Tuotteemme

PizzaMaster – pizzauunien aatelia

Dieta Oy | 19.06.2023

PizzaMaster-uunin valmistaja Svenska BakePartner on perheyritys, jonka menestyksen avaimena on toiminut mielenkiinto uuneihin, mutta ennen kaikkea syvä intohimo tuotteisiin joita niillä paistetaan. Svenska BakePartnerilla on yli 30 vuoden kokemus pizzauunien valmistamisesta ja niitä toimitetaan yli 100 maahan ympäri maailmaa. Yrityksen motto “New solutions for Old traditions” kuvastaa yrityksen toimintaa, jossa jokainen uuni valmistetaan sopusoinnussa syvän ja vankan kulinaarisen intohimon sekä vuosikymmenten saatossa kertyneen kokemuksen kanssa.

PIzzaMaster 1200x628

 

Maailman laajin arinauunivalikoima

Svenska BakePartnerilla on maailman suurin arinauunisarja, jossa on 80 erikokoista uunia ja yli 1000 erilaista yhdistelmää. Valikoima tarjoaa uunimallit aina pienistä yksikammioisista pöytämalleista kolmikammioisiin jalustallisiin malleihin. Uuneista tunnetuimpia ovat korkean lämpötilan PizzaMaster-pizzauunit, joilla voi valmistaa erityyppiset sekä eri lämpötilaa vaativat pizzat kaikenkokoisina ja -muotoisina. 

Svenska Bakepartner valmistaa myös BakePartner-leipomouuneja, joissa savikiven ja patentoidun höyryjärjestelmän yhdistelmä mahdollistaa muun muassa perinteisen artesaanileivän paistamisen. 

 

Portaaton lämmönsäätö

Tehokas ja optimoitu lämmönjako takaa PizzaMaster-uuneihin tasaisen ja nopean paistotuloksen verrattuna tavallisiin pizzauuneihin. Uuneissa on kolme erikseen, portaattomasti säädettävää lämpövyöhykettä ylä-, etu- ja alalämmölle. Erikseen säädettävät lämpövyöhykkeet mahdollistavat lämpötilan tarkan säätämisen kaiken tyyppiseen paistamiseen ja kaikille paistovoimakkuuksille.

 

Näyttökuva 2023-4-18 kello 10.50.42

 

Paistolämpötila jopa 500˚C

PizzaMaster-pizzauuneihin on saatavana lisävarusteena korkean lämpötilan termostaatti, jolloin uunin jatkuva paistolämpötila voi olla jopa 500˚C. Korkea lämpötila sopii perinteiselle napolilaiselle tai New York Style -tyyppiselle pizzalle. Korkean lämpötilan ansiosta uunilla voidaan paistaa myös muun muassa intialaista naanleipää, arabialaista leipää, pitaleipää ja flammkucheniä sekä muita korkeaa lämpötilaa vaativia ruokia.

 

Muotoiltu arina

Poltetusta savesta valmistettu arina on huokoinen, joten lämpö jakautuu erittäin tasaisesti koko paistoarinalle säilyttäen lämpötilan vakiona myös ruuhkahuippuina. Paistoarinan pinnassa on muotoilu, joka muodostaa ilmavirran pizzan ympärille. Se takaa rapeuden kaikentyyppisille pizzoille ja suojaa pizzapohjaa palamasta.

PIzzaMaster 1200x628 1


Helppokäyttöinen ja nopea

PizzaMaster-uunien automaattisesti kytkeytyvä turbokäynnistys nopeuttaa uunin lämpenemisaikaa ja mahdollistaa paistamisen aloittamisen nopeammin.
Toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun oikea lämpötila on saavutettu.

Uuneissa oleva ajastin käynnistää ja sammuttaa uunin automaattisesti haluttuun aikaan. Ajastimessa on automaattinen kesä- ja talviajan asetus ja siihen voidaan ohjelmoida kaikille viikonpäiville eri käynnistys- ja sammutusajat.

Uuninluukut on varustettu isoilla lasiruuduilla ja tukevilla kahvoilla, joiden ansiosta paistoprosessin seuraaminen on helppoa ja uuninluukkua on miellyttävä käyttää.

 

Energiatehokas

PizzaMaster-pizzauunit on eristetty äärimmäisen hyvin käyttökustannusten pienentämiseksi.
Uuninluukkujen laseissa on lämpöä heijastava läpinäkyvä kalvo energiankulutuksen vähentämiseksi. Hyvin eristetty uuni ei myöskään luovuta lämpöä ympäristöön, mikä takaa miellyttävän työympäristön.

PizzaMaster-pizzauunin kammioissa on pitkäikäiset Xenon-lamput, joiden käyttöikä normaalilla paistolämpötilalla on jopa 3-8 vuotta jännitteestä riippuen. Xenon-lamppujen valoteho on selvästi halogeenia parempi ja sen lisäksi ne kuluttavat vähemmän sähköä.

 

PIzzaMaster 1200x628 2

 

Kattava varustevalikoima

PizzaMaster-pizzauunitoimitus sisältää yhden ulosvedettävän rst-laskutason, jalustan lukittavilla pyörillä, höyrykuvun poistoilmaliitännällä.

Lisävarusteena saatavana mm. ajastin, pizzalapiopidike ja -lapiot, öljy- ja mausteteline, alakaappi säädettävillä johteilla ja lasiovilla. Saatavana myös lämpö- tai nostatuskaappi.

 


Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme:

 

 

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Rahoita investointisi BusinessCredit yrityslainalla

Rahoita investointisi BusinessCredit yrityslainalla

Lue lisää »
Dietan laitekartoitus kertoo ammattikeittiölaitteidesi kunnon

Dietan laitekartoitus kertoo ammattikeittiölaitteidesi kunnon

Lue lisää »
Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Fastfood, Café & Restaurant -messuille!

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Fastfood, Café & Restaurant -messuille!

Lue lisää »
Uutuus kahvilaitevalikoimaan: CREM EX3 Mini -espressokeitin

Uutuus kahvilaitevalikoimaan: CREM EX3 Mini -espressokeitin

Lue lisää »
Invoq-webinaarit: Helpotusta henkilöstöpulaan

Invoq-webinaarit: Helpotusta henkilöstöpulaan

Lue lisää »
Kohti vastuullisuutta säännöllisten huoltojen avulla

Kohti vastuullisuutta säännöllisten huoltojen avulla

Lue lisää »