilyttää tuotteen erittäin tasaisessa lämpötilassa. Säilytettävän tuotteen paino- ja vitamiinihävikit pysyvät myös minimissä.

Alto-Shaam_uudet nostokuvat5

Lämpölasikko - enemmän makua, vähemmän ruokahävikkiä

Lämpölasikossa voit pitää monenlaisia grab-and-go -tuotteita, kuten grillattua kanaa, pizzaa ja lämpimiä leipiä. Alto-Shaamin lämpölasikoissa on erittäin alhainen energiankulutus - jopa 50 % alhaisempi kilpailijoiden malleihin verrattuna.

Ruoka pysyy pitkään laadukkaana patentoidun Halo Heat -metodin avulla, sillä lasikossa ei ole tuotteita kuivattavaa puhallusta. Hyllyillä on mahdollista pitää erilaisia ruokia, sillä lämpötilaa on mahdollista säätää hyllyittäin. Lasikko on helppokäyttöinen ja erittäin helppo puhdistaa.

Lähteet:

Gastron Parhaat 2020 valittu, mukana viisi ravintola-alan uutuutta, STT Info

Gastron Parhaat 2020, Messukeskus

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Dietan huolto on vahvistunut

Dietan huolto on vahvistunut

Lue lisää »
Camshelving Premium – kestävin ja hygieenisin säilytysjärjestelmä

Camshelving Premium – kestävin ja hygieenisin säilytysjärjestelmä

Lue lisää »
Dieta Serve – linjastokalusteet joka tarpeeseen

Dieta Serve – linjastokalusteet joka tarpeeseen

Lue lisää »
Uusia ominaisuuksia Dietan verkkokaupassa

Uusia ominaisuuksia Dietan verkkokaupassa

Lue lisää »
Miten taata hyvä saatavuus kriisien keskellä?

Miten taata hyvä saatavuus kriisien keskellä?

Lue lisää »
Säästä sähköä ja rahaa energiatehokkailla kylmälaitteilla

Säästä sähköä ja rahaa energiatehokkailla kylmälaitteilla

Lue lisää »
Miksi valita merkkihuolto?

Miksi valita merkkihuolto?

Lue lisää »