Tuotemerkit

Meiltä löydät maailman johtavampien ammattikeittiöbrändien monipuolisen tuotevalikoiman.

MKN-logo  MKN tarjoaa tulevaisuuden kansainvälisiä keittiöratkaisuja. Helppokäyttöisten ja monipuoliset toiminnot omaavien laitteiden avulla tehostetaan ruokapalveluyksiköiden toimintaa.
 Meiko logo MEIKO valmistaa astianpesukoneita ammattikeittiöille pöydänaluskoneista M-iQ:n tappimatto- ja korikuljetuskoneisiin. MEIKO:n visiona on tehdä maailmasta puhtaampi ja hygieenisempi paikka meille kaikille.
 robot coupe logo Innovatiivinen ja johtava ruoanvalmistuslaitteiden yritys. Robot Coupe tarkoittaa vähemmän manuaalista työtä, enemmän tehokkuutta ja ergonomiaa työpäivään. Selkeää rahan- ja ajansäästöä. Robot Coupelle ympäristöystävällisyys on tärkeää. 100 % laitteista on kierrätettäviä.
 Granuldisk logo Ruotsalaisen GRANULDISKin raeastianpesukoneet antavat käyttöön innovatiivisen ja tehokkaan teknologian, joka tehostaa kattiloiden ja patojen tiskausta. Enemmän huomiota ruokaan – vähemmän resursseja astioiden puhtaaksi saamiseen.
 Aalto-shaam logo Alto-Shaam tarjoaa monipuolisia, laadukkaita laitteita ammattikeittiöiden menestyksen tueksi. Alto-Shaam on kuuluisa patentoidusta Halo Heat-kehälämpötekniikastaan. Sen ansiosta mm. painohävikki on jopa 90 % pienempi muihin valmistusmenetelmiin verrattuna.
 Windstar logo Combiuunisarja, jossa on suuntaa vaihtava puhallin ja ensiluokkainen ilmankierto. Sen ansiosta uuni paistaa tasaisesti jokaisella pellillä, edessä ja takana, ylhäällä ja alhaalla. WindStar★-uunisarja palvelee täydellisen tehokkaasti erityyppisiä ammattikeittiöitä.
 Gigalogo Italiainen Giga tarjoaa laadukkaita valmistuslaitteita niin pieniin kuin suuriin ammattikeittiöihin. Gigan monipuolisesta grillituotteiden valikoimasta löytyvät liedet, parilat, salamanterit, pastakeittimet, uunit… jne. Saatavana koko ravintolasarja!
 Steelite logo Steelite International on maailman johtava ammattikeittiöastiastoja valmistava yritys. Steeliten tuotteiden korkealaatu ja kestävyys ovat Steelitelle ensiarvoisia. Käytännöllisyys näkyy tuotteiden monipuolisuutena; ne soveltuvat mikroaaltouuniin, astianpesukoneeseen ja kestävät sekä pakastusta että kuumennusta (max 180°C).
 Cambro logo Cambron ruokapalvelualoille suunnatut laitteet ja tarvikkeet herättävät luottamusta ja uskollisuutta terveydenhuoltoalan ammattilaisten keskuudessa niiden ainutlaatuisen elintarviketurvaallisuuden mahdollistavien ominaisuuksien vuoksi.
 Revol logo Intohimo posliininvalmistukseen on säilynyt Revolin suvussa jo kahden vuosisadan ajan. Revol on erityisen tunnettu värillisestä posliinista. Värillisen posliinin mahdollisti jo alkuvuosina kehitelty uudenlainen erityisen korkealaatuinen posliinimassa, joka mahdollista värillisten asitioiden valmistamisen.
 Rak logo Korkealaatuista posliinia ravintoloille ja hotelleille. RAK tarjoaa asiakkailleen markkinoiden laajimman kattaus- ja tarjoiluastiavalikoiman. Ensiluokkaisen laadun takaamiseksi, tuotannossaan käytetään ainoastaan kaikkein korkealaatuisimpia raaka-aineita.
 Libbey logo Libbey on tunnettu jo lähes kahden vuosisadan ajan lasimuotoilun, -valmistuksen ja -markkinoiden johtavana osaajana, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lasituotteita vaativaan ammattikäyttöön.
 EHG logo EHG - European Horeca Group on horeca-alalla toimivan viiden pohjoismaisen yrityksen muodostama ryhmä, joka hankkii keskitetysti ammattikäyttöön suunniteltuja astioita ja tarvikkeita. Yhteistyökuviot keskittävät hankinnat, logistiikan, markkinat ja myynnin mahdollistaen siten mahdollisimman monipuolisen, edullisen ja nopeasti toimitettavan tuotevalikoiman. European Horeca Group:in liikevaihto on vuosittain n. 70 miljoonaa euroa.
 VA Vista Alegre - Vista Alegren posliinitehdas kuuluu Visabeira-konserniin, joka on Euroopan suurimpia astia- ja lahjatavaravalmistajia. Konserni valmistaa vuosittain yli 15 miljoonaa posliini-, kristalli- ja lasiesinettä. Tuotteita myydään yli 60 maahan. Korkealaatuiset ja käytännölliset tuotteet yhdistävät perinteisen ja modernin muotoilun. Yrityksen menestys perustuu innovatiivisuuteen, luovuuteen sekä tekniseen ja taiteelliseen osaamiseen.

 

Tuotevalikoimamme kattaa myös useita muita alan valmistajia.

Ota yhteys tuotemyyntimme tai tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme.