Tarinat

St. Josefin sairaala – sisäilman laatu parani M-iQ astianpesukoneella

Dieta Oy | 01.02.2021

Valitsemalla MEIKO M-iQ astianpesukoneen sairaala onnistui säästämään tuhansia euroja ilmastointikuluissa.

St Josef_2

Uuden astianpesukoneen ansiosta poistoilman määrä on tippunut 1800m3 per tunti määrästä vaatimattomaan 170 m3.

 

Valitsemalla MEIKO M-iQ astianpesukoneen sairaala onnistui säästämään tuhansia euroja ilmastointikuluissa. Werner Sowa on työskennellyt useita vuosia ateriapalveluvastaavana St. Josefin sairaalassa Paderbornissa. Hän on myös osa työryhmää, jonka ansiosta monia sairaalan toimintoja modernisoitiin. Yhtenä näistä projekteista astianpesuosaston ja prosessin uusimine. Sowan johtama tiimi käsittelee päivittäin 700 ateriaa ja 120 pakattua ateriaa – pestäviä astioita riittää.

“Halusimme ensitasoista hygieniaa ja ympäristöystävällisempää astianpesua. Lisäksi toiveena oli parantaa sisäilman laatua“, kertoo Sowa. Tästä johtuen myös ravintolapäällikkö osallistui myös erilaisten astianpesuratkaisujen kartoittamiseen. “Markkinatutkimuksen tuloksena huomasimme, että astianpesutoimittajien koneiden vaikutus sisäilmanlaatuun erosi merkittäväsi toisistaan.“

 

Vertailussa MEIKO ylivoimainen

Tutkimuksen ja vertailun tuloksena kävi ilmi, että valitsemalla M-iQ astianpesukoneen sairaala voisi säästää tuhansia euroja ilmastointi teknologiaan liittyvissä kustannuksissa, ilmanlaadun paranemiseen huomiota kiinnittävän pesuteknologian ansiosta. Tämän lisäksi laitteilla oli vielä merkittäviä energiaa säästäviä ominaisuuksia. Vertailutulosten jälkeen päätös valinnasta oli helppo.

Sairaala valitsi MEIKO:n M-iQ-astianpesukoneen, joka sisälsi M-iQAirConcept moduulin. M-iQAirConcept-moduuli edistää ilmanvaihtuvuutta ja parantaa ilman laatua. Uuden astianpesukoneen ansiosta poistoilman määrä on tippunut 1800m3 per tunti määrästä vaatimattomaan 170 m3. Lisäksi poistoilman lämpötila on nykyisin vain 22°C astetta aiemman 35°C asteen sijaan.

 

MEIKO-pääsivulle >>

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Urban Gourmet – ruokakulttuurin uuden tason digitalisaatio

Lue lisää »
Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Urban Gourmet – the next level digitalization of restaurant culture

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »
Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Peijakka osk. – yli 50 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Lue lisää »
K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

K-Market Maarinsolmu - nimeään isompi kauppa

Lue lisää »
London Heathrow Hotel Marriott – merkittäviä kustannussäästöjä

London Heathrow Hotel Marriott – merkittäviä kustannussäästöjä

Lue lisää »
Ravintola Bergsee – täydellistä palvelua ja puhtautta

Ravintola Bergsee – täydellistä palvelua ja puhtautta

Lue lisää »
Vattenfall Hamburg – vaikuttavia muutoksia energiatehokkuudessa sekä vedenkulutuksessa

Vattenfall Hamburg – vaikuttavia muutoksia energiatehokkuudessa sekä vedenkulutuksessa

Lue lisää »