Vesamessuilla_Textimage_1140x855

Avoimet työpaikat

 

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 33,5 miljoonaa. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin 30 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

 

Haemme nyt innokkaaseen joukkoomme

 

Ammattikeittiölaitteiden huoltoedustajaa Pohjanmaan / Keski-Pohjanmaan alueelle.

 

Miksi tarvitsemme sinua?

 

Yrityksemme kasvaa vauhdilla - Tehtävänäsi on huoltaa asiakkaittemme ammattikeittiölaitteita sekä opastaa heitä pitämään laitteet kunnossa käyttämällä niitä oikein ja huoltamalla niitä säännöllisesti. Koulutamme sinusta ammattikeittiölaitteiden huoltoon erikoistuneen huippuammattilaisen. Toimit osana yli neljänkymmenen hengen valtakunnallista jälkimarkkinointiorganisaatiotamme.

 

 

Toivomme sinulta:

 

  • Olet energinen ja sinulla on intohimoinen asenne asiakaspalvelua kohtaan
  • Edellytämme sähköalan peruskoulutusta
  • Aiempi kokemus ammattikeittölaitteista (tai kylmälaitteista) on eduksi
  • Englannin kielen taito auttaa menestymistäsi työssäsi
  • Olet valmis itsenäiseen ja liikkuvaan työhön

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vastaamaan kasvavan konsernin tuomista haasteista, eteenpäin katsovan yrityksen ja huippuosaajien joukossa! Työskentelemme joustavassa ympäristössä, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan omien työpäiviesi ohjelmaan.

 

Mikäli tarjoamamme haasteet vastaavat kiinnostustasi, hienoa – kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä mielellämme lisää!

 

Tehtävä on vakituinen. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse mielellään jo tänään, mutta viimeistään 7.4.2023 osoitteeseen lauri.nojonen(at)dieta.fi.

 

Tiedusteluihin vastaa Huollon aluepäällikkö Lauri Nojonen joko sähköpostitse tai puhelimitse: 0406105120.

 

Hakuaika päättyy 7.4.2023.