Tuotteemme

Dieta Genier -monitoimipadalla kustannusten hallintaa ja tehokkuutta

Dieta Oy | 16.09.2020

Dietalla on yli 25 vuoden kokemus korkealaatuisten keittopatojen kehityksestä. Tuotekehityksemme lähtökohtana on halumme mahdollistaa ruokatuotannon toimiminen vastuullisesti ja tehokkaasti, ruoan laadusta tinkimättä. Uusi Dieta Genier -monitoimipata vastaa ammattikeittiön tarpeeseen valmistaa korkealaatuista ja terveellistä ruokaa tehokkaasti.

Dieta Genierin keitto-ohjelmat ohjaavat toimintaa automaattisesti ja tarvittaessa kokkia prosessin mukaisesti.Dieta Genierin keitto-ohjelmat ohjaavat automaattisesti toimintaa ja tarvittaessa kokkia prosessin mukaisesti.

 

Maailman älykkäimmän monitoimipadan automaattiset keitto-ohjelmat tehostavat tekemistä

Tehokkuus syntyy toimintatavoista. Dieta Genier on maailman älykkäin monitoimipata, ja sen keitto-ohjelmat ohjaavat toimintaa automaattisesti ja tarvittaessa kokkia prosessin mukaisesti. Keitto-ohjelmien automaattisella ohjauksella varmistetaan keittiön tuottavuus, aterioiden tasainen laatu ja minimoidaan ruokahävikkiä.

Dieta Genier -pata ja sen ainutlaatuinen sekoitustyökalu mahdollistavat monipuolisen käytön ja laajan reseptiikan valmistamisen. Genier-monitoimipadalla voidaan valmistaa jopa 1000 annosta tai enemmän kerralla. Padat on suunniteltu siten, että erilaisten annoskokojen valmistaminen onnistuu samalla padalla. Yhdellä padalla voidaan valmistaa esim. 1000 annosta perunasosetta, 300 litraa kiisseliä tai sekoittaa 50 kg salaattia.

Genier-padan automaattiset keitto- ja pesuohjelmat vapauttavat keittiöhenkilökunnan jatkuvasta padan seurannasta ja manuaalisesta työstä. Pata osaa ilmoittaa itse, kun kokkia tarvitaan paikalle. Automaattisten pesuohjelmien ansiosta pataa ei tarvitse liottaa ennen varsinaista pesua. Lisäksi ne vähentävät merkittävästi manuaalista hankausta. Padan automaattisten toimintojen ansiosta saat jopa kaksi (2) tuntia lisää työaikaa päivääsi.

Dieta Genier -monitoimipadalla valmistat korkealaatuista ruokaa tehokkaasti.Dieta Genier -monitoimipadalla valmistat korkealaatuista ruokaa tehokkaasti.

 

Dieta Genier säästää energiaa ja vettä

Genier padan energiatehokkuus ja ruoan lämpötilanohjaus pitävät huolen, että energiaa käytetään fiksusti. Tarkka lämpötila ehkäisee kiinnipalamista ja puhdistus automaattisilla pesuohjelmilla padan liottamisen sijaan säästää jopa 80% vettä ja pesuainetta - joka pesukerta.

Dieta Genier -padat on suunniteltu energiatehokkaiksi ja ne auttavat käyttämään resursseja järkevästi. Genier-padan energian säästö avustaja ohjeistaa käyttäjää energiatehokkaisiin toimintamalleihin ja auttaa tukemaan taloudellisia työskentelytapoja. Toiminto suosittelee esimerkiksi hyödyntämään tarvittaessa lämpötilojen hallinta- ja sekoitustoimintoja sekä välttämään padan kannen turhia avaamisia. Perinteiseen keittopataan verrattaessa, Genier-padoilla voidaan säästä jopa 40% sähköä ja 35% vettä joka päivä.*

 

* Verrattuna perinteiseen keittopataan ilman keitto-ohjelmia, ilman ruoan lämpötilaan perustuvaa lämmityksen ohjausta, sekä ilman sekoitustoimintoa.

Dieta Genier -monitoimipadan ansiosta saadut vuosittaiset säästöt:

Dieta Genier4Taulokossa on käytetty esimerkkinä yhtä 200-litran Dieta monitoimipataa, kun sillä valmistetaan päivässä 1800 annosta perunasosetta yhden vuoden ajan (220 työpäivää).

 

 

Integroitu ylläpitoavustaja pidentää laitteesi elinkaarta

Dieta Genier -patoihin on valmistustoimintojen lisäksi ohjelmoitu myös ylläpitoavustaja, jonka avulla pata huolehtii itse ylläpidostaan. Padan ylläpitoavustajat tietävät, milloin on huolenpidon aika ja ne ohjaavat käyttäjää huolehtimaan padasta oikea-aikaisesti. Kun laitteesta pidetään säännöllisesti huolta, se pysyy tehokkaasti käyttökunnossa ja samalla kustannukset kurissa.

 

>> Dieta Genier -pääsivulle

 

Kiinnostuitko tuotteesta?

Lataa alta tuote-esite tai ota yhteyttä myyntiimme: tuotemyynti@dieta.fi

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Dieta Genier – Cook & Chill

Dieta Genier – Cook & Chill

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Dieta Genier –monitoimipata on ollut käytössä Hatanpäässä huhtikuusta alkaen

Lue lisää »
Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Dieta Genier –monitoimilaite on yleiskoneesi ammattikäyttöön

Lue lisää »
Maailman älykkäin keittopata

Maailman älykkäin keittopata

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Dieta Genier -monitoimipata – ekologisuutta ja säästöjä

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Dieta Genier -monitoimipata – yksityiskohtia myöten harkittu

Lue lisää »
Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Dieta Genier -monitoimipata – onnistumisia joka päivä

Lue lisää »