Logo

Kirjaudu sisään

Hei!

Tervetuloa. Kirjaudu sisään tai luo tili

Kirjaudu sisään

Ostoskori

0
Ostoskorisi on tyhjä...

Hae tuotteitaKirjoita hakusana...

Ravintolan perustaminen

Ravintolan perustaminen

Ravintolan tai kahvilan perustaminen, niin kuin minkä tahansa muun yritystoiminnan aloittaminen, vaatii taakseen toimivan idean. Ideasta toiminnan perustamiseen on kuitenkin vielä matkaa, eikä matkalle pidä lähteä kuin soitellen sotaan. Liikeideaa kristallisoidessasi on hyvä pohtia seuraavia kysymyksiä: onko toiminnalleni kysyntää? Kohtaako tämän hetkinen kysyntä tarjonnan? Mitä uutta tarjoan, jota muut vastaavan alan yrittäjät eivät tarjoa?

Ravintolan perustamisen ABC

Miten voimme auttaa

Jokainen keittiö on ainutlaatuinen, ja siksi suunnittelemme sen juuri sinun tarpeisiisi ja tilasi mahdollistamien puitteiden mukaan. Konseptisuunnittelutiimimme suunnittelee ravintolasi haluamasi konseptin mukaan.

Keittiömuutos tarkoittaa sitä, että jo olemassa oleva ravintola nykyisine keittiölaitteineen muuttaa uuteen rakennukseen. Tällöin pidämme vanhat laitteet suunnittelussa mukana. Suunnittelupalvelumme auttaa myös silloin, kun keittiön laitteisto on hankittu eri paikoista ja laitteet on asennettava uuteen tilaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkuvaiheessa voimme käymme läpi tarpeitasi myös demokeittiössämme, jossa pääset testaamaan laitteita ja kehittämään konseptiasi yhdessä asiantuntijoittemme kanssa.

Tavanomaisesti yhteistyömme etenee seuraavasti:

  1. Dietan myyntiedustaja kartoittaa tilanteen kanssasi.

  2. Suunnittelija tulee mukaan projektiin, kun ajatus ravintolan toimintamallista on olemassa.

  3. Suunnitteluasiantuntijamme suunnittelevat ja piirtävät keittiön.

  4. Dieta tekee kokonaisuudesta tarjouksen.

  5. Ravintolan ja keittiön muutostyöt toteutetaan.

Työntekijän kuva

Petri Hellman

Myyntijohtaja

petri.hellman@dieta.fi050 414 0723