Ravintolasuunnittelun checklist

Huomioi nämä asiat ravintolan suunnittelussa.

Asiakastilat

• Asemakaava

• Esteettömyys

• Paloturvallisuus

• Sisäänkäynnit

• Poistumistiet

• Henkilökunnan tilat

• Wc-tilat

• Terassi/ ulkotarjoilu

 

Keittiö

• Valmistus-, käsittely- ja säilytystilat

• Vesipisteet ja pesualtaat

• Elintarvikkeiden kylmäsäilytystilat

• Siivousvälineiden huolto- ja säilytystilat

• Jätteiden säilytystilat

• Henkilökunnan tilat

• Wc-tilat

• Siivousvälineiden säilytys- ja huoltotilat

• Jätteiden säilytystilat

• (Tupakointitilat)

 

Toiminta

• Pintojen ja välineiden puhdistaminen ja puhtaanapito

• Elintarviketoimintaan sopivat materiaalit

• Raaka-ainehankinnat ja kuormien vastaanotto

• Jäljitettävyys

• Elintarvikkeiden kuljetus

• Elintarviketietojen hallinta

• Elintarvikkeiden kuljetus

• Käytettävä vesi

 

>> takaisin ravintolan perustamisen pääsivulle

 

Ravintolan perustaminen osa 2_kuva2

 

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää