Lisäturvaa ja mielenrauhaa

Dieta Jatkotakuu

Esittelemme ylpeänä ratkaisun, joka tarjoaa ammattikeittiölaitteellesi entistä vahvemman suojan ja sinulle mielenrauhan. Uusi lisäpalveluna ostettava Dieta Jatkotakuu suojaa arvokkaan sijoituksesi – ammattikeittiölaitteesi – kattavasti ja luotettavasti.

Dieta Jatkotakuu on hankittavisssa verkkokaupassa laitteen oston yhteydessä. Jatkotakuulla tarjoamme tapaa pitää uusi juuri ostettu laite luotettavasti käyttökunnossa. Jatkotakuu jatkaa takuuta takuuehdoin yhden vuoden eteenpäin.

Suuri osa laitteistamme tulee määräaikaishuoltaa säännöllisesti, joten jos laite tarvitsee määräaikaishuollon, kuuluu tämäkin Jatkotakuuseen. Suoritamme kyseisille laitteille määräaikaishuollon hintaan kuuluvana ensimmäisen vuoden jälkeen. Jatkotakuun sisältö on kerrottu aina tuotekohtaisesti. Mikäli laite ei kaipaa määräaikaishuoltoa, ei hintakaan sitä sisällä.

 

 

Miksi valita lisäpalveluna ostettava Jatkotakuu?

jatkotakuu_räätälöity

Valmiiksi räätälöidyt helpot vaihtoehdot

Tarjoamme jatkotakuuvaihtoehtoja, jotka ovat linjassa laitevalmistajien suositusten kanssa. Jatkotakuu sisältää määräaikaishuollon kaikkine kuluineen, mikäli laitevalmistaja sellaisen suosittelee laitteelle suorittamaan. Jos laite ei kaipaa määräaikaishuoltoa, ei hintakaan sitä sisällä.

jatkotakuu_laitesuojaus

Laajentunut laitesuojaus

Jatkotakuu kattaa laitteesi laajasti. Se antaa sinulle turvaa mahdollisilta teknisiltä vioilta, toimintahäiriöiltä ja odottamattomilta korjauskuluilta. Näin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ilman huolta katkoista tai kalliista yllätyksistä.

Huolto_Huolto sivu 1

Tukeva kumppani

Me olemme täällä tukemassa sinua. Kun valitset lisäpalveluna ostettavan jatkotakuun, saat ammattitaitoista asiakaspalvelua ja apua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan, jotta voit nauttia häiriöttömästä keittiötoiminnasta.

jatkotakuu_elinkaari

Elinkaari ja arvon säilyminen

Jatkotakuu voi auttaa pidentämään laitteen elinkaarta, sillä laitteesi saa säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa*. Dietan jatkotakuu on huolettomin tapa pitää laite käyttökunnossa. Käyttövarmuuden takaamiseksi erittäin tärkeiden määräaikaishuoltojen aloittaminen laitteen elinkaaren alusta on nyt helppoa.

jatkotakuu_luotettavuus

Me luotamme laitteisiin, joita myymme

Jatkotakuu osoittaa, että laitteen valmistaja luottaa sen laatuun ja luotettavuuteen. Tämä tuo sinulle asiakkaana lisää luottamusta laitteen toimivuuteen ja voit tuntea olosi turvalliseksi hankkiessasi laitetta.

jatkotakuu_helppous

Helppous ja vaivattomuus

Jatkotakuu on helppo hankkia samalla kun ostat laitteen - sinun ei tarvitse erikseen etsiä ja järjestää takuuhuoltoja. Lisäksi mahdollisesti hintaan sisältyvän määräaikaishuollon käytännön järjestelyt hoidetaan yleensä puolestasi, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Näin se toimii:

  • Valitse verkkokaupassa laitteen oston yhteydessä Takuu-pudotusvalikosta Jatkotakuu.

  • Dieta toimittaa laitteen sovitusti, ja tästä alkaa laitteen takuuaika.

  • Kun laite on noin 11 kuukauden ikäinen, on Dieta huolto yhteydessä sinuun sopiakseen määräaikaishuollolle sopivan ajan*.

  • Tulemme suorittamaan määräaikaishuollon sovitusti noin vuoden kuluttua laitteen toimituksesta.

  • Määräaikaishuolto suoritetaan Dietan ja laitevalmistajan laatimien huolto-ohjelmien mukaisesti ja se sisältää kriittisten ja kuluvien alkuperäisvaraosien vaihdon määräaikaishuollon yhteydessä. Lisäksi hinta sisältää huoltoedustajan matkakustannukset.

  • Takuu jatkuu takuuehdoin vielä vuoden normaalin takuun päättymisestä, kestäen yhteensä kaksi vuotta.
20170614-dieta5545

Jatkotakuun hankkiminen antaa sinulle turvaa ja luottamusta ammattikeittiölaitteen käyttöön. Voit välttää odottamattomia kustannuksia, pitää laitteen huippukunnossa ja keskittyä liiketoimintaasi ilman huolen häivää.

Muista kuitenkin aina tarkistaa Jatkotakuun ehdot ja kattavuus ennen sen hankkimista, jotta tiedät tarkalleen, mitä se sisältää.

Tarjoamme sinulle turvallisuutta ja ammattitaitoista palvelua – yhdessä menestymme!

*) Mikäli laite ei kaipaa määräaikaishuoltoa, ei hintakaan sitä sisällä.