Vesamessuilla_Textimage_1140x855

Avoimet työpaikat

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista.

Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin yli 25 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

Etsimme innokkaaseen joukkoomme HoReCa-alasta kiinnostunutta

 

MYYNTIKOORDINAATTORIA
 

hankemyynnin tarjouslaskentatiimiin.TEHTÄVÄN KUVAUS

 

Pääasiallinen työtehtäväsi on tarjouslaskenta. Lisäksi työtehtäviisi sisältyy tilausten valmistelu ja projektiin liittyvän informaation koordinointi sekä yhteistyö Dietan aluemyyntipäälliköiden kanssa. Sinulle järjestetään kattava perehdytys työtehtävääsi.

TOIVOMME SINULTA

 

Olet ammattikeittiöalan tai kaupallisen alan ammattilainen ja sinulla on positiivisen asenteen lisäksi intoa oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja hyvä organisointikyky sekä asiakaspalveluhenkisyys auttavat sinua menestymään työtehtävissäsi. Sinulla on kokemusta ERP-järjestelmän käytöstä ja hyvät tietotekniset valmiudet. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

 

TARJOAMME SINULLE

 

Kiinnostavan työn jatkuvasti kehittyvän horeca-alan parissa osana kasvavaa vakavaraista konsernia sekä osaavan tiimin tuen tehtävissäsi. Saat mahdollisuuden kehittyä ja toimia osana monipuolista työyhteisöä.

 

 

KIINNOSTUITKO?

 

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa heti oikean henkilön löydyttyä irtisanomisajat huomioiden. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.6.2021 osoitteeseen juha@dieta.fi.