Vesamessuilla_Textimage_1140x855

Avoimet työpaikat

 

Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan uusia ihmisiä vahvistamaan tiimiämme. Jos haluat työskennellä kanssamme ja auttaa asiakkaitamme kasvamaan, lähetä meille avoin hakemuksesi sähköpostilla: dieta@dieta.fi.

 

 

Etsimme innokkaaseen joukkoomme aktiivista ja tuloshakuista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Pohjanmaalle

Tehtävässä vastaat Dietan keittiölaitteiden myynnistä, myynnin kehittämisestä ja tuloksesta myyntialueellasi. Asiakaskuntasi koostuu julkisen puolen toimijoista sekä rakennusliikkeistä. Syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita ja olet myös valmis avaamaan aktiivisesti uusia myyntikohteita. Henkilönä olet positiivinen, nautit haasteista ja olet tottunut pitkäjänteiseen myyntityöhön. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Työ on liikkuvaa ja toimit kotikonttorista käsin. Teet yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa ja raportoit myyntijohtajalle.


Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on intohimoinen suhde ruokaan ja ruoan valmistukseen. Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä kokemusta nykyaikaisten myynnin apuvälineiden (esim. CRM) käytöstä. Ravintola-alan kokemus on suuri etu. Suomen kielen lisäksi hallitset ruotsin kielen. Englannin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme sinulle tarvittavan koulutuksen, osaavien ammattilaisten tuen, rennon ja mukavan työilmapiirin sekä kannustavan palkkausjärjestelmän. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi yhä vaativampiin tehtäviin. Tule kanssamme menestymään!


Kiinnostuitko?


Toimi heti! Tehtävä on vakituinen ja se täytetään heti, kun oikea henkilö on vastannut haasteeseen. Hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse mielellään jo tänään, mutta viimeistään 26.1.2020 osoitteeseen lea.timonen@dieta.fi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Lea Timonen puh. 050 559 9012. Hänet tavoittaa parhaiten ti 7.1. klo 14 -16 ja pe 10.1. klo 10 - 12.