MEIKO – ideoita puhtaudesta

MEIKO:n lähes satavuotiset juuret ovat Offenburgissa, Schwarzwaldin laidalla, Lounais-Saksassa. Tämä perustajien säätiöimä yhtiö on syntynyt innovaatioista koneellisen astianpesun ympärille: tätä perintöä yhtiö on menestyksekkäästi kantanut kaikki vuodet.

Tänään MEIKO on maailman arvostetuin ammattikeittiöille suunnattujen astianpesukoneiden ja –ratkaisujen toimittaja, jonka innovaatiot on palkittu arvostetuilla kansainvälisillä messuilla.

MEIKO:lle innovointi on paljon enemmän, kuin vain ruostumattomasta teräksestä valmistettujen koneiden yhdistämistä pumpputeknologiaan, putkiin, letkuihin ja sähköosiin: heidän tavoitteenaan on aina ollut kehittää entistä resurssitehokkaampia, parempaan ergonomiaan ja työympäristöön sekä helpompaan huoltoon suunniteltuja ammattiastianpesun laitteita ja järjestelmiä.

 

Puolueeton tutkimuslaitos: MEIKO on yksi Saksan innovatiivisimmista yrityksistä

MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG on yksi tärkeimmistä innovaatiojohtajista Saksassa. Näin totesi F.A.Z. instituutti, Frankfurter Allgemeine Zeitung -yhtiön tytäryhtiö, kesäkuussa 2020. F.A.Z. analysoi yhdessä sveitsiläisen taloustutkimusyrityksen Prognos AG: n kanssa patenttihakemuksia 150000 Saksassa toimivasta yrityksestä ja tutkimusorganisaatiosta. Analyysien tehneet asiantuntijat arvioivat patenttien lukumäärän lisäksi myös niiden hyödyllisyyden. Tulos: MEIKO oli yksi innovatiivisimmista yrityksistä Saksassa.

 

Ja voittaja on … MEIKO!

MEIKO:n innovointi ja tuotekehityspanokset huomataan kansainvälisesti. Yhtiö onkin säännöllinen kategoriavoittaja palkittaessa innovatiivisia alamme laitevalmistajia kansainvälisissä tapahtumissa. MEIKO ja meikolaiset ovat iloisia ja ylpeitä saamastaan huomioarvosta: se kannustaa heitä jatkamaan päättäväisesti eteenpäin luovuuden tiellä.

 

Tutustu MEIKO-palkintoihin

 

 

MEIKO-pääsivulle >>

 

Tutustu tuotteisiin:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää