Gastro Helsinki 2024

Laitevalikoima

Tutustu Gastro Helsinki 2024 -messujen laitevalikoimaan alta. Kaikki laitevalikoiman tuotteet löydät verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

 

Gastro 2024 PizzaMaster

PizzaMaster PM 722ED

PizzaMaster PM 722 ED on massa-arinalla, halogeenivalaistuksella ja lasiluukulla varustettu huippuluokan pizzauuni. 

Turbo-toiminnon ansiosta uuni käynnistyy automaattisesti, ja voit nauttia nopeasta esilämmitysajasta. Kolme erillistä termostaattia (ylä-, etu- ja alalämpö) mahdollistavat tarkan lämpötilan säädön. Uuni on kokonaisuudessaan eristetty, mikä tekee siitä energiatehokkaan ja vähentää keittiön lämpökuormaa.

Käytännöllinen ulosvedettävä työskentelytaso tekee pizzan valmistamisesta tai pizzakoteloiden käsittelystä vaivatonta. Metallirakenteinen jalusta on varustettu pyörillä, joten voit helposti liikutella uunia tarpeesi mukaan.

Lue lisää
Gastro 2024 EX3 Mini

CREM EX3 Mini -espressokeitin

EX3 Mini on ammattilaisille suunniteltu, tyylikäs ja monipuolinen espressokeitin.

Keittimen väri voidaan räätälöidä miljööseen ja konseptiin sopivaksi. EX3 Mini sopii täydellisesti ravintoloihin, baareihin ja pieniin kahviloihin, joissa tarjoillaan espressoa, café lattea sekä cappuccinoa.

EX3 Mini -espressokeittimeen on saatavana laaja valkoima erilaisia muokattavia ulkoisia ja teknisiä vaihtoehtoja.

Lue lisää
Dieta-Genier-monitoimipata

Dieta Genier Ace -monitoimipata

Genier ACE on markkinoiden monipuolisin ja älykkäin keittopata, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia vähemmällä vaivalla.

Genier -keittopadalla valmistat keitot, kastikkeet, muusit ja muhennokset. Myös jäähdytys ja kylmävalmistuksen massat ja kastikkeet onnistuvat helposti samoin kuin salaattien sekoittaminen ja jälkiruoat.

Lue lisää
Gastro - Jordao Fresco combi 1080x0180

Jordao Fresco Combi -yhdistelmälasikko

2 in 1 - palvelu- ja itsepalvelulasikko samassa.

Lasikossa yhdistyvät henkilökohtainen palvelukokemus sekä itsepalvelun helppous ja nopeus - kaksinkertaistaa myyntitilan pienessä tilassa. 

Sivu- ja etupaneelin väreillä lasikko voidaan räätälöidä sisustukseen ja ympäristöön sopivaksi.

Yläosan lasikko on palvelumallinen yhdellä jäähdytetyllä hyllyllä (S-300 mm) ja kylmätasolla (S-340 mm). Puhallinjäähdytys takaa tasaisen lämpötilan koko kalusteessa.

Energiatehokkuus: Palvelulasikon etu- ja sivulasi sekä katto ovat kaksinkertaista lasia. Alaosan itsepalveluosiossa on yöverho ja energiaa säästävä LED-valaistus. 

Gastro 2024 - Invoq - 1

Dieta Invoq -yhdistelmäuuni

Invoq-yhdistelmäuuni on yksi kaikkien aikojen kehittyneimmistä ja tehokkaimmista uuneista. 

Invoq on luotu yhteistyössä kuuden globaalin ruokapalvelubrändin kanssa. Tällä varmistettiin se, että Invoqista tuli uuni, joka soveltuu täydellisesti mihin tahansa ammattikeittiöympäristöön ja erilaisiin käyttötarkoituksiin ympäri maailmaa. 

Lue lisää
Gastro - Giotto 11 1080x0180

Giotto 11 Soft Gelato -jäätelökone

Monipuolisella Giotto 11 Soft Gelato -jäätelökoneella valmistat pehmiksen, jääjuomat sekä milk shaket perinteistä gelatoa unohtamatta.

Giotto 11 -jäätelökone tarjoaa laajasti mahdollisuuksia niin erilaisten jäätelöiden kuin myös kylmien juomien, kuten pirtelön tarjoiluun.

