Tarinat

Ravintelit Bertha ja Huber tarjoavat upeita makukokemuksia

Dieta Oy | 04.12.2018

Veljekset Ponteva eli keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito
ovat vakiinnuttaneet paikkansa Tampereen kukoistavassa ravintolaelämässä. Yrittäjäkaksikko on palkittu mm. arvostetulla Pro-palkinnolla vuonna 2015, viisi vuotta ensimmäisen yhteisen ravintolan, Ravinteli Berthan perustamisen jälkeen.

Huber_Textimage8_1140x855

Tyylikäs Ravinteli Bertha sijaitsee Tampereen rautatieaseman läheisyydessä. Berthassa voi valita erilaisia menukokonaisuuksia, joiden reseptiikasta vastaa Pekka Salmela. Kaikki tehdään itse ja menu päivittyy raaka-ainetarjonnan sekä sesonkien ehdoilla. “Haluamme yllättää asiakkaan aina positiivisesti. Maku edellä on aina menty”, toteaa Pekka.

Huber_Textimage6_1140x855 Huber_Textimage5_1140x855


Ravinteli Huber syntyi Pekan ja Mikan halusta toteuttaa Berthasta täysin poikkeava ravintola. Vuonna 2012 avatussa Huberissa keskitytään laadukkaiden liha-annoksien valmistukseen. “Lihan riiputus on maailman vanhin tapa valmistaa lihaa”, kertoo Mika ja jatkaa, “Mureutuksessa lihaan saadaan makua ja rakennetta”. Ravintolassa on yhteensä viisi mureutuskaappia, joissa lihoja kypsytetään 4-6 viikosta aina lähes vuoteen asti. 

Huberin mureutuskaapin lisäksi Veljekset Pontevan Oy:n ravintoloiden astiastot on valittu Dietan valikoimista.  Jatkuvasti uutta ideoivat Mika ja Pekka ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Dietan kanssa.“Yhdessä mennään eteenpäin ja palvelu toimii”, summaa Mika.

Huber_Textimage4_1140x855Tutustu Ravinteli Berthaan ja Ravinteli Huberiin.

Lue lisää ammattikeittiön suunnittelupalveluistamme
tai ota yhteys lähimpään myyjääsi.



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

K-Citymarket Turtola avattiin uudistettuna

Lue lisää »
Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Syksyn asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Lue lisää »
Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Apukka Resort – laatua ympäristöä kunnioittaen

Lue lisää »
Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Hotelli Iso-Syöte & ravintola Hilltop - palveluja tunturin huipulla

Lue lisää »
Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Linkosuo – jo yli 80 vuotta vahvaa kasvua

Lue lisää »
VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

VoiVeljet hyödyntävät luomupuutarhan satoa kaikissa ravintoloissaan

Lue lisää »
Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Säännöllisellä ylläpidolla energiatehokkuutta keittiöön - vinkkimme energiatehokkuuden parantamiseen

Lue lisää »