Tuotteemme

MEPRA – ympäristöystävällistä laatua

Dieta Oy | 26.01.2022

MEPRA on italialainen vuonna 1947 perustettu rst-valmistaja, joka on erikoistunut designtuotteisiin ja ainutlaatuisen pinnoitustekniikan kehittämiselle mahdollisimman ympäristöystävällisin menetelmin.

MEPRA:n tuotteet ovat korkeatasoista designia, jotka valmistetaan vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen PVD-teknologiaa hyödyntäen.MEPRA:n tuotteet ovat korkeatasoista designia, jotka valmistetaan vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen PVD-teknologiaa hyödyntäen.

 

Korkeatasoisia aterimia luontoa kunnioittaen 

MEPRA:n tuotteet ovat korkeatasoista designia, jotka valmistetaan vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen. Valikoimasta löytyy sekä teräsaterimia että pinnoitettuja aterimia. Pinnoitetut aterimet valmistetaan PVD-teknologiaa hyödyntäen. PVD-teknologia on 100% ekologinen menetelmä, joka ei vapauta vahingollisia aineita ympäristöön. Alun perin teknologia kehitettiin ilmailuteollisuutta varten ja sitä käytetäänkin muun muassa sukkuloiden paneeleiden päällystämiseen. Lopputuloksena valmistuu erittäin kestävä, luja ja yhtenäinen sekoite. Toisin kuin galvanoinnissa, PVD-teknologia on fyysinen prosessi, ei kemikaalinen. Prosessissa titaaninitridi ja muut metallinitridit asettuvat aterimien pinnalle ilman, että prosessin ohella syntyisi haitallisia aineita.

MEPRA oli ensimmäinen yritys maailmassa, joka alkoi hyödyntämään PVD-teknologiaa ruokailuvälineiden valmistuksessa. Teknologian hiominen ideaaliksi ammattikäyttöä kestäviä aterimia varten vaati 20 vuoden kehitystyön, mutta lopputulos on erinomainen – MEPRA takaa pinnoitteen kestävän 3000 pesukertaa ammattipesukoneessa ilman pinnoitevaurioita.

 


 

100% laatua ja ekologisuutta

 

•Mepra käyttää raaka-aineena vain korkealaatuista eurooppalaista terästä, pääosin teräs tulee Suomesta, Ruotsista, Italiasta ja Ranskasta.

• Kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään ja siitä tehdään uutta käyttökelpoista raaka-ainetta.

• Mepra kierrättää 100% tuotantoprosessissa käyttämänsa veden suodattamalla sen aina pesusyklin jälkeen ja pumppaamalla sen sitten uudestaan pesusykliin – likavesijätettä ei synny ollenkaan!

• Mepra käyttää ainoastaan vesipohjaisia pesuaineita (ei klooripohjaisia)

• Kaikki tuotannossa syntyvä lämpöenergia kierrätetään tehtaan ja toimistojen lämmitysjärjestelmään; hukkalämpöä ja lämmityskuluja ei synny!

• Mepran käyttämä energia tulee sen omista aurinkopaneeleista, mitkä tuottavat 160.000 KWh vuodessa.

• Mepralla on ISO 9001:2015 Quality Management System Certificate.

 


 

 

MEPRA:n hyödyntämä PVD-teknologia on 100% ekologinen menetelmä, joka ei vapauta vahingollisia aineita ympäristöön.MEPRA:n hyödyntämä PVD-teknologia on 100% ekologinen menetelmä, joka ei vapauta vahingollisia aineita ympäristöön.

 

Useita väri- ja mallivaihtoehtoja sekä ajaton saatavuus

MEPRA:n haluaa tarjota tuotteita, joiden avulla kattauksella voidaan erottua mieleenpainuvasti. MEPRA:lla jokainen konsepti nähdään erityisenä ja sen käyttötarkoituksia varten halutaan tarjota ainutlaatuisia ja uniikkeja ammattikäyttöön soveltuvia tuotteita.

Perus teräsaterimien lisäksi on kaikki MEPRA:n aterinsarjat tilattavissa myös kolmella eri pinnoitevaihtoehdolla (kiiltävä, matta ja vintage) sekä kuudessa eri sävyssä (kulta, hopea, pronssi, musta, samppanja ja sateenkaari). Jokaisella tuotteelle luvataan lisäksi ajaton saatavuus – aterinsarjoja voi täten täydentää tai niiden osia voi tilata lisää milloin vaan myös tulevaisuudessa – sarjat eivät poistu valikoimasta.

MEPRA väri ja pinnoitevalikoima

Kaikki MEPRA:n aterinsarjat ovat tilattavissa kolmella eri pinnoitevaihtoehdolla sekä kuudessa eri sävyssä.  Esimerkkejä sarjoista:

Esimerkkejä MEPRA- aterinsarjoista

Tiesitkö?  Ruokailuvälineiden lisäksi MEPRA:n tehtaalla pinnoitetaan PVD-tekniikalla muun muassa Chanel-käsilaukkujen metalliosat sekä joitakin Ferrari-autojen metalliosista.

 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme:

 Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »
Dietan laitekartoitus kertoo ammattikeittiölaitteidesi kunnon

Dietan laitekartoitus kertoo ammattikeittiölaitteidesi kunnon

Lue lisää »
Uutuus kahvilaitevalikoimaan: CREM EX3 Mini -espressokeitin

Uutuus kahvilaitevalikoimaan: CREM EX3 Mini -espressokeitin

Lue lisää »
Invoq-webinaarit: Helpotusta henkilöstöpulaan

Invoq-webinaarit: Helpotusta henkilöstöpulaan

Lue lisää »
Kohti vastuullisuutta säännöllisten huoltojen avulla

Kohti vastuullisuutta säännöllisten huoltojen avulla

Lue lisää »
PizzaMaster – pizzauunien aatelia

PizzaMaster – pizzauunien aatelia

Lue lisää »
Uutta innovaatiota Porkalta!

Uutta innovaatiota Porkalta!

Lue lisää »