Dieta Oy

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Vuonna 1993 perustettu Dieta on osa viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli yli 50 miljoonaa euroa. Dietan tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään. 

 

PL_LOGO_Dieta_Oy_FI_395497_webMeillä on vahva kokemus ammattikeittiöiden toteutuksista aina kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin. Teemme vuosittain lähes 200 ammattikeittiöprojektia arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti. Tarjoamme kokonaisratkaisuja kaikkiin ammattikeittiöiden tarpeisiin. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.    

 

 

 

Food brings us together.

Ammattitaito, aito intohimo ruokaan, laadukkaat raaka-aineet ja oikeat tuoteratkaisut. Siinä resepti, joka luo ainutlaatuisen elämyksen asiakkaallesi – arjessa ja juhlassa. Me Dietalla autamme sinua onnistumaan tässä yhä uudelleen ja uudelleen. Yhdessä suunnitellen valitsemme tarkoin liikeideaasi silmällä pitäen oikeat laitteet, astiat ja tarvikkeet niin keittiöön kuin saliinkin. Haluamme luoda täydelliset edellytykset asiakkaasi tyytyväiseen hymyyn.