Tuotteemme

Maailman älykkäin keittopata

Dieta Oy | 02.11.2020

Dieta Genier -monitoimipata eli keittopata vastaa ammattikeittiön tarpeeseen valmistaa korkea laatuista ja terveellistä ruokaa tehokkaasti.

Genier reseptiikka

Mitä mahdollisuuksia keittopata tarjoaa ammattikeittiölle?

Dietalla on yli 25 vuoden kokemus korkealaatuisten keittopatojen kehityksestä. Tuotekehityksemme lähtökohtana on halumme mahdollistaa ruokatuontannon toimiminen vastuullisesti ja tehokkaasti, ruoan laadusta tinkimättä. Olemme ylpeitä siitä, että Dieta on yksi maailman johtavista monitoimipatojen valmistajista.

Kiinnostuitko? Kartoitetaan yhdessä tarpeitasi >>

 

Pikalinkit sisältöön:

 

 


 

Minkälaiseen valmistamiseen monitoimipata on ideaali?

Dieta Genier -pata tarjoaa enemmän mahdollisuuksia vähemmällä vaivalla. Sen ainutlaatuinen sekoitustyökalu mahdollistaa uskomattoman monipuolisen käytön ja laajan reseptiikan valmistamiseen, oli kyseessä sitten kuumana tarjottavia, jäähdytettäviä tai kylmävalmistustuotteita. Genier -keittopadalla valmistat keitot, kastikkeet, muusit ja muhennokset. Myös jäähdytys ja kylmävalmistuksen massat ja kastikkeet onnistuvat helposti samoin kuin salaattien sekoittaminen ja jälkiruoat.

Lue lisää Genier-padan monikäyttöisyydestä >>

 

Monitoimipadalla saat kustannustehokkuutta

Tehokkuus syntyy toimintatavoista. Dieta Genierin keitto-ohjelmat ohjaavat toimintaa automaattisesti ja tarvittaessa kokkia prosessin mukaisesti. Keitto-ohjelmien automaattisella ohjauksella varmistetaan keittiön tuottavuus, aterioiden tasainen laatu ja minimoidaan ruokahävikkiä.

Dieta Genier -keittopata ja sen ainutlaatuinen sekoitustyökalu mahdollistavat monipuolisen käytön ja laajan reseptiikan valmistamisen. Genier-monitoimipadalla voidaan valmistaa jopa 1000 annosta tai enemmän kerralla. Padat on suunniteltu siten, että erilaisten annoskokojen valmistaminen onnistuu samalla padalla. Yhdellä padalla voidaan valmistaa esim. 1000 annosta perunasosetta, 300 litraa kiisseliä tai sekoittaa 50 kg salaattia.

Lue lisää Genier -keittopadan kustannustehokkuudesta

 

 

Monitoimipata on ekologinen valinta

Dieta Genierin energiansäästötoiminto ohjaa työskentelyä.  Lämpötilanohjaus ja niin valmistus- kuin pesuohjelmat tukevat taloudellisia työskentelytapoja. Lisäksi padan automatiikalla minimoidaan hävikkiä ja säästetään työaikaa.

Dieta Genier padan EE-toiminto ohjeistaa käyttäjää energiatehokkaisiin toimintamalleihin. Toiminto suosittelee esimerkiksi hyödyntämään tarvittaessa lämpötilojen hallinta- ja sekoitustoimintoja sekä välttämään padan kannen turhia avaamisia. EE-toiminto auttaa tukemaan taloudellisia työskentelytapoja.

Lue lisää Genier -keittopadan ympäristöeduista

 

Monitoimipata ammattikäyttöön – tutustu keittopadan ominaisuuksiin!

Dieta Genier vastaa ammattikeittiön tarpeeseen valmistaa korkealaatuista ja terveellistä ruokaa tehokkaasti. Keitto-ohjelmat automatisoivat patojen toiminnan ja tarvittaessa ohjaavat kokkia prosessin mukaisesti. Tällä varmistetaan keittiön tuottavuus, aterioiden tasainen laatu ja minimoidaan ruokahävikkiä.

Dieta Genier -keittopata on yksityiskohtia myöten suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Sen ominaisuudet helpottavat ja tehostavat ammattikeittiön tekemistä.

Tutustu Genier-padan ominaisuuksiin

 

Dieta Genier_näyttö-1

Padan toimintoja ohjataan selkeällä isolla kosketusnäytöllä, jota on helppo seurata myös kauempaa keittiöstä. 

 

Sekoittavan padan keitto-ohjelmat ohjaavat automaattista toimintaa

Dietan ainutlaatuinen kolmiosainen sekoitustyökalu mahdollistaa monipuolisten erikoistyökalujen käytön tehokkaasti. Näillä onnistuvat erilaiset tuotteet salaateista ja kaalimassoista aina jälkiruokiin. Monipuolinen työkalu on tärkeä apuväline myös tehokkaassa patajäähdytyksessä ja kylmävalmistuksessa – kaikki toiminnot onnistuvat nopeasti, vaivattomasti ja ergonomisesti. Työkalu on käsiteltävissä kevyinä alle 5kg osina ja osat ovat pestävissä 500x500mm pesukorissa. 

Automaatio helpottaa valmistusta ja pitää huolen, että ainekset lisätään juuri oikeaan aikaan ja että valmistaminen tapahtuu joka kerta ruoan vaatimalla tavalla – tasalaatuinen lopputulos päivästä toiseen.

Tutustu Genier-padan automaation etuihin

 

Arjen kokemuksia keittopadan käytöstä

Tuotekehitykseemme kuuluu laajaa konsultointia eri ammattiosaajien ja keittiömestareiden kanssa jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Pilotointi vaiheessa näiden toimintojen palvelevuus varmistetaan vielä käytännönolosuhteissa sekä pyritään tunnistamaan mahdolliset päivittäisen tekemisen konkretisoimat hienosäätöä tarvitsevat yksityiskohdat.

Hataanpään sairaalan valmistuskeittiö on todellinen superkeittiö. Toimipisteessä työskennellään satojen reseptien parissa ja sieltä valmistuu kuukausittain 330 000 tuhatta annosta erilaisiin tarpeisiin; lasten ja nuorten puolelle, asumispalveluihin, potilasruokailuun, henkilökunnalle jne. Myös käytetyt valmistusmenetelmät ovat erittäin monipuoliset; käytetään muun muassa Cook & Chill ja Cook & Hold -menetelmiä rinnakkain. Haastattelimme kolmea käyttäjää Eija Perälää, Meri Sutskovia ja Tuija Dahania heidän pilotointivaiheen kokemuksistaan Dieta Genier -padan käyttöön liittyen.

 

Tutustu Genier-padan käyttökokemuksiin

 

Genier ominaisuudet 3Kolmiosainen työkalu mahdollistaa monipuolisen reseptiikan salaateista ja kaalimassoista aina jälkiruokiin.

 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Lataa alta tuote-esite tai ota yhteyttä myyntiimme: tuotemyynti@dieta.fi

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Dieta Genier – Cook & Chill

Dieta Genier – Cook & Chill

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Lue lisää »