Varaosat

Dieta Huolto varastoi Suomessa yli 40 000 varaosaa nopean palvelun takaamiseksi

Luotettavat, nopeat ja osaavat varaosaprosessit ovat onnistuneen huoltoliiketoiminnan kulmakivi. Dieta Huollon keskusyksikössä Helsingin Holkkitiellä varastoidaan yli 20 000 varaosaa Dieta Oy:n edustuksessa oleville laitteille. Tämän lisäksi varastoimme jokaisessa muussa kymmenestä toimipisteestämme vähintään 3 000 osaa. Yli 40 000 varaosan varasto varmistaa hyvän palvelutason kaikkialla maassamme. 

Varaosaprosessimme nojaavat tehokkaisiin järjestelmiin. Helsingin keskushuoltoon 2016 hankittu automaattinen robottivarasto on yhdistetty ERP-toiminnanohjausjärjestelmään sekä huoltohenkilöstön tablettitietokoneilla olevaan Huollon Mobiiliin. Huollon Mobiili on Dieta Huollolle räätälöity ohjelmisto, joka sisältää mm. laitteiden huolto-ohjeet ja laitehuoltohistorian. Digitaalisuutemme näkyy siis myös varaosatoiminnoissa.

Tehokkaat järjestelmät ja robotit tarvitsevat kuitenkin edelleen rinnalleen osaavan henkilöstön. Keskusyksikkömme neljän henkilön varaosatiimi osaa laitteemme ja palvelee hyvällä ammattitaidolla. Merkkihuoltoliikkeenä etumme on laitetoimittajiemme sitoutuminen niin huolto- kuin varaosahenkilöstömme säännölliseen koulutukseen.

Dieta Huollon varaosatiimi on paitsi oman huolto-organisaatiomme, myös valtuutettujen huoltoliikkeiden sekä asiakkaiden huoltohenkilöstön palveluksessa.

Muita Dieta Huollon varaosalupauksia ovat:

  • Käytämme vain maahantuomiemme laitemerkkien alkuperäisvaraosia. Tämä takaa sen, että vioittuneen osan tilalle vaihdettu uusi merkkivaraosa ei vahingoita laitetta tai sen toimintoja.
  • Korjaavan huollon toimenpiteillä on usein kova kiire. Sitoudummekin toimittamaan tarvittaessa varaosat 24 tunnin sisällä kaikkialle Suomeen.
  • Tarjoamme 10 vuoden varaosatakuun yhtiömme maahantuomille ja edustamille laitteille.

Varaosatiedustelut ja -tilaukset:

Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon (09) 755 19 600

Dieta huolto

Reaaliaikainen varaosatilanne on huoltohenkilöstömme käytössä

Dieta Huollon henkilöstön käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä Huollon Mobiili näyttää reaaliajassa alueellisten varastojen sekä myös Dieta Huollon keskusvaraston varaosien saatavuuden. Huollon Mobiili -tablettitietokoneille on myös tallennettu Dieta Oy:n maahantuomien laitteiden huoltomateriaali mm. varaosakuvastot, joten juuri oikea varaosa löytyy helposti ja nopeasti.

Huolenpitosopimuksella saat alkuperäisosat vioittuneiden tilalle

Kun teet keittiösi laitteista Huolenpitosopimuksen Dieta Huollon kanssa, ne huolletaan säännöllisesti laitevalmistajan huoltoasiantuntijoiden kanssa yhteistyössä tehtyjen HPS-tarkastuslistojen mukaan. Määräaikaiskäyntien yhteydessä vaihdetut varaosat ovat aina valmistajan alkuperäisosia.

Kiinnostuitko huolenpitosopimuksestamme? Tutustu tästä sopimuksen muihin etuihin.

 

Dieta Elinkaaripalvelut >>