MEPRA

 

Ehdotonta laatua Italialasta

MEPRA:n tarina alkoi  vuonna 1947 Prandellin veljesten perustaessa ensimmäisen rst-tehtaansa, joka valmisti 18/10 terästä Italian Lumezzanessa. Prandellin perheessä on siitä lähtien omistauduttu kiinnostavalle designille, luovuudelle, käsityölle ja ainutlaatuisen pinnoitustekniikan kehittämiselle. Voidakseen vastata asiakkaittensa tarpeisiin mahdollisimman hyvin, MEPRA on kehittänyt yhteistyöverkoston, johon kuuluu useita innovatiivisia suunnittelijoita. MEPRA:n tuotteita onkin palkittu monilla kansainvälisillä suunnittelupalkinnoilla.

 

Monipuolinen valikoima

MEPRA haluaa tarjota tuotteita, joiden avulla kattauksella voidaan erottua mieleenpainuvasti. MEPRA:lla jokainen konsepti nähdään erityisenä ja kaikkiin käyttötarpeisiin halutaan tarjota ainutlaatuisia ja uniikkeja ammattikäyttöön soveltuvia tuotteita.
Perus teräsaterimien lisäksi on kaikki MEPRA:n aterinsarjat tilattavissa myös kolmella eri pinnoitevaihtoehdolla sekä kuudessa eri sävyssä. Jokaisella tuotteelle luvataan lisäksi ajaton saatavuus – aterinsarjoja voi täten täydentää tai niiden osia voi tilata lisää milloin vaan myös tulevaisuudessa – sarjat eivät poistu valikoimasta.
 
 

Ainutlaatuinen PVD-pinnoite

MEPRA oli ensimmäinen yritys maailmassa, joka alkoi hyödyntämään PVD-teknologiaa ruokailuvälineiden valmistuksessa. Teknologian hiominen ideaaliksi ammattikäyttöä kestäviä aterimia varten vaati 20 vuoden kehitystyön, mutta lopputulos on erinomainen – MEPRA takaa pinnoitteen kestävän 3000 pesukertaa ammattipesukoneessa ilman pinnoitevaurioita.

 

Mepra logo

Ympäristöystävällistä laatua

Korkeatasoisia aterimia luontoa kunnioittaen.

Lue lisää MEPRA:n vastuullisuudesta >>

Kattauksen uniikki erikoisuus

Monipuoliset värivaihtoehdot ja ajaton saatavuus.

Tutustu >>

MEPRA:n laadukkaita ja yksilöityjä tuotteita löydät hotelleista ja ravintoloista ympäri maailmaa.

Theluxuryartmepra.com

ENOTECA PINCHIORRI FIRENZE

ITALY

HOTEL THE CONNAUGHT LONDON

UNITED KINGDOM

CRACCO MILANO

ITALY

MARINA BAY SANDS

SINGAPORE

MARAVILLA LOS CABOS

MEXICO

BACCARAT NEW YORK

USA

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää