Olympiatason laitteita ja astioita

Olympiatason laitteet & astiat

 

Suomeen tuplavoitto kansainvälisessä IKA Culinary Olympics -kilpailussa.

 

Suomen kokkimaajoukkue voitti ensimmäistä kertaa kultaa kansainvälisessä IKA Culinary Olympics -kilpailussa. Kilpailu järjestettiin 7.2. Saksan Stuttgartissa. Kilpailuun osallistui joukkueita 24 eri maasta. 

Community Catering -kilpailusarjassa kullan nappasi Compass Group Culinary Team Finland. Community Catering -kilpailusarjan kulta jaettiin Suomen ja Sveitsin joukkueen kesken. Community Catering –sarjassa kilpaili 21 joukkuetta eri puolilta maailmaa. 

 

RAK ja MKN yksinoikeudella meiltä

IKA Culinary Olympics -kilpailussa pääsponsoreina toimineet RAK ja MKN ovat jo vuosien ajan olleet osa valikoimaamme.

RAK on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä astioistaan, jotka tuovat eleganssia ja käytännöllisyyttä jokaiseen ruokailuhetkeen. Brändin sitoutuminen huippulaatuun näkyy niin designissa kuin materiaaleissakin.

MKN erottuu luotettavilla ja innovatiivisilla laiteratkaisuillaan. Brändi on sitoutunut tarjoamaan ammattikäyttöön suunniteltuja keittiölaitteita, jotka eivät ainoastaan täytä vaativia standardeja, vaan myös ylittävät odotukset innovaatioillaan. MKN:n laitteet ovat luotettavia kumppaneita keittiössä, tarjoten tehokkuutta ja monipuolisuutta. 

Näiden brändien tuotteet ovat olleet luottokumppaneitamme, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme kestäviä ja huippulaatuisia vaihtoehtoja. Jatkuva sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen varmistaa, että RAK ja MKN jatkavat vahvaa läsnäoloaan valikoimassamme myös tulevina vuosina.

RAK

Laatua ja tyyliä Arabiemiraateista

Lue lisää 

MKN - FlexiChef

Älykästä ruoanlaittoa

Lue lisää FlexiChef-paistokeskuksesta

RAK

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa

Tutustu

MKN

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

Tutustu