
Ratkaisut ravintoloille

Ravintolan perustaminen
Onko ravintolan perustaminen ajankohtaista? Olemme koonneet käytännön vinkkejä ja tietoa, joita tarvitset onnistuneeseen ravintolaprojektiin. Asiantuntijamme ovat apunasi alusta alkaen.

Showroom
Inspiroidu ja löydä viimeisimmät trendit sekä ajattomat klassikot Showroomiltamme Helsingin Roihupellossa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään täydelliset astiat ravintolaasi.

Gelaton valmistus
Itse tehdyllä artesaanijäätelöllä eli gelatolla hurmaat takuulla asiakkaasi! Laadukkaalla jäätelövalikoimalla onnistut ja erotut kilpailijoistasi. Dieta tarjoaa sinulle tuotteet sekä palvelut niin pienen kahvilan kuin ison market-ympäristön jäätelön valmistukseen. Olemme mukana kouluttamassa ja sitouttamassa henkilökuntaasi jäätelönvalmistukseen. Meillä on tarpeisiisi sopivat laitteet, valmistus-, säilytys- sekä esillepanosuunnitelmat ja opastamme raaka-ainevalinnoissa ja reseptiikassa.
Dieta suosittelee
Ota yhteyttä


Janne Jousmäki
Aluemyyntipäällikkö, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Karjala (laitteet, astiat ja tarvikkeet)
janne.jousmaki@dieta.fi040 073 5253
Jouni Moilanen
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi (astiat ja tarvikkeet)
jouni.moilanen@dieta.fi040 768 1400
Minna Miettinen
Asiakkuus- ja myyntipäällikkö, Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi (astiat ja tarvikkeet)
minna.miettinen@dieta.fi040 660 3314

Sami Mäki
Aluemyyntipäällikkö, Keski-Suomi ja Pohjanmaa (laitteet, astiat ja tarvikkeet)
sami.maki@dieta.fi040 861 3095
Olli Rinne
Aluemyyntipäällikkö, Oulu, Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi (laitteet)
olli.rinne@dieta.fi040 903 0104