
Ravintolan perustaminen
Ravintolan tai kahvilan perustaminen, niin kuin minkä tahansa muun yritystoiminnan aloittaminen, vaatii taakseen toimivan idean.
30.9.2024
Ravintolan tai kahvilan perustaminen, niin kuin minkä tahansa muun yritystoiminnan aloittaminen, vaatii taakseen toimivan idean. Ideasta toiminnan perustamiseen on kuitenkin vielä matkaa, eikä matkalle pidä lähteä kuin soitellen sotaan. Liikeideaa kristallisoidessasi on hyvä pohtia seuraavia kysymyksiä: onko toiminnalleni kysyntää? Kohtaako tämän hetkinen kysyntä tarjonnan? Mitä uutta tarjoan, jota muut vastaavan alan yrittäjät eivät tarjoa?
Ravintolan perustaminen
Ravintolan tai kahvilan perustaminen, niin kuin minkä tahansa muun yritystoiminnan aloittaminen, vaatii taakseen toimivan idean.
30.9.2024
Ravintolan perustaminen
Ravintolaa perustettaessa liiketoimintasuunnitelman tekemisen ja rahoituksen varmistumisen jälkeen on hoidettava vielä muutama lupa-asia ennen tositoimiin ryhtymistä
15.10.2024
Ravintolan perustaminen
Ravintolassasi jokaisen toiminnon on toimittava täydellisesti osana kokonaisuutta. Hyvin suunnitellut toimitilat mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja parhaan mahdollisen ruoan ja tuotteiden valmistuksen asiakkaidesi iloksi.
30.10.2024
Jokainen keittiö on ainutlaatuinen, ja siksi suunnittelemme sen juuri sinun tarpeisiisi ja tilasi mahdollistamien puitteiden mukaan. Konseptisuunnittelutiimimme suunnittelee ravintolasi haluamasi konseptin mukaan.
Keittiömuutos tarkoittaa sitä, että jo olemassa oleva ravintola nykyisine keittiölaitteineen muuttaa uuteen rakennukseen. Tällöin pidämme vanhat laitteet suunnittelussa mukana. Suunnittelupalvelumme auttaa myös silloin, kun keittiön laitteisto on hankittu eri paikoista ja laitteet on asennettava uuteen tilaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Alkuvaiheessa voimme käymme läpi tarpeitasi myös demokeittiössämme, jossa pääset testaamaan laitteita ja kehittämään konseptiasi yhdessä asiantuntijoittemme kanssa.
Dietan myyntiedustaja kartoittaa tilanteen kanssasi.
Suunnittelija tulee mukaan projektiin, kun ajatus ravintolan toimintamallista on olemassa.
Suunnitteluasiantuntijamme suunnittelevat ja piirtävät keittiön.
Dieta tekee kokonaisuudesta tarjouksen.
Ravintolan ja keittiön muutostyöt toteutetaan.