Vesamessuilla_Textimage_1140x855

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 ylitti 50 miljoonaa euroa. Dietan tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin yli 25 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

Avoimet työpaikat

Etsimme innokkaaseen joukkoomme 


ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
Länsi-Suomen alueelle.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Koulutamme sinusta keittiölaitteiden myynnin huippuammattilaisen. Aluemyyntipäällikkönä palvelet, kehität ja kasvatat pitkäjänteisesti asiakasverkostoa myyntialueellasi. Teet yhteistyötä myyntiorganisaatiomme jäsenten kanssa.

TOIVOMME SINULTA
Olet energinen ja sinulla on intohimoinen asenne tuloksellista myyntityötä ja asiakaspalvelua kohtaan. Sinulla on restonomin koulutus, keittiömestarin tai vastaava ja intoa ja/tai kokemusta nykyaikaisten myynnin apuvälineiden (esim. CRM) käyttöön. Ravintola-alan kokemus on suuri etu. Katsomme eduksesi myös ruotsin- sekä englanninkielen taidon.

TARJOAMME SINULLE
Tule mukaamme menestymään! Tarjoamme Sinulle tarvittavan koulutuksen, osaavien ammattilaisten tuen sekä kannustavan palkkausjärjestelmän. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi yhä vaativampiin tehtäviin.

TOIMI HETI!
Tehtävä on vakituinen ja se täytetään välittömästi, kun oikea henkilö on vastannut haasteeseen. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse mielellään jo tänään osoitteeseen lea.timonen@dieta.fi

 


Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan uusia ihmisiä vahvistamaan tiimiämme. Jos haluat työskennellä kanssamme ja auttaa asiakkaitamme kasvamaan lähetä meille avoin hakemuksesi sähköpostilla: dieta@dieta.fi.