Tarinat

Ravintelit Bertha ja Huber tarjoavat upeita makukokemuksia

Dieta Oy | 04.12.2018

Veljekset Ponteva eli keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito
ovat vakiinnuttaneet paikkansa Tampereen kukoistavassa ravintolaelämässä. Yrittäjäkaksikko on palkittu mm. arvostetulla Pro-palkinnolla vuonna 2015, viisi vuotta ensimmäisen yhteisen ravintolan, Ravinteli Berthan perustamisen jälkeen.

Huber_Textimage8_1140x855

Tyylikäs Ravinteli Bertha sijaitsee Tampereen rautatieaseman läheisyydessä. Berthassa voi valita erilaisia menukokonaisuuksia, joiden reseptiikasta vastaa Pekka Salmela. Kaikki tehdään itse ja menu päivittyy raaka-ainetarjonnan sekä sesonkien ehdoilla. “Haluamme yllättää asiakkaan aina positiivisesti. Maku edellä on aina menty”, toteaa Pekka.

Huber_Textimage6_1140x855 Huber_Textimage5_1140x855


Ravinteli Huber syntyi Pekan ja Mikan halusta toteuttaa Berthasta täysin poikkeava ravintola. Vuonna 2012 avatussa Huberissa keskitytään laadukkaiden liha-annoksien valmistukseen. “Lihan riiputus on maailman vanhin tapa valmistaa lihaa”, kertoo Mika ja jatkaa, “Mureutuksessa lihaan saadaan makua ja rakennetta”. Ravintolassa on yhteensä viisi mureutuskaappia, joissa lihoja kypsytetään 4-6 viikosta aina lähes vuoteen asti. 

Huberin mureutuskaapin lisäksi Veljekset Pontevan Oy:n ravintoloiden astiastot on valittu Dietan valikoimista.  Jatkuvasti uutta ideoivat Mika ja Pekka ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Dietan kanssa.“Yhdessä mennään eteenpäin ja palvelu toimii”, summaa Mika.

Huber_Textimage4_1140x855Tutustu Ravinteli Berthaan ja Ravinteli Huberiin.

Lue lisää ammattikeittiön suunnittelupalveluistamme
tai ota yhteys lähimpään myyjääsi.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Vierumäki palvelee valtavan laajaa ja monipuolista asiakaskuntaa

Lue lisää »
Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Mood-ravintolat nostavat henkilöstö- ja opiskelijaravintolat uudelle tasolle

Lue lisää »
Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Solo Sokos Hotel Torni avautui itselleen uskollisena – boheemina & rohkeana

Lue lisää »
Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Café Ursula – jo 70 vuotta hyviä tekoja

Lue lisää »
Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lucy in the Sky – uudistunut moderni bistro taivaalla

Lue lisää »
Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Kiitos vierailusta osastollamme Gastrossa!

Lue lisää »
Uudistunut Smör – kokonaisvaltainen mieleenpainuva elämys

Uudistunut Smör – kokonaisvaltainen mieleenpainuva elämys

Lue lisää »