Dieta Invoq – monipuolinen ja selkeä

Jos osaat käyttää puhelinta, osaat käyttää Invoqia

 

Ruokapalveluprosessi itsessään on riittävän monimutkainen. Emme halua lisätä taakkaasi esittelemällä sinulle uunia, jonka käyttöön sinun on totuteltava päiviä tai viikkoja. Halusimme luoda uunin, jota voit käyttää välittömästi ensi kohtaamisestanne alkaen. Tämän vuoksi suunnittelimme ohjauspaneelin, jonka käyttö näyttää ja tuntuu samalta kuin älypuhelimen tai tabletin. Kosketusnäyttö näyttää identtiseltä tutun näytön kanssa, ja siinä käytetään jopa samanlaista käyttöjärjestelmää. Kaikki toimii siis niin kuin ajatteletkin sen toimivan. Ajan myötä sinusta tulee asiantuntija. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla asiantuntija voidaksesi käyttää Invoqia. Kaikki sujuu hienosti jo ensimmäisestä päivästä alkaen.

 

Olemme luoneet uunin, joka näyttää helppokäyttöiseltä. Ja myös on sitä.

 

Kun suunnittelee Invoqin kaltaisen uunin, oletuksena on, että selkeä muotoilu tarkoittaa myös selkeäkäyttöisyyttä. Onneksi tämä uuni ei tuota tässä pettymystä. Visiomme oli tehdä Invoqin käyttöjärjestelmästä "älypuhelimen yksinkertainen", niin, että sen avulla erittäin monimutkaista, hienostunutta ja osittain ennennäkemätöntä teknologiaa voidaan käyttää ja hallita helposti – kenen tahansa toimesta. Sinulla on erinomaista ruokaa valmistettavana. Sinun ei pitäisi joutua käyttämään aikaa käyttöohjeiden lukemiseen. Ensimmäisestä päivästä lähtien tulet sitoutumaan Invoqiin, ja mitä enemmän tutustut siihen, sitä enemmän tulet sen avulla saavuttamaan.

 

SmartChef.  Vaihda manuaalista automaattiin.

SmartChef on automaattinen valmistusominaisuus älykkääseen ruoanlaittoon. Katso, seuraa ja opi uunista, jotta voit kehittää ja optimoida omia reseptejäsi. Valitse ruoan tyyppi, haluttu kypsennysmenetelmä ja sisälämpötila. Paina käynnistyspainiketta, ja uuni opastaa sinut vaihe vaiheelta täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tallenna suosikkisi ja muokkaa tarvittaessa.

 

MenuPlanner. Tee kaikista käyttäjistä mestareita 

MenuPlannerin avulla voit vetovalikost siirtää ja valita annokset koko päivän tarjoilua varten. Voit helposti seurata kaikkia johteita ja halutessasi hienosäätää prosessia, jotta kaikki valmistuu samanaikaisesti. Voit asettaa jopa kolme tuotetta samalle johteikolle – uuni kompensoi lämpötilan muutokset automaattisesti CookTimeCorrection (CTC) -ohjelmalla. Sujuva ja stressitön käyttää.

 

ClimateControl. Hallitse uunisi tilaa.

ClimateControl takaa optimoidut prosessit ja lyhyemmät kypsennysajat. Keskeiset suunnitteluelementit tuottavat optimoidun ilmanjakelun ja ilmankierron, paremman kosteustarkkuuden ja nopeamman kosteuden poiston. Kaikki on täydellisesti valvottua optimaalisen laadun varmistamiseksi.

 

CareCycle. Uudista tapa, jolla pidät uunisi puhtaana.

Vaikka puhdas uuni on välttämätön, puhdistus voi keskeyttää tarjoilun tai tehdä työnkulusta monimutkaisempaa. CareCycle on tablettipohjainen puhdistusjärjestelmä, jossa on valittavissa seitsemän eri ohjelmaa Eco-ohjelmasta Turbo-ohjelmaan. Se tuottaa erinomaisia tuloksia erittäin pienellä veden- ja kemikaalien kulutuksella. Voit ohjelmoida CareCycle-ohjelman niin, että se aloittaa puhdistuksen juuri silloin, kun sinulle sopii parhaiten.

 
Dieta Invoq >>

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää