Dieta Oy Toimitusehdot

Toimitus

Vapaasti varastossamme pakkauksineen (EXW Helsinki tai EXW Vantaa), ellei toisin ole sovittu. Tilaukset toimitetaan asiakkaan lukuun, Dieta Oy:n parhaaksi katsomalla tavalla, ellei tilaajan kanssa ole erikseen sovittu kuljetustavasta. Asiakkaan on sovittava kirjallisesti toimitusajan siirrosta vähintään kolme viikkoa ennen sovittua toimitusaikaa.

 

Vakuutus

Lähetykset vakuutetaan tilaajan lukuun.

 

Takuu

Takuu koskee Suomeen ensimmäiselle asiakkaalle myytyjen tuotteiden raaka-aine- ja valmistusvirheitä. Tarkemmat takuuehdot, ks: Dieta Oy:n Takuuehdot.

 

Palautukset

Tilauksen tuotteiden palauttaminen on mahdollista, mikäli toimitus ei ole ollut tilauksen mukainen tai tavara on ollut viallinen ja huomautus on tehty 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän tai Call Centerin (09 755 190) kanssa. Vakiotuotteiden palautuksesta, joka ei johdu myyjän virheestä, hyvitetään enintään 80 %. Palautusoikeus koskee vain varastotuotteita, jotka ovat käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Projekti-, erikois-, outlet- tai mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä osoitteeseen tuotemyynti@dieta.fi tai puhelimitse ma-pe klo 8-16 numeroon (09) 755 190. Vaihtoehtoisesti ilmoituksen voi tehdä myös reklamaatiolomakkeen täyttämällä. Ilmoitus tulee tehdä tavasta riippumatta mahdollisimman pian, mutta viimeistään kahdeksan (8) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

 

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu määräytyy toimitusmaksuluokittain toimituksen koon perusteella. Toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas (pl. myyjästä tai tuotteen viallisuudesta aiheutuvista palautuksista). Mahdollisesta myyjästä johtuvasta jälkitoimituksesta ei peritä toimitusmaksua.

 

Viivästyskorko

Viivästyskorko on kulloinkin voimassaolevan korkolain mukainen.

 

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

 

Tuotemuutokset

Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.