Energiatehokkuutta ja kestävyyttä.

Porkan kylmälaitevalikoima

 

 

Ammattikeittiöiden kylmä- ja lämpösäilytyslaitteet valmistukseen, tarjoiluun ja säilytykseen

Porkka tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattikeittiölaitteita ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun. Kaikki vakiohuoneet, ammattikeittiökaapit sekä linjastokalusteet kylmä-, pakaste- ja lämpösäilytykseen sekä jäähdyttämiseen että pakastamiseen valmistetaan Suomessa. 

Yksilölliset Walk-In –huoneet

Porkka vakiohuoneet ovat yksinkertaisia ja helppoja asentaa sekä käyttää. Kaikissa huoneissa on omavalvonta-liitäntävalmius vakiona. Laajassa valikoimassa on paljon eri huonekokoja, valittavina eri lämpötila-alueilla. 

Vakiohuoneet täyttävät ammattikeittiöille asetetut hygieniavaatimukset ja ovat ammattikäytössä varma tae elintarvikkeiden elintarvikelain mukaiselle turvallisuudelle.

Huoneita on saatavana useina teknisinä ratkaisuina: Pistotulppavalmiina, erilliskoneellisina ja erillislauhduttimella. Ympäristöystävällisiä kylmäaineita on useita vaihtoehtoja.

Kysy lisää myynniltämme >>
Porkka vakiohuoneet

Energiatehokkaat Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Uusimmassa Porkka Inventus-kaappisarjassa on parannettu eristetekniikka ja toimivat rakenneosat.  Uuden energiatehokkuusstandardin mukaiset testit osoittavat Inventus-kaappiemme saavuttavat jopa erittäin tiukan A-luokituksen. Investointi Inventus-kaappiin maksaa itsensä takaisin perinteisiä nopeammin.

Ei HFC-kylmäaineita! Inventus-kaappisarja käyttää matalan GWP:n (3) R290-kylmäainetta. Aineen ympäristövaikutus on vain murto-osa perinteisiin haitallisiin kylmäaineisiin verrattuna. Inventus-kaapit ovat myös  erittäin helpot puhdistaa.

Lataa esite >>
Dieta_Inventus_C8_L

Kylmät linjastot

Kylmävetolaatikot ovat suunniteltu elintarvikkeiden säilytykseen. Ne on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä. Käyttövalmiit kalusteet ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä.

Porkka Cold Line sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten huoltoa tai korjausta helpottava kokonaan ulosvedettävä jäähdytyskasetti. Kaapit ja laatikostot ovat mitoitettu sopiviksi GN1/1-kokoisille ja niitä pienemmille astioille ja vuoille.

 

Kysy lisää myynniltämme >>

Takaisin Porkka-pääsivulle >>
Screen Shot 2022-02-18 at 5-36-53 PM

Yllä esiteltyjen tuotteiden lisäksi Porkka-valikoimasta löytyy myös mm. vaihtoehtoisia kylmä- ja pakastekaappimalleja, pikajäähdytys- ja pakastuslaitteita, lämpimiä linjastokalusteita, linjastolasikoita ja baarilinjastokalusteita.

Kysy lisää myynniltämme >>

Tutustu Porkka-laitteisiin verkkokaupassamme:

Tilaa myyjältä tuotteemme

Dietalla on suuri valikoima tilaustuotteita, tutustu laajennettuun valikoimaamme.

Lue lisää

Ostajan opas

Tarvitsetko apua ostopäätöksessäsi tai lisätietoa tuotteista? Me autamme.

Lue lisää