Tarinat

K-Citymarket Vantaa Jumbon ravintolamaailma uudistui

Dieta Oy | 15.10.2020

K-Citymarket Vantaa Jumbon uudistunut ravintolamaailma tarjoaa upeat puitteet ruokailuun ostosten teon yhteydessä. Ravintolamaailman valikoimasta löytyy useita erilaisia ruokia joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.


Ravintolamaailma tarjoaa mahtavat puitteet ruokailla ostosten yhteydessä.

Ravintolamaailma tarjoaa mahtavat puitteet ruokailla ostosten yhteydessä.

Ravintolamaailma tarjoaa makuja maailmalta

Uudistunut K-Citymarket Vantaa Jumbon ravintolamaailma on avattu. Kauppias Sami Hertell kertoo, että viime vuosina kaupan ja ravintolan raja on hämärtynyt: “Haluttiin olla edelläkävijöitä.” Nyt ravintolamaailma tarjoaa mahtavat puitteet ruokailla ostosten yhteydessä.

Tarjolla on arkisin aamiais- ja lounasbuffet sekä monia eri vaihtoehtoja nopeasti mukaan otettaviksi: sämpylöitä, sandwichejä ja valmiita salaattiannoksia. Ruokamaailmasta löytyy muun muassa  amerikkalaista Fried Chickeniä, Street Foodia, Sushia, burgereita ja artesaanipizzaa. Aasialaisia makuja rakastavalle löytyy lisäksi oma erillinen lämminruokabuffet sekä à la carte -lista, jolta löytyy mm. Ramen-keittoa. Ravintolalla on myös täydet A-oikeudet.

Smoothie- ja hedelmäbaari tarjoilee puolestaan ihanat smoothiet, mehut ja hedelmäsalaatit joko aamu- tai välipalaksi tai vaikkapa jälkiruoaksi.

 

Cafeteriassa on nyt oma jäätelötehdas


Dieta on saanut ilokseen osallistua uudistuneen ravintolamaailman makeimpaan toteutukseen; jäätelötehtaan ideointiin ja suunnitteluun. Jumbon Cafeteriassa on nyt oma jäätelötehdas, josta voi ostaa paikan päällä tehtyä jäätelöä heti nautittavaksi tai pakastealtaasta mukaan kotiin. Makuja, joista valita on tarjolla Cafeterian puolella parisenkymmentä.

Avainasiakaspäällikkö ja keittiömestari Vesa Saaristo on tutustuttanut käyttäjät jäätelölaitteisiin ja kouluttanut heitä valmistuksen saloihin. K-Citymarket Jumbon ravintolamaailman keittiöpäällikkö Juhani Hietala kertoo, että yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta: “Vesa on aivan timanttinen kaveri. Vastaukset saa aina helposti ja nopeasti”. Käytönopastus ja koulutukset aloitettiin Dietan demokeittiössä, jossa jäätelönvalmistusta päästiin testaamaan ja harjoittelemaan jo ennen laitteiden saapumista kohteeseen. Koulutusta ja testailua jatkettiin K-Citymarket Jumbon Cafeteriassa, kun laitteet ja raaka-aineet saatiin uudistuneisiin tiloihin. Juhani kertoo, että myös oma henkilökunta on ihastunut jäätelöihin: “Työntekijät tulevat maistelemaan niitä K-Citymarketin eri osastoilta.” Jäätelövitriinistä tullaan maistattamaan jäätelöitä myös asiakkaille.

Jumbon K-Citymarketin Cafeteriassa on muun muassa oma jäätelötehdas

K-Citymarket Jumbon Cafeteriasta löytyy nykyisin muun muassa oma jäätelötehdas.

 

Ammattitaitoiset tekijät ja laadukkaat raaka-aineet luo maukkaan lopputuloksen

Hietala kertoo, että monipuoliset palvelut vaativat organisointia ja osaamista. Koko ravintolamaailmaa pyörittää noin 40–50 henkeä. Uudistuksien myötä K-Citymarket Jumbon ravintolamaailmaan on palkattu 15 työntekijää lisää. Uusissa työntekijöissä on mukana muun muassa ravintolakokkeja sekä viiniasiantuntevuutta omaavia ravintola-alan osaajia. K-Citymarket Jumbon yhteistyökumppani Viinilinna tarjoaa mahdollisuuden maistaa viinejä ostosten lomassa.


Ravintolamaailman raaka-aineet ovat pitkälti K-Citymarket Jumbon sisältä. Esimerkiksi pullat, leivät ja patongit leivotaan omassa leipomossa ja smoothieisiin hyödynnetään oman hevi-osaston antimia. Sushin, aasialaisten ruokien ja jäätelön raaka-aineet tulevat talon ulkopuolelta. Jäätelötehtaan raaka-ainetoimittaja on Nic, joka edustaa neljää laadukasta brändiä muun muassa Fabria, joka on yksi Italian arvostetuimpia ja suosituimpia jäätelöraaka-ainetoimittajia. Laadukkaasta ja runsaasta valikoimasta asiakas voi valita haluamansa ja luoda oman persoonallisen jäätelöiden makumaailman.

 

Uudistukset ovat tuoneet kiitosta


K-Citymarket Jumbon uudistukset ovat keränneet kehuja asiakkailta. Miljöö, sisustus ja ennen kaikkea valikoiman laajuus sekä tuotteiden laatu ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Suuressa suosiossa ovat olleet etenkin nopeat ruoat. Ravintolamaailmaan voi istahtaa ostosten teon yhteydessä ruokailemaan.

Vaikka K-Citymarket Jumbon ravintolamaailma on kokenut jo mittavat muutokset, osa kehitystyöstä on yhä käynnissä. Juhani kertoo, että noin 60% kokonaisuudesta on nyt valmiina. Esimerkiksi jäätelötehtaan tarjontaa tullaan vielä laajenemaan niin, että tulevaisuudessa jäätelöä saa myös paistettujen vohveleiden kanssa. Lapsille jäätelö tarjoillaan Cafeteriassa värikkäistä monikäyttöisistä kupeista. Lapsille on suunnitteilla myös oma lastenmenu ja leikkinurkkaus, joka viihdyttää perheen pienimpiä aikuisten ruokaillessa.

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Lue lisää »
Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »