Tuoteuutuus

Korkeussäädettävä linjasto

 

 

 

Korkeussäädettävillä yksiköillä mahdollistetaan joustava tilankäyttö eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.
 
Uutuutena linjastovalikoimassamme korkeussäädöllä saatavat 800 ja 1200 mm kylmä-, lämmin- ja neutraalitarjoiluvaunut. Monikäyttötilat yleistyvät ja kalusteilta vaaditaan mukautuvuutta. Tilankäyttö tehostuu, kun sama itsepalvelulinjasto palvelee useampia käyttäjäryhmiä.
 
Myös vesijakelijoiden upotus neuraalikalusteeseen onnistuu ts. vesijakelinvaunut saa mainitussa leveydessä. Kalusteet voivat toimia erillisinä, jolloin jokaisessa on oma säätimensä, tai niistä voidaan rakentaa tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus. Säätömekanismi on portaaton ja sen kulku sujuva ja hiljainen. 
 
Kysy lisää myynniltämme >>
 Korkeussäädettävä linjasto

 

 

Tutustu myös muihin kotimaisiin kylmälaitteisiin:

Yksilölliset Walk-In –huoneet

Porkka vakiohuoneet ovat yksinkertaisia ja helppoja asentaa sekä käyttää. Kaikissa huoneissa on omavalvonta-liitäntävalmius vakiona. Laajassa valikoimassa on paljon eri huonekokoja, valittavina eri lämpötila-alueilla. 

Vakiohuoneet täyttävät ammattikeittiöille asetetut hygieniavaatimukset ja ovat ammattikäytössä varma tae elintarvikkeiden elintarvikelain mukaiselle turvallisuudelle.

Huoneita on saatavana useina teknisinä ratkaisuina: Pistotulppavalmiina, erilliskoneellisina ja erillislauhduttimella. Ympäristöystävällisiä kylmäaineita on useita vaihtoehtoja.

Kysy lisää myynniltämme >>
Porkka vakiohuoneet

Energiatehokkaat Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Uusimmassa Porkka Inventus-kaappisarjassa on parannettu eristetekniikka ja toimivat rakenneosat.  Uuden energiatehokkuusstandardin mukaiset testit osoittavat Inventus-kaappiemme saavuttavat jopa erittäin tiukan A-luokituksen. Investointi Inventus-kaappiin maksaa itsensä takaisin perinteisiä nopeammin.

Ei HFC-kylmäaineita! Inventus-kaappisarja käyttää matalan GWP:n (3) R290-kylmäainetta. Aineen ympäristövaikutus on vain murto-osa perinteisiin haitallisiin kylmäaineisiin verrattuna. Inventus-kaapit ovat myös  erittäin helpot puhdistaa.

Lataa esite >>
Dieta_Inventus_C8_L

Kylmät linjastot

Kylmävetolaatikot ovat suunniteltu elintarvikkeiden säilytykseen. Ne on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä. Käyttövalmiit kalusteet ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä.

Porkka Cold Line sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten huoltoa tai korjausta helpottava kokonaan ulosvedettävä jäähdytyskasetti. Kaapit ja laatikostot ovat mitoitettu sopiviksi GN1/1-kokoisille ja niitä pienemmille astioille ja vuoille.

 

Kysy lisää myynniltämme >>

Takaisin Porkka-pääsivulle >>
Screen Shot 2022-02-18 at 5-36-53 PM

Yllä esiteltyjen tuotteiden lisäksi Porkka-valikoimasta löytyy myös mm. vaihtoehtoisia kylmä- ja pakastekaappimalleja, pikajäähdytys- ja pakastuslaitteita, lämpimiä linjastokalusteita, linjastolasikoita ja baarilinjastokalusteita.

Kysy lisää myynniltämme >>

Tutustu Porkka-laitteisiin verkkokaupassamme:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää