Dieta Oy

 

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 33,5 miljoonaa. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin 30 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

 

#foodbringsustogether

 

 

AAA-logo-2021-FI-01

 

Yrityksemme kuuluu Suomen luottokelpoisimpiin yrityksiin, korkeimpaan AAA® -luottoluokkaan. Korkeimman luottoluokituksen vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

 

 

PL_LOGO_Dieta_Oy_FI_395497_print

 

Meillä on vahva kokemus ammattikeittiöiden toteutuksista aina kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin. Teemme vuosittain lähes 200 ammattikeittiöprojektia arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti. Tarjoamme kokonaisratkaisuja kaikkiin ammattikeittiöiden tarpeisiin. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

 

 

KL-KestoMenestyjät-2v-Sinetti-2023-FI-RGB-200px

 

Dieta Oy on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi jo useana vuonna peräkkäin. Menestyjä-sertifikaatti kertoo mm. Dietan osaavasta henkilökunnasta ja innovatiivisesta yritysjohdosta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Se ennustaa myös tulevaa menestystä ja viestii vahvasta tulevaisuuden osaajasta.

 

 

 

Food brings us together.

Ammattitaito, aito intohimo ruokaan, laadukkaat raaka-aineet ja oikeat tuoteratkaisut. Siinä resepti, joka luo ainutlaatuisen elämyksen asiakkaallesi – arjessa ja juhlassa. Me Dietalla autamme sinua onnistumaan tässä yhä uudelleen ja uudelleen. Yhdessä suunnitellen valitsemme tarkoin liikeideaasi silmällä pitäen oikeat laitteet, astiat ja tarvikkeet niin keittiöön kuin saliinkin. Haluamme luoda täydelliset edellytykset asiakkaasi tyytyväiseen hymyyn.