Inspiraatio

Ravintelit Bertha ja Huber tarjoavat upeita makukokemuksia

Kirjoittanut Dieta Oy | Dec 4, 2018 10:09:08 AM

Veljekset Ponteva eli keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito
ovat vakiinnuttaneet paikkansa Tampereen kukoistavassa ravintolaelämässä. Yrittäjäkaksikko on palkittu mm. arvostetulla Pro-palkinnolla vuonna 2015, viisi vuotta ensimmäisen yhteisen ravintolan, Ravinteli Berthan perustamisen jälkeen.

Tyylikäs Ravinteli Bertha sijaitsee Tampereen rautatieaseman läheisyydessä. Berthassa voi valita erilaisia menukokonaisuuksia, joiden reseptiikasta vastaa Pekka Salmela. Kaikki tehdään itse ja menu päivittyy raaka-ainetarjonnan sekä sesonkien ehdoilla. “Haluamme yllättää asiakkaan aina positiivisesti. Maku edellä on aina menty”, toteaa Pekka.

 


Ravinteli Huber syntyi Pekan ja Mikan halusta toteuttaa Berthasta täysin poikkeava ravintola. Vuonna 2012 avatussa Huberissa keskitytään laadukkaiden liha-annoksien valmistukseen. “Lihan riiputus on maailman vanhin tapa valmistaa lihaa”, kertoo Mika ja jatkaa, “Mureutuksessa lihaan saadaan makua ja rakennetta”. Ravintolassa on yhteensä viisi mureutuskaappia, joissa lihoja kypsytetään 4-6 viikosta aina lähes vuoteen asti. 

Huberin mureutuskaapin lisäksi Veljekset Pontevan Oy:n ravintoloiden astiastot on valittu Dietan valikoimista.  Jatkuvasti uutta ideoivat Mika ja Pekka ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Dietan kanssa.“Yhdessä mennään eteenpäin ja palvelu toimii”, summaa Mika.

Tutustu Ravinteli Berthaan ja Ravinteli Huberiin.

Lue lisää ammattikeittiön suunnittelupalveluistamme
tai ota yhteys lähimpään myyjääsi.