Rahoita investointisi BusinessCredit yrityslainalla

Dieta Oy | 27.05.2024

Verkkokaupassamme on uusi joustava maksutapa BusinessCredit yrityslaina. WS Financen tarjoama yrityslaina ja yrityslimiitti tuovat joustoa investointisi rahoitukseen.

 

shutterstock_1787219048 Large

Ostotarve voi joskus yllättää, ja siksi tarjoamme nyt WS Finance Oy:n rahoitusratkaisut asiakkaittemme käyttöön. 

BusinessCredit yrityslainan ja yrityslimiitin tarjoaa WS Finance Oy, joka kuuluu samaan WestStar-konserniin Dieta Groupin kanssa. BusinessCredit on suomalaisille pk-yrityksille suunnattu luotettava lainapalvelu, joka tarjoaa rahoitusta 100 000 euroon asti.

Saatavilla verkkokauppa- ja muihin ostoihin

BusinessCredit yrityslaina on nyt valittavana uutena maksutapana verkkokaupassamme. Verkkokauppatilauksen yhteydessä täytät vain lainahakemuksen, joka siirtyy WS Financen käsittelyyn. 

Voit myös hakea BusinessCredit yrityslainaa ja yrityslimiittiä ennakkoon Dietan ostojasi varten.

Joustavuutta ja nopea lainatarjous

Lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, saat lainatarjouksen jopa tunnissa. Lainasta veloitetaan vain toimituspalkkio, joka määräytyy yrityksesi luottokelpoisuuden perusteella. Laina myönnetään ilman reaalivakuuksia, mutta omavelkainen henkilötakaus vaaditaan.

BusinessCredit yrityslainaa voi saada 1 000 - 100 000 euroa. BusinessCredit yrityslimiitti on 5 000 tai 10 000 euron jatkuva luotto, jossa maksat vain käytetystä luotosta. Lainaa voi nostaa kerralla tai osissa, tarpeen mukaan. Yrityslimiitin kustannukset koostuvat nostoprovisiosta ja luottokorosta.

Lue lisää

 

BusinessCredit_affi_banneri

 

 

 

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita