Vesamessuilla_Textimage_1140x855

Avoimet työpaikat

 

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 ylitti 50 miljoonaa euroa. Dietan tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin yli 25 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

Haemme energiseen joukkoomme MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA


TOIVOMME SINULTA


Innostut helposti, yhdessä toimiminen on sinulle tärkeää ja haluat kehittyä sekä kehittää markkinointiamme osana tiimiäsi. Olet aktiivinen markkinoinnin ammattilainen, jolla on kiinnostusta ylläpitää ammattitaitoaan. Sinulla on kokemusta digitaalisesta ja perinteisestä mediasuunnittelusta sekä niiden toteutuksesta. Digitaalisen mediasuunnittelun ja analytiikan työkalut ovat pääpiirteittäin sinulle tuttuja.


Osaaminen:

  • soveltuva koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä

  • itsenäinen työote ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

  • kyky luoda mielenkiintoisia ja idearikkaita toteutuksia

  • erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito

Eduksi katsomme: 

  • hyvä visuaalinen viestintä / kokemus graafisesta suunnittelusta

  • Adobe-ympäristö: InDesign, Photoshop, (Illustrator) hallinta

  • Google Analytics, Adwords perusteet

  • kokemus sisällöntuotannosta (verkkosivut & Some-kanavat)

  • kokemus Hubspotista tai vastaavasta markkinoinnin automaatio- ja sisällönhallintajärjestelmästä

 
TYÖNKUVAUS


Työ koostuu enimmäkseen digitaalisen markkinoinnoin suunnittelusta ja toteuttamisesta omien vastuualueittesi tuotteille, palveluille ja konsepteille. Tarvittaessa osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia myös perinteisiin kanaviin. Suunnittelet mediaratkaisuja ja operoit toimenpiteet alusta loppuun itsenäisesti. Vastaat vastuualueittesi sisällöistä ja osaat toteuttaa ne kohderyhmälähtöisesti tiimimme tukemana.


TARJOAMME SINULLE


Kiinnostavan työn jatkuvasti kehittyvän horeca-alan parissa osana kasvavaa pohjoismaista konsernia. Eteenpäin katsovan yrityksen, työskentelykulttuurin ja tiimin huippuosaajien joukossa. Teemme töitä pääasiassa toimistollamme Itä-Helsingissä, mutta osittain myös etänä. Tehtävä on vakituinen.

 


TOIMI PIAN


Kuulostaako sinulta? Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 30.1.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Irene Lähdemäki: irene.lahdemaki@dieta.fi. Soittoajat to 17.1. ja ti 22.1. klo 11–12 ja 14–15, puh. 040 450 6502.