Cambro

Elintarviketurvallisuutta ja tehokkuutta lisääviä ratkaisuja

 

Cambro on kansainvälinen vuonna 1951 perustettu yritys, joka on keskittynyt luomaan tarjoiluratkaisuja ympäri maailmaa. Dieta Oy toimii Cambro-tuotteiden kokeneimpana maahantuojana ja toimittajana Suomessa yli 30 vuotta kestäneen yhteistyön tuloksena. 
 
Cambron tuotantolaitokset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Merkittävästä kasvusta huolimatta yrityksen alkuperäinen missio on ennallaan: tarjota kestävistä tuotteista parasta mahdollista arvoa, työn säästöä ja parempaa ruokaturvallisuutta.
 
Yrityksen tuotteille myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti, on osoitus Cambron laatujohtamisen tasosta. Yhtiö on myös luonut useita lämmitettäviä ja jäähdytettäviä kuljetus-/säilytyslaitteita, jotka ovat tunnettuja energiatehokkuudestaan.
 
Cambro ymmärtää eri ruokapalveluliiketoimintoja ja luo tuotteitaan loppukäyttäjiä ajatellen. Uusia ideoita jalostetaan ja yritys investoi uusiin työkaluihin sekä huippuluokan valmistuslaitteisiin toistuvasti saattaakseen uudet innovaatiot asiakkaiden hyödyksi.
 
Cambro_logo
 

 

”Tiedämme, että horeca-alan yritykset ostavat tuotteitamme, koska he kokevat voivansa luottaa niiden ehdottomaan toimivuuteen. Tämä luottamus perustuu tasaiseen suorituskykyymme jo seitsemänä vuosikymmenenä.”

– Argyle Campbell, Cambron toimitusjohtaja

Camshelving Premiun

Kestävin ja hygieenisin säilytysjärjestelmä

Lue lisää >>

Lämpökuljetuskaapit

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme

Verkkokauppaan >>

Cambro.com

Camshelving – tutustu Cambro-hyllyjärjestelmään

StoreSafe – varmista hygienia ja ruokaturvallisuus

Tutustu Cambron laajaan tuotevalikoimaan

Kolme tapaa lisätä prosessien hygieenisyyttä

Tutustu Cambro-tuotteisiin verkkokaupassamme:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää