Inspiraatio

Tervetuloa asiakaspäivään: Cook - Hold - Smoke – parempaa vähemmällä.

Kirjoittanut Dieta Oy | Nov 3, 2021 9:57:30 AM

Haluamme kutsua Sinut kokemaan, yllättymään ja maistamaan kuinka raaka-aineiden maku nostetaan uudelle tasolle.

 

Tervetuloa Dieta-talolle ke 24.11 klo 9.00 - 13.00 (Holkkitie 8a, 00880 Hki)


Aloitamme aamun ruokarekassa Mibrasa-hiiligrillin lämpimässä syleilyssä. Chef Vesa on loihtinut Mibrasan parillalla ja puuhiiliuunilla suussa sulavat sormisyötävät. 

Jatkamme makuhermojen herättelyä Alto-Shaamin patentoitua Halo Heat® -tekniikkaa hyödyntävien laitteiden parissa.
 
Alto-Shaam savustimessa ja Rotisseur-uunissa kypsytetyt tuotteet, kuten "Pekingin ankka" saa suussa sulavan mureaan pintaansa hienostuneen savun maun. Pekingin ankan tai grillikylkien lisäksi Rotisseur-uunissa valmistuvat niin vihannekset kuin perunatkin. Päivän päätteeksi uuni pesee itse itsensä.

Alto-Shaam savustusuuni sopii lämminsavustuksen lisäksi myös mm. kylmien- ja makeiden jälkiruokien savustukseen. Ruokiin saadaan aito savun maku, ilman lisättyä natriumia, rasvoja tai sokeria. Tule ja maista miltä savuhunnun alla kypsynyt juustokakku maistuu!

Alto-Shaam Vector-uunissa valmistuvat niin pizzapurit, croissantit, etanapannut kuin äyriäisvartaatkin sulassa sovussa kukin omassa kammiossaan, omassa lämpötilassa ja omaan aikaan – Vector-uunin volyymi ja monipuolisuus on vertaansa vailla. 

Alto-Shaamin edustaja saapuu paikan päälle esittelemään heidän ideoitaan.



Tervetuloa näkemään, kuulemaan, kokemaan ja tutustumaan!

 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>