MEIKO – vastuullisuutta ja luotettavuutta

Vaatimustenmukaisuus on erityisen tärkeää, kun puhutaan teknisistä investointihyödykkeistä, kuten isot astianpesukoneet tai ruokajätejärjestelmät. Meiko noudattaa toiminnassaan lukuisia tunnustettuja  laatujärjestelmiä.

 

Tutustu MEIKO-sertifikaatteihin

 

Lainsäädännön, standardien ja direktiivien jatkuva seuranta on Meikolle arkipäivää siinä, kuin laadun tarkkailukin: vain asettamalla riman entistä korkeammalle, voi kehittyä paremmaksi.

Yrityksen vastuullisuusmielikuva vaikuttaa olennaisesti sen valmistamien tuotteiden laatumielikuvaan. Meiko suhtautuu vakavasti johtavan roolinsa toimialalla myös vastuullisuudessa: siitä kerromme enemmän täällä. 

Ehdottomuus pesutuloksen hygieniatasossa, käyttäjäergonomia, käyttäjäystävällisyys: kaikki nämä ansaitsevat myös maininnan puhuttaessa Meikon korkealuokkaista laadusta.

 

Huoltopalvelut varmistavat täyden hyödyn investoinneistasi

 

Huoltopalvelu ja huollettavuus ovat tärkeitä tukitoimintoja tekniselle laitteelle. Meiko korostaa sekä omassa että yhteistyökumppaneidensa toiminnassa ammattitaitoisen, sujuvan huollon merkitystä havaitun laadun mittarina.

Hyvä huolto on ratkaisevaa asiakastyytyväisyydessä yhtälailla, kuin laitteiden tekninen suorituskykykin. Meikon kouluttaman Dieta Huollon yhteystiedot löydät täältä

 

Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä, kerromme mielellämme lisää:

 

Ota yhteyttä myyntiimme >>

 

 

MEIKO-pääsivulle >>
 

Tutustu tuotteisiin:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää