PizzaMaster

Maailman johtavalta sähkökäyttöisten pizzauunien valmistajalta

 

Svenska BakePartner

 
PizzaMaster-uunin valmistaja Svenska BakePartner on perheyritys, jonka menestyksen avaimena on toiminut mielenkiinto uuneihin, mutta ennen kaikkea syvä intohimo tuotteisiin joita niillä paistetaan. Svenska BakePartnerilla on yli 30 vuoden kokemus pizzauunien valmistamisesta ja niitä toimitetaan yli 100 maahan ympäri maailmaa. Yrityksen motto New solutions for Old traditions kuvastaa yrityksen toimintaa, jossa jokainen uuni valmistetaan sopusoinnussa syvän ja vankan kulinaarisen intohimon sekä vuosikymmenten saatossa kertyneen kokemuksen kanssa.

 


Valikoiman laajuus


Svenska BakePartnerilla on maailman suurin arinauunisarja, jossa on 80 eri kokoista uunia ja yli 1000 erilaista yhdistelmää. Valikoima tarjoaa uunimallit aina pienistä yksikammioisista pöytämalleista kolmikammioisiin jalustallisiin malleihin. Uuneista tunnetuimpia ovat korkean lämpötilan PizzaMaster-pizzauunit, joilla voi valmistaa erityyppiset sekä eri lämpötilaa vaativat pizzat kaikenkokoisina ja -muotoisina. 

Svenska Bakepartner valmistaa myös BakePartner-leipomouuneja, joissa savikiven ja patentoidun höyryjärjestelmän yhdistelmä mahdollistaa muun muassa perinteisen artesaanileivän paistamisen. 

 

Pizzamaster logo

PizzaMaster – Pizzauunien aatelia

Lue lisää >>

Tutustu PizzaMaster-uuneihin verkkokaupassamme

Verkkokauppaan >>

PizzaMaster.com

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää