30 vuotta maailman parhaan toimialan puolesta

 
Juhani Järvenpää  |   CEO – Toimitusjohtaja
 
Dieta Oy perustettiin vuonna 1993: tänä vuonna juhlistamme 30-vuotista taivaltamme. Kun liityin yhtiön palvelukseen, olin yrityksen viides työntekijä: nyt juhlavuonna dietalaisia on yli 160. Dieta Oy:n ensimmäinen liiketoimintaidea oli valmistaa maailman parhaita patoja, ja tytäryhtiömme Dietatec Oy on saavuttanut tämän tavoitteen uusimmalla globaalilla Genier-patasukupolvellaan. 20 vuotta sitten perustamamme Assi AS valmistaa ja markkinoi rst-kalusteita pohjoismaisille ammattikeittiö- ja sairaala-asiakkaille. Nykyään Dieta Oy on johtava kotimainen kokonaistoimittaja ammattikeittiöille ja tarjoaa markkinoiden laajimman tuote- ja palveluvalikoiman.
 
Kuin juhlakauden kunniaksi olemme saaneet uuden pääomistajan. Kotimainen WestStar-konserni on sitoutunut kasvattamaan yritystämme seuraavat 30 vuotta. Heidän perusarvonsa kohtaavat erinomaisesti omamme: suomalaisten yritysten kehittäminen on tärkeää, jotta suomalaiset työllistyvät ja jotta suomalainen yhteiskunta menestyy.
 
Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja kiitollisia fantastisesta henkilöstöstämme, upeista asiakkaistamme ja uskollisista yhteistyökumppaneistamme. Syvä kumarrus teille kaikille kuluneesta ajasta. Vuosien aikana olemme kehittäneet rautaisen alan ammattitaidon, jota hyödynnämme myös tulevaisuudessa kehittäessämme innovatiivisia, kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, konsepteja ja palveluita asiakkaillemme. Olemme iloisia jatkaessamme eteenpäin kanssanne. Meillä on edessämme seuraavat pyöreät juhlavuodet ja suunnistamme innolla kohti tulevaisuutta: food brings us together.
Juhani Järvenpää CEO Dieta Group

 

 

"Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja kiitollisia fantastisesta henkilöstöstämme, upeista asiakkaistamme ja uskollisista yhteistyökumppaneistamme. Syvä kumarrus teille kaikille kuluneesta ajasta."

 

- Juhani Järvenpää  |  CEO  – Toimitusjohtaja