Voit säätää massan paksuuden, sakeuden, sekä säiliön ja sylinterin lämpötilan tarpeen mukaan.

Painovoimainen massansyöttö mahdollistaa tavalliseen pehmiskoneeseen verrattuna myös karkeamman massan käytön – voit halutessasi lisätä pehmis- tai gelatomassaan esimerkiksi pieniä hedelmän tai karkin paloja.

Lue lisää
Gastro - Saeco 1080x1080

Saeco Magic M2 -erikoiskahvinkeitin

Erikoiskahvinkeitin Saeco Magic sopii erinomaisesti toimistoon, pieneen kahvilaan tai ravintolaan.  Helppokäyttöisestä keittimestä on mahdollisuus tarjoilla joko maidottomia tai maitopohjaisia erikoiskahveja sekä kuumaa vettä teen nauttimiseen. Hiljainen ja integroitu maidonvaahdotin valmistaa erinomaisen creman niin cappuccinoon kuin latte macchiatoon. 

Saeco Magic on tehokas tilaihme: pienestä koostaan huolimatta keitin voi uuttaa kaksi kahvijuomaa samanaikaisesti. Keittimessä on automaattiset ohjelmat puhdistukseen ja kalkinpoistoon. 

Pienen kokonsa ansiosta Magic -erikoiskahvinkeitin sopii pieneenkin tilaan. 

Gastro - Atollspeed

Atollspeed AS300HB Plus -hybridiuuni

Atollspeed hybridiuuneilla annokset valmistuvat jopa 20 kertaa nopeammin kuin perinteisellä sähköuunilla! Salaisuus nopeaan ruoanvalmistukseen on mikroaallon, kiertoilman ja tehostetun Impingement-paiston yhdistämisessä. 

Atollspeed hybridiuunit sopivat niin kahvilaan, deli-pisteeseen, fast food -ravintolaan, huoltoasemalle kuin kioskiin. Uunissa käytetty patentoitu puhallustekniikka suuntaa puhalluksen suoraan tuotteeseen, mikä takaa tuotteen erittäin tasaisen ja rapean paistotuloksen.

Lue lisää
Gastro - Granuldisk X2

Granuldisk X2 Lean Wash Center -yhdistelmäpesukone

Granuldisk X2 Lean Wash Center on kompakti ja monipuolinen patojen, astioiden ja lasien tiskaukseen tarkoitettu pesukone.

Ergonominen ääni- ja lämpöeristetty kupu aukeaa kätevästi polkimella tai käyttöpaneelin painalluksella. Pesukoneen informatiivinen käyttöpaneeli sijaitsee silmien korkeudella ja sen erittäin selkeät ja helppokäyttöiset symbolit ohjaavat käyttäjää.

Lue lisää
Gastro 2024 - FlexiChef

MKN - FlexiChef®

Mureaa naudanlihagulassia 25 minuutissa, herkullista risottoa 8 minuutissa ja paistinpannun puhdistus vain kahdessa minuutissa? Onnistuu! Ei mikään ongelma MKN:n FlexiChef®-paistokeskukselle.

Tällä useasti palkitulla ratkaisulla keität, paistat, uppopaistat tai pikakypsennät kaikki vain yhdellä laitteella. Se optimoi koko kypsennysprosessin ja lisää tehokkuutta kestävästi!

Lue lisää
Gastro 2024 (1)-1

Unitray ZeroEffort

Moottoroitu ruoankuljetusvaunu Unitray 3 - 24 CC/CF Zeroeffort on suunniteltu erityisesti sairaalan osastoille. Sen avulla ruoanjakelu sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti.

Vaunussa on kaksi tarjotinosastoa, joista kumpaankin mahtuu 12 kpl GN 1/1-erikoistarjottimia tai 565 x 332 mm tarjottimia. Sen keskitetty ruoanjakelu tehostaa prosesseja ja helpottaa tarjoilua. Lisäksi sen moottoroitu toiminta mahdollistaa vaivattoman liikuttelun osastolta toiselle.

Tämä ruoankuljetusvaunu tuo sekä tehokkuutta että helppoutta sairaalan ruoanjakeluprosesseihin.


 

Rekisteröidy mukaan Gastro Helsinki -messuille 13.-15.3.2024!

 

Rekisteröidy