Tarinat

Ravintola Bergsee – täydellistä palvelua ja puhtautta

Dieta Oy | 01.01.2021

 MEIKO M-iClean U säästää rahaa ja suojelee ympäristöä.

Bergsee-Hotel-Titisee-M-iClean_6623Ravintola Bergsee sijaitsee Schwarzwaldin kauniin Titisee-järven rannalla.

 

Ravintolapalveluilta vaaditaan erinomaisuutta

Ravintola Bergsee sijaitsee Schwarzwaldin kauniin Titisee-järven rannalla. Kun paikka itsessään on niin kaunis ja täydellinen, myös ravintolapalveluilta vaaditaan erinomaisuutta. Ravintolaa johtaa Harmut Schweizer ja Horst Bockstaller ja sitä on vuosien aikana tullut erittäin suosittu.

180 paikkainen tilava rakennus antaa puitteet erilaisille tilaisuuksille. Sisältä löytyvien paikkojen lisäksi ulkoa löytyy vielä 300 paikkainen aurinkoterassi upein näkymin. Tämä on mahtava paikka olla ja rentoutua – mutta ainutlaatuisen palvelun sujuminen vaatii myös laitteistoa, joka selättää myös asiakasruhkaat moitteettomasti.

 

M-iClean U säästää työaikaa ja energiaa

Tämä oli yksi pääsyistä jonka vuoksi Harmut Schweizer ja hänen yhtiölimppaninsa valitsivat M-iClean U lasinpesukoneen. “Astianpesukoneemme on asennettu baaritiskin alle ja GiO-module -suodatinjärjestelmä takaa että lasi tulevat koneesta kirkkaina ja puhtaina joka kerta – toisin kuin aiemman astianpesukoneen kanssa.“ Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus etenkin silloin, kun asiakkaita virtaa ovista sisään massoittain ruuhkapiikkien aikana.

“Meidän ei enää tarvitse kiillottaa laseja, kun ne tulevat ulos astianpesukoneesta, joten säästämme paljon aikaa“, kertoo Schweizer ylistäen laitteen performointia kaikenlaisissa olosuhteissa. Toinen ilahduttava asia on se, että erinomaisen pesutuloksen lisäksi laite kuluttuu hyvin vähän energiaa ja vettä. “M-iClean sisäänrakennetulla suodatinjärjestelmällä on täydellinen lasienpesujärjestelmä, joka auttaa säästämään kustannuksissa samalla kun palvelee ympäristöä.“

 

MEIKO-pääsivulle >>

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita