Asiakaskokemus

Meille sydämen asia on tyytyväiset asiakkaat, heidän keittiöiden toimintansa toimivuuteen perustuu koko meidän toiminta. Asiakas tarpeineen ja huolineen on keskiössä, kun toimimme ja kehitämme toimintaamme. Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä asiakaskyselyllä nyt muutaman vuoden, jotta tiedämme mitä meidän erityisesti tulisi kehittää ja keskitymme näin oikeisiin asioihin tälläkin saralla.

Asiakaskokemusmittauksissa olemme saaneet todella hyvät NPS (=kuinka todennäköisesti suosittelisit meidän palveluita) arvosanat, erityisesti huollon alalla toimivana yrityksenä tämä on verrattain korkea arvio. Viime vuodesta NPS on kasvanut tasaisesti ylöspäin.

 

Positiivista palautetta on aina mahtava saada, mutta yhtälailla tärkeää on myös kaikki palaute, jonka kautta voimme kehittää tekemistämme ja palveluamme.

Kiitos palautteesta!

 

"Aamulla tilattu korjaus hoitui jo samana aamupäivänä. Keittimeen vaihdettiin uusi osa vioittuneen tilalle. Samalla hoitui myös kalkinpoisto keittimestä, eikä siihen tarvittu tilata uutta käyntiä. Sujuvaa työskentelyä on ollut joka kerta. Kiitos korjaajalle, pelastit iltapäivämme!!"
 
(palautteen saaja: Tuomas Rastivo)
 
"Huoltoedustaja toimi tehokkaasti ja ammattitaitoisesti ja samalla kertoi koneen toiminnoista ja antoi ohjeita mahdollisia ongelmatilanteita varten."
 
(palautteen saaja: Tomi Kainiemi) 

 

"Dieta Oy:n huoltoon on erityisen kiva soittaa kun aina vastataan (jos ei heti niin nopeasti soitetaan takaisin)  ja asiakkaan asiaan/ vikaan/ ongelmaan keskitytään, Kiitos!"

 

"Kaikki sujui nopeasti (tilaus käynnille tuli yllättäen) ja paikalle tultiin todellakin toivotussa aikataulussa. Jatkotöiden osalta kaikki on sovittu."

(palautteen saaja: Simo Perko)

 

"Ovat palvelualttiita. Meillä uusi kone keväällä 2022, joten koneen kanssa ollut säätöä.
Huolto pelannut moitteetta."

(palautteen saaja: Jouni Lepistö)

 

"Toiminta sujuvaa ja sovittua."

 

(palautteen saaja: Petri Lehmus)

 

"Huoltonainen tiesi mitä teki. Reipas hyvä asiakaspalvelija."

(palautteen saaja: Tiia Nykäin)

 

"Nopea ja ammattitaitoinen toiminta."

(palautteen saaja: Andreas Sundell)

 

Tiesitkö? Säännöllinen huolto ylläpitää laitteiden energiatehokkuutta

Säännöllisesti huolletut laitteet kuluttavat vähemmän energiaa ja kemikaaleja sekä säästävät vettä. Säännöllinen laitehuolto takaa, että mahdolliset tekniset viat havaitaan ajoissa, jolloin laajemmilta laitevaurioilta ja ruokatuotannon harmillisilta keskeytyksiltä vältytään – laitteesi toimii uskollisesti vuodesta toiseen.

Lue lisää huolenpitosopimuksen eduista