Case: Arkea Lehmusvalkama

HyGenikx – ainutlaatuinen ilma- ja pintasterilointijärjestelmä.

HyGenikx-puhdistin poisti ikävät hajuhaitat astianpesuosastolta

 

Arkea Ruokapalvelut vastaa Turun kaupungin hyvinvointikeskuksen Lehmusvalkaman ravitsemuspalveluista ml. keskuksen lounasravintolan operointi. Ravintolan astian-palautusosastoa oli jo pitkään vaivannut ikävä hajuhaitta, josta sekä asiakkaat että Arkean ravitsemustyöntekijät olivat kärsineet. Arkealle olikin erittäin sopivaa lähteä Dieta Oy:n ehdottamaan Hygenikx sisäilman ja pintojen sterilisaattorin koekäyttöön.

 

Testissä astianpesuosaston yhdelle seinälle asennettiin Hygenikx-malli HGX-T-30-F. Jo kahden päivän käytön jälkeen laitteen vaikutus oli selvästi havaittavissa ravintolasalin ja keittiön sisäilman laadussa: epämiellyttävä haju oli poistunut.

 

Arkean Ruokapalvelut-yksikön palvelujohtaja Sanna Malaska seurasi Lehmusvalkamassa suoritettua Hygenikx-testiä. Sanna Malaska: ”Olemme erittäin iloisia Hygenikx-sisäilmasterilisaattorin suorituskyvystä Lehmusvalkaman astianpalautuksessa. Epämiellyttävä hajuhaitta on poistunut, mistä sekä asiakkaat että työntekijät ovat kovin tyytyväisiä. Tämä vain kahden päivän käytön jälkeen: olen vakuuttunut!

HyGenikx_Case Arkea-1

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää