Tarinat

Ravintelit Bertha ja Huber tarjoavat upeita makukokemuksia

Dieta Oy | 04.12.2018

Veljekset Ponteva eli keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito
ovat vakiinnuttaneet paikkansa Tampereen kukoistavassa ravintolaelämässä. Yrittäjäkaksikko on palkittu mm. arvostetulla Pro-palkinnolla vuonna 2015, viisi vuotta ensimmäisen yhteisen ravintolan, Ravinteli Berthan perustamisen jälkeen.

Huber_Textimage8_1140x855

Tyylikäs Ravinteli Bertha sijaitsee Tampereen rautatieaseman läheisyydessä. Berthassa voi valita erilaisia menukokonaisuuksia, joiden reseptiikasta vastaa Pekka Salmela. Kaikki tehdään itse ja menu päivittyy raaka-ainetarjonnan sekä sesonkien ehdoilla. “Haluamme yllättää asiakkaan aina positiivisesti. Maku edellä on aina menty”, toteaa Pekka.

Huber_Textimage6_1140x855 Huber_Textimage5_1140x855


Ravinteli Huber syntyi Pekan ja Mikan halusta toteuttaa Berthasta täysin poikkeava ravintola. Vuonna 2012 avatussa Huberissa keskitytään laadukkaiden liha-annoksien valmistukseen. “Lihan riiputus on maailman vanhin tapa valmistaa lihaa”, kertoo Mika ja jatkaa, “Mureutuksessa lihaan saadaan makua ja rakennetta”. Ravintolassa on yhteensä viisi mureutuskaappia, joissa lihoja kypsytetään 4-6 viikosta aina lähes vuoteen asti. 

Huberin mureutuskaapin lisäksi Veljekset Pontevan Oy:n ravintoloiden astiastot on valittu Dietan valikoimista.  Jatkuvasti uutta ideoivat Mika ja Pekka ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Dietan kanssa.“Yhdessä mennään eteenpäin ja palvelu toimii”, summaa Mika.

Huber_Textimage4_1140x855Tutustu Ravinteli Berthaan ja Ravinteli Huberiin.

Lue lisää ammattikeittiön suunnittelupalveluistamme
tai ota yhteys lähimpään myyjääsi.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kårkafé Aurum – monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen miljöö

Kårkafé Aurum – monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen miljöö

Lue lisää »
Kyrö Distillery Home – tislaamon oma ravintola palvelee vierailijoita

Kyrö Distillery Home – tislaamon oma ravintola palvelee vierailijoita

Lue lisää »
Tuemme lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Tuemme lapsia ja nuoria yhdessä MIELI ry:n kanssa

Lue lisää »
Holy Døner – premium kebab tulee, olemme valmiit.

Holy Døner – premium kebab tulee, olemme valmiit.

Lue lisää »
Uudistunut Sokos Hotel Kimmel tarjoaa puitteet jopa 1000 hengen tapahtumille

Uudistunut Sokos Hotel Kimmel tarjoaa puitteet jopa 1000 hengen tapahtumille

Lue lisää »
K-Citymarket Tammisto uudistui unelmien kaupaksi

K-Citymarket Tammisto uudistui unelmien kaupaksi

Lue lisää »
Ykköskodit avasi yhden isoimmista keskuskeittiöistään Hämeenlinnaan

Ykköskodit avasi yhden isoimmista keskuskeittiöistään Hämeenlinnaan

Lue lisää »