Dieta Invoq – luotu kaikille

Innovaatiotyöryhmä on kuuden johtavan uunimerkin ainutlaatuinen maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Jokaisella meistä on useita kokkeja ja ruokapalvelukumppaneita omassa yhteistyöverkostossaan.

 
Edustamme tuotemerkkejä, jotka tuntevat omat maantieteelliset, sosiaaliset ja kulttuuriset markkinansa ja ympäristönsä perusteellisesti. Iso-Britannian huoltoasemista norjalaisiin sairaalaruokaloihin. Hampurilaisista Michelin-tähti annoksiin. Jokainen kumppaniverkostostamme osallistui tämän ainutlaatuisen uunialustan luomiseen, joka voidaan räätälöidä kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin kaikkialla maailmassa, missä ruokapalvelu on tärkeää. Sen sijaan, että olisimme suunnitelleet tylsän, yhden koon uunin, joka ei palvelisi kaikkia, yhteistyön tuloksena syntyi tuote, joka tuntuu erityiseltä ja ainutlaatuiselta jokaiselle
 
 

• 6 vuotta kehitystyötä

• 6 maailmanlaajuista yhteistyökumppania

• 371 vuoden yhdistetty kokemus markkinasta

• näkemyksiä 142 maasta

 

 

Meitä ohjaavat ja yhdistävät periaatteet

 

Vaikka jokaisella innovaatiotyöryhmän jäsenellä on oma erityinen brändinsä, persoonallisuutensa ja maantieteellinen sijaintinsa, on kolme tekijää, jotka yhdistävät kaikkia. 
 

Ruuanlaitto on DNA:ssamme

 
Vierailitpa minkä tahansa innovaatiotyöryhmän jäsenen luona, tulee nopeasti vastaan joku, joka on ollut kokki tai omistanut ravintolan. Meitä ei tunneta pelkästään erinomaisista uuneista, vaan rakkaudestamme ruokaa ja ruokapalvelualaa kohtaan. Etunamme on myös se, että me itse asiassa valmistamme tuotteita juuri meidän kaltaisillemme ihmisille.
 

Making service simple

 
Ei ole slogan. Se on ajattelutapa, joka ohjaa kaikkea, mitä suunnittelemme, valmistamme ja teemme. Haluamme tehdä ainutlaatuisen ja maittavan ruuan tarjoamisesta asiakkaillesi, mahdollisimman helppoa.
 

Vastuullisuus

 
Olemme halunneet nostaa vastuullisuuden kuvastomme alkuun. Se ei ole sen lopussa pienellä painettuna, koska se ansaitsee paikan, jossa tulee huomatuksi. Vastuullisuus on keskeinen osa koko suunnittelu-, valmistus- ja palvelukulttuurimme. Suhtaudumme siihen liittyvään vastuuseen hyvin vakavasti.
 
Dieta Invoq >>

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää