Dieta Oy

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Vuonna 1993 perustettu Dieta on osa viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 46 miljoonaa euroa. Dietan tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään. 

 

PL_LOGO_Dieta_Oy_FI_395497_web-1

 

Meillä on vahva kokemus ammattikeittiöiden toteutuksista aina kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin. Teemme vuosittain lähes 200 ammattikeittiöprojektia arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti. Tarjoamme kokonaisratkaisuja kaikkiin ammattikeittiöiden tarpeisiin. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

 

 

 

 

Kauppalehti_menestyjät_137x197px

 

Dieta Oy on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi jo useana vuonna peräkkäin. Menestyjä-sertifikaatti kertoo mm. Dietan osaavasta henkilökunnasta ja innovatiivisesta yritysjohdosta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Se ennustaa myös tulevaa menestystä ja viestii vahvasta tulevaisuuden osaajasta.

 

 

 

Food brings us together.

Ammattitaito, aito intohimo ruokaan, laadukkaat raaka-aineet ja oikeat tuoteratkaisut. Siinä resepti, joka luo ainutlaatuisen elämyksen asiakkaallesi – arjessa ja juhlassa. Me Dietalla autamme sinua onnistumaan tässä yhä uudelleen ja uudelleen. Yhdessä suunnitellen valitsemme tarkoin liikeideaasi silmällä pitäen oikeat laitteet, astiat ja tarvikkeet niin keittiöön kuin saliinkin. Haluamme luoda täydelliset edellytykset asiakkaasi tyytyväiseen hymyyn.