Tarinat

Ravintelit Bertha ja Huber tarjoavat upeita makukokemuksia

Dieta Oy | 04.12.2018

Veljekset Ponteva eli keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito
ovat vakiinnuttaneet paikkansa Tampereen kukoistavassa ravintolaelämässä. Yrittäjäkaksikko on palkittu mm. arvostetulla Pro-palkinnolla vuonna 2015, viisi vuotta ensimmäisen yhteisen ravintolan, Ravinteli Berthan perustamisen jälkeen.

Huber_Textimage8_1140x855

Tyylikäs Ravinteli Bertha sijaitsee Tampereen rautatieaseman läheisyydessä. Berthassa voi valita erilaisia menukokonaisuuksia, joiden reseptiikasta vastaa Pekka Salmela. Kaikki tehdään itse ja menu päivittyy raaka-ainetarjonnan sekä sesonkien ehdoilla. “Haluamme yllättää asiakkaan aina positiivisesti. Maku edellä on aina menty”, toteaa Pekka.

Huber_Textimage6_1140x855 Huber_Textimage5_1140x855


Ravinteli Huber syntyi Pekan ja Mikan halusta toteuttaa Berthasta täysin poikkeava ravintola. Vuonna 2012 avatussa Huberissa keskitytään laadukkaiden liha-annoksien valmistukseen. “Lihan riiputus on maailman vanhin tapa valmistaa lihaa”, kertoo Mika ja jatkaa, “Mureutuksessa lihaan saadaan makua ja rakennetta”. Ravintolassa on yhteensä viisi mureutuskaappia, joissa lihoja kypsytetään 4-6 viikosta aina lähes vuoteen asti. 

Huberin mureutuskaapin lisäksi Veljekset Pontevan Oy:n ravintoloiden astiastot on valittu Dietan valikoimista.  Jatkuvasti uutta ideoivat Mika ja Pekka ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Dietan kanssa.“Yhdessä mennään eteenpäin ja palvelu toimii”, summaa Mika.

Huber_Textimage4_1140x855Tutustu Ravinteli Berthaan ja Ravinteli Huberiin.

Lue lisää ammattikeittiön suunnittelupalveluistamme
tai ota yhteys lähimpään myyjääsi.


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Lue lisää »
Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Pirkanmaan suurin tuotantokeittiö Kattila tuottaa päivittäin 8000 ateriaa

Lue lisää »
Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Via Tribunali toi napolilaisen pizzan Kallioon

Lue lisää »
Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Jäätelön valmistus osaksi OSAO Kaukovainion palvelut -yksikön elintarvikealan perustutkinnon opintoja

Lue lisää »
Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Oluthuone Ratamo – keidas keskellä Triplaa

Lue lisää »
MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

MUJI avasi ravintola-kahvilakonseptin ja lähiruokakaupan uuteen Helsingin lippulaivamyymälään ensimmäisenä maailmassa

Lue lisää »
Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Soupie - laadukkaiden keittojen ja piiraiden ravintola

Lue lisää »