Tuotteemme

Invoq-yhdistelmäuuni – Making service simple

Dieta Oy | 10.05.2023

Invoq-tuoteperhe on laaja uunivalikoima, joka hyödyntää perustanaan samaa ainutlaatuista alustaa. Se on luotu täyttämään tinkimättömän palvelutason edellytykset kaikkialla maailmassa. 

InvoqInvoq-yhdistelmäuunit on luotu yhteistyössä kuuden globaalin ruokapalvelubrändin kanssa. 

 

Invoq-yhdistelmäuuni on yksi kaikkien aikojen kehittyneimmistä ja tehokkaimmista uuneista. Se on luotu yhteistyössä kuuden globaalin ruokapalvelubrändin kanssa. Tällä varmistettiin se, että Invoqista tuli uuni, joka soveltuu täydellisesti mihin tahansa ammattikeittiöympäristöön ja erilaisiin käyttötarkoituksiin ympäri maailmaa. 

Invoq-innovaatiotyöryhmä on kuuden johtavan uunimerkin erityinen maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Jokaisella kumppaneista on useita kokkeja ja ruokapalveluosaajia omassa yhteistyöverkostossaan. Yhdessä verkosto edustaa brändejä, jotka tuntevat omat maantieteelliset, sosiaaliset ja kulttuuriset markkinansa ja kohderyhmänsä perusteellisesti aina Iso-Britannian huoltoasemista norjalaisiin sairaalaruokaloihin ja hampurilaisista Michelin-tähtiannoksiin. 

Jokainen kumppaniverkoston yritys on ollut mukana ainutlaatuisen Invoq-käyttöjärjestelmän ideoinnnissa ja kehittämisessä. Käyttöjärjestelmästä haluttiin tehdä sellainen, että se voidaan optimoida kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin kaikkialla maailmassa, missä ruokapalvelu on tärkeää. Sen sijaan, että olisi suunniteltu yksi tietynlainen uuni, haluttiin luoda uuni, joka on niin muuntautumiskykyinen, että pystyy palvelemaan kaikkia erilaisia asiakastarpeita. Globaalin suunnitteluyhteistyön tuloksena syntyi tuote, joka on uniikki mutta silti samanaikaisesti soveltuu jokaisen ammattikeittiön käyttötarkoituksiin. 

 

HubSpot Video

 

Yhteiset periaatteet yhdistävät 

Vaikka jokaisella innovaatiotyöryhmän jäsenellä on oma erityinen brändinsä ja maantieteellinen sijaintinsa, on kolme tekijää, jotka yhdistävät kaikkia. 

 

Ruuanlaitto on DNA:ssamme 

Vierailitpa minkä tahansa innovaatiotyöryhmän edustaman brändin luona, törmäät nopeasti henkilöihin, jotka ovat olleet joko kokkeja tai ravintolayrittäjiä. Koko työryhmää yhdistää kokemuksen kautta syntynyt rakkaus ruokaa ja ruokapalvelualaa kohtaan. 

Kokemuksemme kautta eduksemme muotoutuu myös se, että me suunnittelimme ja valmistimme Invoq-uunin juuri itsemme kaltaisille ihmisille ja teimme siitä sellaisen, jonka itse kokkina tai ravintolayrittäjänä toivoisimme keittiöömme. 

Invoq - 2

Making service simple 

”Making service simple” ei ole meille pelkästään slogan. Se on ajattelutapa, joka ohjasi kaikkea, koko suunnittelua, valmistamista ja tekemistämme. Halusimme tehdä ainutlaatuisen ja maittavan ruuan tarjoamisesta asiakkaille mahdollisimman helppoa. 

 

Vastuullisuus 

Olemme tietoisesti nostaneet vastuullisuuden uuniesitteemme alkuun. Aihetta ei käsitellä esitteen lopussa pienellä painettuna, koska se ansaitsee mielestämme paikan, jossa se tulee varmasti huomatuksi. Vastuullisuus on keskeinen osa koko suunnittelu-, valmistus- ja palvelukulttuuriamme. Suhtaudumme siihen liittyvään vastuuseen hyvin vakavasti. 

 

Lue lisää Dieta Invoq-yhdistelmäuunista >>

 

Invoq - 1

 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme:

 

 

 

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Uutta innovaatiota Porkalta!

Uutta innovaatiota Porkalta!

Lue lisää »
Dieta-Genier – Maailman parhaita monitoimipatoja Suomeen ja maailmalle

Dieta-Genier – Maailman parhaita monitoimipatoja Suomeen ja maailmalle

Lue lisää »
Uusi Invoq–uuni voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon

Uusi Invoq–uuni voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon

Lue lisää »
Laitteiden jatkotakuu nyt helposti verkkokaupasta

Laitteiden jatkotakuu nyt helposti verkkokaupasta

Lue lisää »
Dosy 3 – Jäätelönpurkittamisen uusi aikakausi

Dosy 3 – Jäätelönpurkittamisen uusi aikakausi

Lue lisää »
Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »