Tarinat

Tampereen Sokos uudistui asiakkaiden toiveita kunnioittaen

Dieta Oy | 17.05.2023

Tampereen Sokos koki mittavat muutokset viime vuoden loppupuolella valmistuneessa uudistuksessa. Uudistuksen yhteydessä myös ravintolakonsepteja päivitettiin ja tarjonta laajeni entisestään.

 

 

Tampereen Sokoksen kahvila- ja ravintolapalvelut ovat olleet asiakkaiden suosiossa kautta aikain, ja asiakkaiden toiveet haluttiin huomioida vahvasti myös uudistuksen yhteydessä. “Remontin lähtökohtana on ollut asiakastoiveiden toteutuminen. Meillä oli henkilökunnasta ja asiakkaista koostuva raati, jossa käytiin näitä asiakkaiden toiveita läpi”, selventää Pirkanmaan Osuuskaupan projektipäällikkö Anu Volotinen. Muun muassa neljännen kerroksen ravintoloiden yhteydessä oleva leikkipaikka remontoitiin ja laajennettiin toiveiden mukaisesti. Neljänteen kerrokseen rakennettiin myös kaksi kabinettia, joita yritykset ja asiakkaat voivat vuokrata omaan käyttöönsä ja hyödyntää samalla Sokos4:n  ravintoloiden palveluita.

 

Tiivis yhteistyö takaa onnistumisen kaikissa tilanteissa

Sokos4:n kahvila- ja ravintolapalvelut löytyvät nimensä mukaisesti Sokoksen neljännestä kerroksesta. Sokos4:n teemana toimii valinnanvapaus, ja tiloissa toimivat Kaffe-kahvila sekä ravintolat Salad ja Filppa jakavat yhteisen ruokailualueen. Sokos4:n kahvila- ja ravintolapalveluiden takana toimii taustakeittiö, johon hyödynnettiin uusien laitteiden rinnalle alakerrassa toimineen ravintola Herkun laitteita. 

Myyntipäällikkömme Keijo Saatsi oli mukana suunnittelemassa Sokoksen ravintolakonseptien uudistusta. Saatsi on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Volotisen kanssa ja yhteistyö on hyvin joustavaa: “Juuri Keijon kanssa puhuttiin, että voidaan olla tyytyväisiä miten hyvin onnistuttiin. Kun uusia ja vanhoja laitteita sovitellaan yhteen, niin se ei aina ole ihan yksinkertaista. Kokonaisuus meni kuitenkin ihan suunnitelmien mukaan. Toki kiirettä oli välillä, mutta niin se projekteissa täytyy vähän ollakin, niin tulee asiat hoidettua. Annan kympin tästä Dietalle, joka on ollut meille hyvä yhteistyökumppani”, Volotinen kehuu yhteistyötä.

 

 

 

Katutason kulma sai uuden elämän

Uudistuksen yhteydessä katutasoon rakennettiin kokonaan uudet tilat kahvila Bacaro Doppiolle, joka korvaa aiemmin Sokoksella palvelleen jäätelökahvila Pation. Bacaro Doppioon tulleet laitteet ovat kaikki uusia, mutta Dieta on toimittanut meille niin paljon laitteita, että monet niistäkin olivat jo entuudestaan tuttuja”, Volotinen ynnää ja jatkaa: Katutason kulmaan saatiin nyt kahvila, joka siinä olisi aina pitänyt olla”. Bacaro Doppio on venetsialaistyylinen kahvila, josta saa normaalien kahvilapalveluiden lisäksi artesaanigelatoa, joka onkin osoittautunut todella suosituksi asiakkaiden keskuudessa. 

Ennen uudistusta Sokoksen alakerrassa toimineen ravintola Herkun suosittu salaatti haluttiin ehdottomasti tuoda tarjolle myös uusissa konsepteissa. Salaattia onkin nyt tarjolla kahdessa paikassa; neljännen kerroksen Salad-ravintolassa sekä Bacaro Doppion yhteydessä toimivassa Salad Takeaway -konseptissa, josta asiakkaat voivat ostaa salaatin mukaan tai syödä sen Bacaro Doppion viihtyisissä tiloissa. “Meille aivan uutena laitteena tuli Salad Takeawayn lasikko, joka on todella näyttävä ja vastaa meidän tarpeisiimme erinomaisesti”, Volotinen toteaa tyytyväisenä.Onnistuneesta projektista kohti seuraavaa suunnitelmaa

Volotinen on erittäin tyytyväinen Tampereen Sokoksen uudistukseen: “Asiakkailta on tullut hyvää palautetta. Bacaro Doppio, joka avattiin ensimmäisenä, on saavuttanut hurjan suosion ja se on useammin täynnä kuin tyhjä.”  Volotinen on kuitenkin onnellinen, että projekti on nyt maalissa: “Onneksi tämä on nyt paketissa”, hän naurahtaa. Lomailusta ei kuitenkaan ole vielä tietoakaan, sillä seuraava isompi projekti kolkuttelee jo ovella. “Meille on tulossa ravintola La Famiglia Tampereelle ja Dieta on siinäkin vahvasti mukana. Keijon kanssa käydään juuri pohjia ja suunnitelmia läpi. Sitä nyt kovasti odotellaan, ja kesällä on tiedossa avajaiset”, Volotinen paljastaa.

 


 

Sokos Tampere

Hämeenkatu 21 | 33200 Tampere 

pirkanmaanosuuskauppa.fi/toimipaikat/sokos-tampere 

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Ravintola Smörin keittiömestari Mikko Pakola on valittu maailman vaativimman Bocuse d'Or -kokkikilpailun Suomen karsintaan

Lue lisää »
WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

WinNovan Merenkulkuoppilaitos sai upean uuden ravintolan

Lue lisää »
Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Vierumäen laajan ravintolakokonaisuuden toimintaa ja hankintoja ohjaavat kestävyys ja vastuullisuus

Lue lisää »
Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Helsingin jäätelötehdas – yli 100 vuotta jäätelöä

Lue lisää »
Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Dietan myyntinäyttely nyt myös Seinäjoella

Lue lisää »
Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Skutta Hakis tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Lue lisää »