Tuotteemme

Cambron uutuudet

Dieta Oy | 15.12.2020

Cambro on 60 vuotta sitten perustettu Yhdysvaltalainen yhtiö, jonka päätoimisto sijaitsee Hollywoodissa. Cambro tarjoaa laajan valikoiman GN-astioita, eristettyjä kuljetustuotteita, tarjottimia, säilytysratkaisuja, hyllyjä, keittiö- ja tarjoiluvälineitä sekä terveydenhuollon ateriatoimitusratkaisuja. Tuotanto on levinnyt ympäri maailmaa Yhdysvaltoihin, Saksaan, Intiaan ja Kiinaan.

Cambro 1200x628

 

EPP- tuotesarja laajenee entisestään

Cambro pyrkii jatkuvasti parantamaan valmistusmenetelmiään, jotta tuotteet vastaavat mahdollisimman tehokkaasti kysyntää ja vaatimuksia. EPP-sarja on laajentunut entisestään ruoankuljetusta ja siirtämistä helpottavilla tuotteilla. Uuden pyöräalustan avulla myös raskaammat UPC- ja EPP -kaapit sekä kuljetuslaatikot on ergonomisempi ja helpompi siirtää. 

Cambro on huomioinut myös juomien kuljetuksen uusissa EPP -tuotteissaan. Se on tuonut markkinoille ainoana maailmassa kahvallisen juomankuljetuslaukun, joka mahdollistaa 1,5l juomapullojen kuljettamisen pystyssä. Laukku toimii myös lämminkuljetuslaatikkona korkeampaa säilytystilaa tarvittaessa. Uutuutena valikoimassa on myös EPP-mukiteline, joka pitää kylmät ja kuumat juomat pystyssä kuljetuksen ajan säilyttäen samalla niiden lämpötilan.

EPP -uutuuksiin kuuluvilla, suuren suosion saavuttaneilla värillisillä EPP-kansilla voit yksilöidä kuljetuslaatikoita. Uutuutena EPP-kansiin on tullut myös saranakansi, joka mahdollistaa kannen avaamisen vain puoliksi. Näin ruoan ja juoman lämpötila säilyy laukussa entistäkin paremmin. Kansia on saatavilla koossa 1/1.

 

HubSpot Video

 

Ergonomista ruoankuljettamista GoBags-repulla

Cambro on tuonut ruoankuljetuslaukkujen rinnalle GoBags-repun, jossa ruoan saa kuljetettua kätevästi ja ergonomisesti selässä. Repussa voi kuljettaa sekä kylmät, että kuumat ruoat ja se on saatavilla kahdessa eri koossa. GoBags-repussa on tarrakiinnitteinen hylly, jolla tilan voi tarvittaessa jakaa. 

Cambro 1200x628 2

 

Tarjottimet juuri sellaisena kuin sinä haluat

Cambron tarjottimet ovat olleet jo vuosia personoitavissa omilla kuvilla ja teksteillä. Nyt tarjottimien koko pinta-ala voidaan hyödyntää, jolloin haluttu kuva tai teksti pääsee esille entistä isommin. Koko- ja värivalikoima on suuri, joten tarjottimet saat tilattua juuri sellaisena kuin haluat. Tarjotinuutuuksiin kuuluu myös Wood grain trays-puukuositarjottimien uudet värimallit. Tarjottimia saa sekä kitkapinnalla että ilman.

 

Cambro 1200x628 3

 

Helpotusta hyllysäilytykseen

Cambron hyllyihin on tullut säilytystä helpottavia uutuuksia. Komposiitista valmistetut hyllytuet on suunniteltu Camshelving-hyllyihin helpottamaan pienikokoisten tavaroiden järjestely tehokkaasti ja takaamaan tavaroiden pysyminen hyllyillä. Camshelving-hyllyihin on nyt myös saatavana GN-sheet rack, eli teline GN-pelleille. GN-sheet rack mahdollistaa peltien säilytyksen tehokkaasti päällekkäin. Säilytystilan maksimoimiseksi on saatavilla myös uusi säilykepurkkiannostelija, jossa säilykepurkit saa säilytettyä pienessä tilassa. Säilykepurkkiannostelijan avulla myös varaston kierto pysyy oikeana.

 

Cambro 1200x628 4

 

Muita uutuuksia

Cambron lautasvaunu on kokenut mittavat muutokset ja siitä on tehty entistä kätevämpi ja ketterämpi myös pieniin tiloihin. Uusi lautasvaunu on edeltäjäänsä pienikokoisempi, mutta varastoi yhtä paljon lautasia. Myös lautaskehikon muokkaaminen on entistä helpompaa näppärien pikalukkojen avulla, jotka avautuvat lautasvaunun päältä. Vaunua ei siis tarvitse enää kääntää kyljelleen lautaskehikon muokkaamiseksi.

Uusi Heavy duty-tarjoiluvaunu on äärimmäisen kestävä vaihtoehto esimerkiksi tornikahvinkeittimien ja muiden raskaiden tavaroiden ja laitteiden siirtämiseen. Heavy duty-tarjotinvaunun painoraja on huimat 272 kg. Cambro on julkaissut uutuutena myös huuhteluvaunun, joka mahdollistaa suurienkin raaka-ainemäärien huuhtelun ja marinoinnin kerralla. 

Camshelving-vaunujen ja UPC-vaunujen pyörät ovat muuttuneet Cambron omaksi tuotannoksi. Uudet pyörät on valmistettu kokonaan komposiitista ja muovista, joten ne ovat 100% ruostumattomat. 

Cambro 1200x628 5

Kysy lisää tuotemyynnistämme:
 

tuotemyynti@dieta.fi | +358 (0) 9 755 190

Holkkitie 8A, 00880 Helsinki

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Uutta innovaatiota Porkalta!

Uutta innovaatiota Porkalta!

Lue lisää »
Dieta-Genier – Maailman parhaita monitoimipatoja Suomeen ja maailmalle

Dieta-Genier – Maailman parhaita monitoimipatoja Suomeen ja maailmalle

Lue lisää »
Uusi Invoq–uuni voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon

Uusi Invoq–uuni voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon

Lue lisää »
Laitteiden jatkotakuu nyt helposti verkkokaupasta

Laitteiden jatkotakuu nyt helposti verkkokaupasta

Lue lisää »
Dosy 3 – Jäätelönpurkittamisen uusi aikakausi

Dosy 3 – Jäätelönpurkittamisen uusi aikakausi

Lue lisää »
Invoq-yhdistelmäuuni – Making service simple

Invoq-yhdistelmäuuni – Making service simple

Lue lisää »
Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »