Pizzaprässi OEM PF35MT
Päämitat: 429 x 582 x 781 mm
Sähköliitäntä: 400/50/3 3,4 kW
Valmiin pizzapohjan halkaisija Ø350 mm
Kapasiteetti: 250 pizzaa/h (sis tauot)
Maksimilämpötila 180°C, elektromekaaninen lämpötilansäätö.
Lisätietoja
Pizzaprässillä pizzapohjat ovat aina saman kokoisia. Lämmön ansiosta valmiit pizzapohjat voidaan kasata päällekkäin, ennen niiden täyttämistä, ilman että pohjat tarttuvat kiinni toisiinsa. Pizzapohjan haluttu paksuus on helppo säätää säätönupilla. Pizzaprässissä on vakiona sileä yläpainolevy, joka painaa pizzapullasta täysin litteän, ilman kohotettua reunaa. Vaihtoehtoisesti saatavana malli, jonka yläpainolevy tekee 2 mm:n kohotetun reunan tai malli joka tekee 4 mm:n kohotetun reunan. Kuumaprässit, jossa sekä ylä- että alalevy on lämmitetty eivät esipaista taikinaa, mutta poistavat kosteutta ja näin ollen pizzat paistuvat uunissa selvästi nopeammin. - Vähemmän työtä, enemmän tarkkuutta. Mahdollisuus asettaa painoaika, lämpötila erikseen ylä- ja alatasolle sekä asettaa haluttu pizzapohjan paksuus. Yleensä ylälevyn lämpötila asetetaan noin 10°C alemmaksi kuin alalevyn, koska ylälevy jäähtyy vähemmän kuin alalevy. Kiireaikoina on hyvä asettaa korkeampi levyjen lämpötila, jotta levyt pysyvät riittävän lämpiminä eikä taikina tartu niihin, koska koneen seisonta-ajat ovat tällöin lyhyempiä. Levyjen lämpötilan tulee olla vähintään 130°C, koska tämän lämpötilan alapuolella taikina pyrkii tarttumaan levyihin. Levyjen lämpötilan ei tule ylittää 130°C, sillä tämän rajan ylittyessä taikina alkaa paistumaan. Optimaalinen lämpötila tulee määrittää testaamalla, koska lämpötilatarve riippuu voimakkaasti taikinan ominaisuuksista (lämpötila, kohotus, kosteus, grammapaino jne.). Levyt puristavat taikinan automaattisesti haluttuun muotoon ja paksuuteen. Kuumapuristusmekanismilla pizzataikina muotoutuu nopeasti ja tasaisesti. Ylätaso nousee automaattisesti ylös kun asetettu painoaika on saavutettu. Vahva ja helppokäyttöinen pizzaprässi säästää taikinan kaulimisen vaivan ja antaa enemmän aikaa täyttämiseen ja paistamiseen. Kun taikina on fermentoitu oikein, lämmön, paineen ja puristusajan tasapaino määrittää lopputuotteen laadun. Pizzaprässi on käytössä turvallinen: ylälevyn laskeutuessa suojareunus nousee ylös ja peittää alalevyn, jotta käyttäjä ei pääse vahingoittamaan itseään. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Laite on kestävä ja helppo puhdistaa. Pizzaprässi sopii erinomaisesti pizzerioihin, ravintoloihin, leipomoihin, catering-palveluihin — missä halutaan nopeuttaa pizzapohjien muotoilua ja standardoida pohjakoko / paksuus ja jossa tarvitaan suurta kapasiteettia. Lisävarusteena saatavana: - jalusta vetolaatikolla - pyörät (4 kpl), joista kaksi etummaista lukittavissa
Tekniset tiedot
Mitat
Pituus (mm): 429
Syvyys (mm): 582
Korkeus (mm): 781
Paino (kg): 131
Liitännät
Päämitat: 429 x 582 x 781 mm
Sähköliitäntä: 400/50/3 3,4 kW
Sähköliitäntä
Sähköliitäntä: 400/50/3 3,4 kW
Käyttöohjeet ja esitteet
















