Made by MEIKO

Meiko on maailman johtava laadukkaiden astianpesukoneiden ja –ratkaisujen valmistaja

Meikon korkea laatu on globaalilla ammattikeittiöalalla tunnustettu tosiasia. Arvostus pohjautuu lähes sadan vuoden tinkimättömään työhön laadukkaiden tuotteiden ja prosessien puolesta: Meikolle ja sen työntekijöille laatu on aina ollut lähtökohta kaikelle toiminnalle.

Korkeaa laatua voi arvioida usealla eri mittarilla. Valmistettaessa teknisiä laitteita ovat suorituskyky ja ominaisuudet varmasti ensimmäisiä mieleen tulevia sanoja. Meikon ammattitaito ja jatkuva panostus tuotekehitykseen on tuonut yritykselle lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia, jotka osaltaan osoittavat yhtiön tuotteiden iskukykyä.

 

Tutustu Meikon saamiin kansainvälisiin tunnustuksiin täällä:

Tutustu MEIKO-palkintoihin

 

Meikon tuotekehityksestä kerromme enemmän täällä

 

Kestävyys ja luotettavuus ovat yhtälailla tärkeitä arviointiperusteita laitevalmistajan ja sen tuotteiden laadulle. Meikon ratkaisut ovat edustettuina yli 100 maassa, joissa yhtiö tunnetaan johtavana laite-, kuljetin- ja kokonaistoimittajana kaikkein vaativimpiin koneellisen astianpesun kohteisiin lentokenttä- ja laivakeittiöissä, sairaaloiden ravitsemiskeskuksissa ja keskuskeittiöissä.

Tämän aseman saavuttaminen on ollut mahdollista vain valmistamalla ja toimittamalla kestäviä ja luotettavia ratkaisuja jo kymmenien vuosien ajan: maine ja asiakastyytyväisyys ovat parhaita mittareita yrityksen laadulle.

 

MEIKO-pääsivulle >>

Tutustu tuotteisiin:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää