MEIKO M-iQ BlueFire®

Yksi laite astioille, aterimille ja tarjottimille.

 
Kaksi laitetta yhdessä – kompaktia kustannustehokkuutta ja hygieniaa
 
Meiko M-iQ -perheen uusin tulokas on kahdenarvoinen. Toisin sanoen: M-iQ BlueFire yhdistää kaksi laitetta yhdeksi. Tuloksena syntyy 100% tehokkuutta ja maksimaalista hygieniaa. Laite on aivan yhtä kustannustehokas kuin muutkin M-iQ-sarjan astianpesukoneet. Erikoisuutena on pieneen tilaan soveltuva ainutlaatuinen järjestelmä, jonka avulla tarjottimien ja aterimien pesu tapahtuu täysin automaattisesti. Tämä vaikuttaa merkittävänä säästönä käyttö- ja henkilöstökuluissa kahdella erillisellä koneella työskentelyyn verrattaessa. Lisäksi: 2-in-1 -ratkaisu tarjoaa ergonomiseksi suunnitellut työskentelytilat. Kaikki voittavat: liiketoiminta, keittiöpäälliköt, ruokailjat, henkilökunta ja ympäristö.
 
Nerokas tapa varmistaa hygienia: tarjotin ratkaisumme
 
Kaikki tarjottimet kulkevat koneeseen automaattisesti ja pystyasennossa. Lopputulos: yli kaksi minuuttia pesukontaktissa, mikä takaa DIN-varmistetun hygieniatason jopa kovalla käyttöasteella. Laite pesee jopa 25 tarjotinta minuutissa, jotka saadaan takaisin käyttöön nopeasti, täysin automaattisesti ja hygienisesti.
 
Useampi pesukaista, korkeampi kapasiteetti
 
M-iQ BlueFire yhdistää usean laitteen parhaat puolet. Lautaset, tarjottimet, aterimet: jokaiselle pestävälle tuotteelle on oma pesukaistansa. Pesu tehostuu, kun tarjottimet lajitellaan ja kuljetetaan automaattisesti pystyasennossa. Laite selviää kaikenlaisista pesutarpeista ja on lisäksi kompakti ja vapauttaa tilaa ergonomiselle työskentely-ympäristölle ja tehokkuudelle.
 
Täysin automaattinen alusta loppuun
 
Pesukierroksen jälkeen tarjottimet pinoutuvat automaattisesti ja ne voidaan palauttaa käyttöön saman tien. Erillinen aterinkaista kerää automaattisesti veitset, haarukat jne. Puhdasta, hygienistä ja ennen kaikkea heti kuivaa ja käyttövalmista!
 
MEIKO M-iQ BlueFire
 
 
 Lataa esite >>
MEIKO-pääsivulle >>

Tutustu tuotteisiin:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää