Tuotteemme

Mibrasa Parrilla Fire – kesän näyttävin uutuus

Dieta Oy | 18.06.2021

Innoissamme esittelemme Mibrasalta tuoreimman tuoteuutuuden: PARRILLA FIRE by MIBRASA® -avohiiligrillin. Avogrilli on suunniteltu ja rakennuttu perinteisiä kulinaristisia ruoanvalmistustekniikoita hyödyntäen. Mibrasa PARRILLA  FIRE -avohiiligrillillä luot ainutkertaista elämyksellisyyttä asiakkaillesi.

Mibrasa avohiiligrilli

 

Elämyksellisiä makuja ja ainutkertaista tunnelmaa

 

Mibrasa Parrilla Fire -avohiiligrilliä on helppo käyttää ja se on muotoilultaan käyttäjälle ergonominen. Grillin rakenne on tukevaa ruostumatonta terästä, mikä takaa luotettavan ja turvallisen käytön. Grillin paistotasojen korkeuden säätäminen on vaivatonta manuaalista säätöpyörää pyörittämällä. Hihnapyöräkaapelin ja vastapainojärjestelmän ansiosta mekanismi vaatii vain vähän huoltoa ja on kevyt käyttää. Paistotasoja nostamalla ja laskemalla voidaan tuotteelle kohdistuvaa paistolämpötilaa säätää optimaaliseksi.

Hiiliallas on vuorattu tulenkestävillä tiilillä. Tiilet takaavat erinomaisen lämpötehon ja suojaavat allasrakennetta korkealta kuumuudelta. Laitteen eturungossa on ilma-aukot, jotka takaavat tasaisen ilmankierron hiilialtaassa. Paistotason edestä löytyy rasvakouru, josta ylimääräinen rasva on helppo kerätä ilman, että se valuu pöydälle tai lattialle.

PARRILLA FIRE by MIBRASA® -avohiiligrilli on suunniteltu ja rakennuttu perinteisiä kulinaristisia ruoanvalmistustekniikoita hyödyntäen.

Säädettävät paistotasot takaavat optimaalisen paistolämpötilan

 

Parillan yläosassa on rst-tankoja ja kääntyviä koukkuja, joihin on mahdollista ripustaa roikkumaan esim. broilereita tai lihaa. Koukkuja voi halutessaan hankkia myös lisää lisävarusteena. Parillan molemmissa reunoissa, rst tankojen oikealla ja vasemmalla puolella on ritilätasot, joihin valmiit tuotteet saa kätevästi vetäytymään. Paistotasot ovat vakiona pyöreillä ritilöillä ja soveltuvat erinomaisesti esim. herkille raaka-aineille kuten kalalle. Optiona paistotasot on saatavana myös v-mallisilla ritilöillä, jotka soveltuvat paremmin mm. lihalle.

Paistotasojen välistä löytyy rst-kori, jossa voidaan polttaa puita, mikä tuo mukavaa lisätunnelmaa tilaan ja ruonvalmistukseen sekä antaa oman luonnollisen arominsa ruokiin. Korin tilalle on mahdollista hankkia lisävarusteena hyllyjohteikko kolmella grillitasolla. Grillitasoa voidaan käyttää valmistamisessa apuna: valmistettavat tuotteet voidaan laittaa vetäytymään grillitasoille tai grillaamista voidaan jatkaa niillä miedommalla lämmöllä. Grilliä voi monipuolistaa erilaisilla Parrilla Fire -lisävarusteilla kuten esim. paistotasojen päälle laitettavilla rst-kansilla ja pyörillä varustetulla rst-jalustalla. 

 

Mibrasa Parrilla GMB Fire -avohiiligrilli

• kolme eri leveyttä: 1637, 2077 ja 2520mm

• Valmistus lämpötila: 250°C

• kaksi (2) kappaletta hissimekanismilla liikkuvaa paistotasoa

 

Katso videolta, miltä tuote näyttää keskellä ravintolaympäristöä:

 
VID-20210330-WA0006
 

Kiinnostuitko  >> kysy lisää myynnistämme: tuotemyynti@dieta.fi.

 


Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Robot-Coupe EasyGrip -kahva tekee työskentelystä entistäkin ergonomisempaa

Robot-Coupe EasyGrip -kahva tekee työskentelystä entistäkin ergonomisempaa

Lue lisää »
NOKTE – laatua ja tyyliä Espanjasta

NOKTE – laatua ja tyyliä Espanjasta

Lue lisää »
Dieta Genier – Cook & Chill

Dieta Genier – Cook & Chill

Lue lisää »
Scandic Bar – laatua ammattilaisille

Scandic Bar – laatua ammattilaisille

Lue lisää »
Dietatec – kaikesta tekemisestä asiakaslähtöistä

Dietatec – kaikesta tekemisestä asiakaslähtöistä

Lue lisää »
Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Kylmälaitteet kesäkuntoon!

Lue lisää »