HyGenikx – Näin se toimii

Ainutlaatuinen ilma- ja pintasterilointijärjestelmä ammattikäyttöön.

HyGenikx-ilma- ja pintasterilointijärjestelmä hyödyntää tehokkaimpia ilma- ja pintapuhdis-tustekniikoita parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Ammattikäyttöön tarkoitetun Hygenikxin ja sen toimintaprosessin osat on suunniteltu varmistamaan parhaat tulokset huomioimalla laitteen sisä-kammion koko, katalysaattorin sijoitus ja koko, UVC-lampun teho sekä viipymäaika ja virtausnopeus.

Hubspot_hero_kuva-1

Hygenikx-laitteessa on sisäpinnoiltaan heijastava puhdistuskammio, jossa on kaksi eri UVC-aallonpituudella toimivaa ultraviolettilamppua, sekä TiO2-katalysaattorilevyt. Kun laitetta käytetään, virtaa huoneilma laitteen puhdistuskammion läpi, jolloin UVC-lamppujen ja TiO2-levyjen yhteisvaikutuksesta:

 

• syntyy bakteereja eliminoivaa säteilyä (germisidinen säteilytys)

• käynnistyy valokatalyysinen hapetus hydoksyyliradikaalien avulla (PCO)

• muodostuu superoksidi-ioneja sekä otsonia

 

Kun ilma virtaa laitteesta huonetilaan, sterilisoivat nämä partikkelit sisäilmaa koko laitteen vaikutusalueella (plasma).

Laitteen toiminta UVC-valokatalyysissa

 

Germisidinen säteilytys kaksois-UV-valolla (ultravioletti) eliminoi mikro-organismit (bakteerit, virukset ja homeet) häiritsemällä niiden DNA:ta ja poistamalla niiden  lisääntymiskyvyn.

PCO-valokatalyyttisessä hapetuksessa UV-valo ja TIO2-katalysaattori reagoivat yhdessä muodostaen erittäin reaktiivisia mutta lyhytaikaisia hapettavia hydroksyyliradikaaleja (OH), jotka hajottavat haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC).

•Kahden UVC-allonpituuden vuorovaikutus heterogeenisen TiO2-katalysaattorin kanssa sekä luo että hajottaa happimolekyylejä muuttaen hapen erittäin reaktiivisiksi otsoni- ja superoksidi-ionitiloiksi, jotka huoneilmaan levitesssään muodostavat laitteen vaikutusalueen (eli plasman).

HyGenikx_hero3

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää