Tarinat

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Dieta Oy | 24.05.2024

Minne Champagne & Wine on lunastanut paikkansa Helsingin ravintolatarjonnassa. Sunborn Eventsin ravintolassa on tarjolla laadukas lista viinejä ja samppanjoita, jonka on suunnitellut Essi Avellán. Ruokatuotteesta ja menusta vastaavat Kristian Karnell ja Antti Isoniemelä. 

Minne 1200x628Minne Champagne & Wine sijaitsee Esplanadin puiston laidalla. Kuva: Liemi ja linssi

 

Monipuolisen, pientuottajia suosivan viini- ja samppanjavalikoiman lisäksi Minne tarjoaa klassista ranskalaista ruokaa. Tarjolla on aamupalaa, erikoiskahveja, lounasta sekä pre-dinner-henkisiä annoksia, kuten juustolautanen, etanoita sekä sipulipiirakkaa. Minne palvelee myös Savoy-teatterin asiakkaita ennen ja jälkeen esityksen sekä väliajalla. Menun ovat suunnitelleet Minnen keittiöpäällikkö Antti Isoniemelä sekä Kristian Karnell, joka on vastuussa Sunborn Eventsin ruokatuotteista. “Teatterin puolelle tarjottavat palvelut on otettu todella hyvin vastaan. Savoyssa on sellainen kulttuuri, että teatterikokemukseen kuuluvat väliaikatarjoilut,” Karnell selventää.

 

Sunborn Eventsin ruokatuotteista vastaava Kristian Karnell. Kuva: Liemi ja linssi

Kuva: Liemi ja linssi

Kuva: Liemi ja linssi
Kuva: Liemi ja linssi
Kuva: Liemi ja linssi

 

Kumppanuudella kohti tehokkaampaa ravintolatoimintaa 

 

Sunborn Events on ehtinyt tehdä yhteistyötä Dietan kanssa jo useamman projektin verran, ja myös Minnen uudet keittiölaitteet on hankittu Dietan kautta. Karnell on suosinut MKN:n laitteita, kuten FlexiChef-paistokeskuksen tehokkaita ja monipuolisia ominaisuuksia. Sunborn Events hyödyntää ravintoloissaan laitteiden tuomia etuja muun muassa tuotekehitykseen: Pyrimme siihen, että samat laitteet olisivat kaikissa toimipisteissä, jotta reseptiikkaa pystytään hyödyntämään monipuolisesti”.

 

Minnen tilat ovat kompaktit, joten keittiön oikeanlainen suunnittelu oli tärkeää. Suunnitteluun Karnell kertoo saaneensa hyvin tukea myyntipäälliköltämme Keijo Saatsilta. Istuimme Keijon kanssa aika monessa palaverissa suunnittelemassa keittiötä yhdessä rakentajien kanssa. Keijo on rautainen ammattilainen, joka tietää miten hommat hoidetaan”, toteaa Karnell tyytyväisenä. Keijon lisäksi Karnell on tehnyt astiahankintojen osalta tiiviisti yhteistyötä asiakkuuspäällikkömme Minna Miettisen kanssa: “Minnan kanssa on tehty niin paljon yhteistyötä, että ei paljon tarvitse puhua – asiat hoituvat todella onnistuneesti”.

 

Minne 1200x628 - 2Kuva: Liemi ja linssi

 

Michelin-tähdet jaettiin toistamiseen Suomessa

Karnellin käsialaa oli myös 27.5.2024 Helsingissä järjestetyn Michelin Guide Nordic Countries -tapahtuman menu. Karnell vastasi tapahtuman menusta myös vuonna 2023 Turun Logomossa. Palkintoseremonia pidettiin Savoy-teatterissa, jonka jälkeen tapahtuma jatkui Helsingin kaupungintalolla. “Me saimme kunnian suunnitella tarjottavan menun toistamiseen,” Karnell toteaa tyytyväisenä.


 

Minne Champagne & Wine |  | Eteläesplanadi 14 00130 Helsinki | minnehelsinki.fi

 


 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Huuva – liiketoiminnan kasvu tukee partneriravintoloiden kasvua

Huuva – liiketoiminnan kasvu tukee partneriravintoloiden kasvua

Lue lisää »
WeChef – mahdollistaa parempaa elämää gastronomian kautta

WeChef – mahdollistaa parempaa elämää gastronomian kautta

Lue lisää »
Dieta Relife - Kymijoen Ravintopalveluilta tarpeettomaksi jääneet laitteet saavat uuden elämän

Dieta Relife - Kymijoen Ravintopalveluilta tarpeettomaksi jääneet laitteet saavat uuden elämän

Lue lisää »
Logomo: MOVE•5D – ennennäkemätön immersiivinen illalliselämys

Logomo: MOVE•5D – ennennäkemätön immersiivinen illalliselämys

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
RAK Digi – lukemattomia mahdollisuuksia

RAK Digi – lukemattomia mahdollisuuksia

Lue lisää »
Huuva – liiketoiminnan kasvu tukee partneriravintoloiden kasvua

Huuva – liiketoiminnan kasvu tukee partneriravintoloiden kasvua

Lue lisää »
WeChef – mahdollistaa parempaa elämää gastronomian kautta

WeChef – mahdollistaa parempaa elämää gastronomian kautta

Lue lisää »
Dieta Relife - Kymijoen Ravintopalveluilta tarpeettomaksi jääneet laitteet saavat uuden elämän

Dieta Relife - Kymijoen Ravintopalveluilta tarpeettomaksi jääneet laitteet saavat uuden elämän

Lue lisää »
Logomo: MOVE•5D – ennennäkemätön immersiivinen illalliselämys

Logomo: MOVE•5D – ennennäkemätön immersiivinen illalliselämys

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »