
Yksi johtavista jäätelökoneiden valmistajista jo vuodesta 1987 lähtien
Dieta tarjoaa sopivat tuotteet ja palvelut oman jäätelön valmistukseen, oli kyseessä sitten pienimuotoinen kahvila tai ison kokoluokan market-ympäristö.
Itse tehdyllä artesaanijäätelöllä eli gelatolla hurmaat takuulla asiakkaasi! Laadukkaalla jäätelövalikoimalla onnistut ja erotut kilpailijoistasi. Dieta tarjoaa sinulle tuotteet sekä palvelut niin pienen kahvilan kuin ison market-ympäristön jäätelön valmistukseen. Olemme mukana kouluttamassa ja sitouttamassa henkilökuntaasi jäätelönvalmistukseen. Meillä on tarpeisiisi sopivat laitteet, valmistus-, säilytys- sekä esillepanosuunnitelmat ja opastamme raaka-ainevalinnoissa ja reseptiikassa.
Dieta on perustanut Gelato Academyn opastamaan oikean laitekannan valinnassa sekä jäätelönvalmistuksen oppimisessa. Järjestämme Dietan Gelato Academy –koulutuspäiviä, joissa saat hyvän kokonaiskuvan siitä miten helppoa oman jäätelön valmistus on. Gelato Academyssa keittiömestarimme Vesa Saaristo esittelee jäätelön valmistuksen laitevalikoiman ja sen prosessit. Mukana on myös raaka-ainetoimittaja, joten saat kätevästi yhdellä kerralla kattavan kuvan oman jäätelön valmistamisesta.
Aloita valmistautuminen jo syksyllä, niin olet valmis, kun kesäsesonki alkaa!
Syys-lokakuu: Suunnittelu ja pohdinta
Pohdi, kuinka suuri jäätelön tuotannon tarve sinulla on. Vertaa menneen kesän myyntimääriä ja arvioi, olisiko oman tuotannon aloittaminen kannattavampaa kuin valmiin jäätelön ostaminen.
Selvitä tarvittavat tilat. Jäätelön valmistukseen soveltuu pienimmillään noin 12 neliömetrin tila, mutta optimaalisempaa olisi 15–20 neliömetriä sekä erilliset pakastustilat.
Mieti tarvittavat investoinnit laitteisiin ja kalustoon.
Tammi-helmikuu: Tilaukset ja tilojen rakentaminen
Kun suunnitelmat ovat selvillä, on aika tehdä laitetilaukset.
Aloita tilojen rakentaminen ja kalustaminen valmiiksi jäätelön tuotantoa varten.
Maalis-huhtikuu: Koulutus ja reseptiikka
Kouluttaudu jäätelön valmistuksen saloihin. Dietalta saat asiantuntevaa apua ja koulutusta.
Kehitä ainutlaatuisia reseptejä, jotka erottavat sinut kilpailijoista.
Gelatovitriinit eroavat jäätelövitriineistä. Oikea lämpötila, kosteudenhallinta ja älykäs teknologia takaavat, että itse valmistamasi gelato pysyy täydellisen kermaisena ja herkullisena.
Valmar tarjoaa laajan valikoman jäätelönvalmistukseen, -purkitukseen ja -säilytykseen suunniteltuja laitteita, joissa yhdistyvät täydellisesti teknologinen innovaatio, luotettavuus, lujuus sekä koneiden pitkä elinkaari.
Monipuolisella Giotto 11 Soft Gelato -jäätelökoneella valmistat pehmiksen, jääjuomat sekä milk shaket perinteistä gelatoa unohtamatta.