Tarinat

Bistro Del Mar avasi ovensa Sohlbergin korttelissa

Dieta Oy | 11.08.2023

Bistro Del Mar -ravintolan yrittäjällä Rumman Sayeedilla on jo 19 vuoden kokemus ravintolan pyörittämisestä. Hänen ensimmäinen ravintolansa Del Mar sijaitsee Helsingin Herttoniemenrannassa ja ravintola on suosittu etenkin viikonloppuisin ja kesäaikaan.

Bistro Del Mer 2000x1300 - 1Bistro Del Mar -ravintolan yrittäjä Rumman Sayeed sekä hänen poikansa Raihan Sayeed työskentelevät yhdessä.

 

Laajentuminen on ollut Rummanin haaveena jo vuosien ajan, mutta sopivia tiloja ei ollut löytynyt. Vuonna 2022 tilanne kuitenkin muuttui, kun Helsingin Herttoniemeen alettiin rakentaa Sohlbergin korttelia ja alueelle tehtiin myös liiketiloja ravintolakäyttöön, joista yhteen avautui Bistro Del Mar vuoden 2023 alussa.

 

Yhteistyön voima vie eteenpäin

Rumman on tutustunut myyntipäällikköömme Keijo Saatsiin  jo vuosia sitten: “Olin katsomassa jokunen vuosi sitten mahdollista liiketilaa ja tilan omistaja oli pyytänyt Keijon paikalle suunnitteluavuksi. Tila ei lopulta tullut meidän käyttöömme, mutta Keijon käyntikortti jäi taskuun siltä reissulta.” Kun Sohlbergin korttelin tilat tulivat välitykseen otti Rumman välittömästi yhteyttä Keijoon, joka onkin ollut Bistro Del Mar -ravintolan suunnittelussa ja toteutuksessa mukana aivan alusta saakka. “Keijo on ollut apuna ihan joka käänteessä ja antanut kaikkensa projektin eteen. Ilman Keijoa moni asia olisi jäänyt tekemättä tai ainakin toteutunut paljon hitaammalla aikataululla. Keijo on ollut projektin etenemisestä yhteydessä suoraan rakennuttajaan ja osallistunut kaikkiin palavereihin. Ei oltaisi tässä ilman häntä”, Rumman selventää yhteistyön tärkeyttä ja toimivuutta. 

kuva2-1Ravintolaan valittiin merelliseen teemaan sopivat astiat.

 

Lounasta, illallista sekä yksityistilaisuuksia

Bistro Del Mar tarjoaa lounasta sekä illallista ja tilat on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja autolla pääsee aivan ravintolan eteen. “Meillä on mahtavat tilat yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Esimerkiksi yritysjuhlat, ristiäiset ja muut perhetapahtumat onnistuvat mainiosti”, Rumman kertoo. Ravintolan tilat ovat sisustussuunnittelija Petri Rautavaaran käsialaa. Merellisesti sisustettuihin tiloihin on valittu materiaalit ja astiat kotimaisuutta sekä kestävää kehitystä kunnioittaen: “Baaritiskimme on valmistettu suomalaisesta puusta ja tuolit on valmistettu merestä kerätyistä muovijätteistä. Dietan valikoimasta saimme teemaan sopivat astiat ja tarvikkeet, jotka sopivat niin lounaalle kuin illallisellekin,” Rumman esittelee. 

 

Kesän aikana ravintolan toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. “Asiakkaat ovat alkaneet pikku hiljaa löytää meidät. Varsinkin lounasta on mennyt jo tosi mukavasti,” Rumman kertoo. Kesän jälkeen Bistro Del Mar toteuttaa myös erilaisia teemaviikkoja, jolloin on tarjolla muun muassa laavakivigrillillä valmistettuja merellisiä herkkuja. 

 

Bistro Del Mer 2000x1300 - 2-1Ravintolan tilat ovat sisustussuunnittelija Petri Rautavaaran käsialaa.

 


 

Bistro Del Mar  |  Työnjohtajankatu 5, 00880 Helsinki  |  bistrodelmar.fi

 


 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Lue lisää »
Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »
Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Lue lisää »
Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »