Vesamessuilla_Textimage_1140x855

Avoimet työpaikat

 

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 45,3 miljoonaa euroa. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin yli 25 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

Etsimme innokkaaseen joukkoomme aktiivista ja tuloshakuista

 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Pohjanmaalle

Tehtävässä vastaat  
Dietan keittiölaitteiden myynnistä, myynnin kehittämisestä ja tuloksesta myyntialueellasi. Asiakaskuntasi koostuu julkisen puolen toimijoista sekä rakennusliikkeistä. Syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita ja olet myös valmis avaamaan aktiivisesti uusia myyntikohteita. Henkilönä olet positiivinen, nautit haasteista ja olet tottunut pitkäjänteiseen myyntityöhön. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Työ on liikkuvaa ja toimit kotikonttorista käsin. Teet yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa ja raportoit myyntijohtajalle. 

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on intohimoinen suhde ruokaan ja ruoan valmistukseen. Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä kokemusta nykyaikaisten myynnin apuvälineiden (esim. CRM) käytöstä. Catering alan kokemus on suuri etu. Suomen kielen lisäksi hallitset ruotsin kielen. Englannin kielen taidosta on etua. Tunnet myyntialueesi hyvin ja pääset liikkumaan siellä vaivatta asuinpaikkakunnaltasi käsin.

Tarjoamme sinulle tarvittavan koulutuksen, osaavien ammattilaisten tuen, rennon ja mukavan työilmapiirin sekä kannustavan palkkausjärjestelmän. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi yhä vaativampiin tehtäviin. Tule kanssamme menestymään!

 

Kiinnostuitko? 

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään oikean henkilön löytyessä. Etsimme ensisijaisesti työnkuvaan sopivaa ihmistä, joka täyttää toivomamme hakukriteerit – olemme tarvittaessa valmiita joustamaan työn aloituksen suhteen. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti! Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen lea.timonen@dieta.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Lea Timonen puh. 050 559 9012.